SZEX, SZERELEM

Átlátunk a szitán!

Szerző:
Szabó Anna
Mindenki szeretné magát mások előtt jobb színben feltüntetni.. Főleg a közösségi, vagy társkereső oldalakon. Milyennek látszanak a pasik a fotón? Jó fejnek? Intellektuellnek? De valójában ki van a trendi, művészi, rejtelmes kép mögött?
   Bemutatkozó fotója: 
  (a képek csak illusztrációk
bármilyen egyezés, a véletlen műve!)
Milyennek mutatja magát

Milyen valójában?

"A sztár:"

A képről: fotós készítette, talán a munkahelyen, vagy egy fotós ismerős.
Bemutatkozó oldalán csak ez az egy kép szerepel, hogy még véletlenül se derüljön ki milyen valójában

"Jóképű vagyok, elgondolkodtató, művészi, érdekes, rejtélyes és borzasztóan okos."
Komplexusos, nem szívesen vállal fel egy átlagos fotót, ahol a testi hibái is látszanak. Mindig kiszínezi a történeteket, amikor elmeséli őket. Gyűjti mások poénjait és sajátjaként adja elő. Imád kritizálni, de közben pontosan tudja, hogy neki is vannak korlátai. Büszke eddig elért sikereire, és ezeket helyezi előtérbe. Ismerősei közé főleg ismert, vagy magas kvalitásokkal rendelkező embereket gyűjt, még akkor is, ha életében egyszer sem beszélt még velük. Minden fotója beállított, egy spontán pillanata sincs, annyira feszeng.
"A vicces fiú"

A képről: Grafikus kollégája készítette a fotót, vagy leszedte a netről a képet.

Mindenképpen a humorát szeretné hangsúlyozni, a vidámságot, a lazaságot, a könnyedséget sugallja


Semmi extra, teljesen átlagos ember, aki szeretné, ha kitűnhetne a tömegből. Mivel mindig középen mozgott a világban – közepes tanuló, versenyeken örök második-harmadik helyezett-, úgy érzi felnőttként megmutathatja, hogy több, mint amilyennek látszik. Munkahelyén és a magánéletében sem történik vele semmi különös, de elvan a langyos vízben. A lelke mélyén sikerre vágyik, de nem álmodozik irreális dolgokról.
"Az egyéniség"

"Különc vagyok, más, mint a többiek és ezt megjelenésemmel is igyekszem kihangsúlyozni. Egyedi vagyok és megközelíthetetlen."


Az iskolában dundi volt és sokat csúfolták. Sosem értékelték igazán a lányok, ezért nagyon örült, amikor középiskolában végre növésnek indult. Sokáig kereste önmagát, mindig az éppen aktuális irányzathoz csapódott, és nagyon büszke lett, amikor az egyik csapat végre befogadta. Most éppen hajviseletével és szakállával próbál más lenni, mint a többiek, és reggelente hosszú időt tölt a tükör előtt.
"A polgárpukkasztóan mókás fiú"

A képről: Rendszeresen böngészi a funpic sorozatot, a kretént, és a többi vicces hülyeséget. Ami épp megtetszik neki, arra cseréli az aktuális vezérképét.

"Borzasztóan jó fej vagyok, hogy még az idősebb ismerőseim, feletteseim előtt is vállalom ezt a képet. Öniróniám nem ismer határokat, engem nem lehet megsérteni, de okosabb se lehet nálam senki..."


Alapvetően jó ember, aki jót akar és erős megfelelési kényszer él benne, de elég sok pofont is kapott már az élettől. Szeretné erősnek, humorosnak mutatni magát, pedig nagyon érzékeny és tele van már a puttonya attól, hogy mindig ő húzza a rövidebbet. Rendszerint átverik, túlvállalja magát, feleslegesen jótékonykodik. Ezzel a fotóval is másokat szeretne megnevettetni, mások felé próbál örömforrást nyújtani. Könnyen megalázkodik, és hajlamos megijedni a kihívásoktól és a konfliktushelyzetektől.
"A jó apa, gondoskodó férj"

A képről: kisbabája fotója - eddig esküvői kép volt fent.

"Én vagyok a megtörhetetlen apa, a kitartó, erős családfő, aki mindent elvisz a vállán. Rendkívül büszke vagyok rá, hogy ott voltam a szülésnél, és én vágtam el köldökzsinórt is. Lányok! Ne is közeledjetek! Foglalt vagyok!"


Amikor megtudta, hogy barátnője terhes, berezelt. Amikor megtudta, hogy barátnője apás szülést szeretne, berezelt. Amikor rádöbbent, hogy nem ártana egy esküvő is, berezelt. Amikor el kellett volna vágnia a köldökzsinórt, kis híján elájult. Amikor éjjel gyereksírásra ébred, meglökdösi a feleségét és a másik oldalára fordul. Az irodában szeme sarkából nézi a csinos kolléganőket, de közben bőszen mutogatja kisbabája fényképeit. Büszke rá, hogy apa lett, mert abban reménykedik, hogy így még vonzóbb lesz a nők számára.
"Az öntörvényű
magányos vadász"


A képről: Jól sikerült fotó, a haverok csinálták egy bulin, vagy megkért valakit, hogy ebben a helyzetben fényképezzék le.

Laza, csajozós, vagány figura, akiért bomlanak a nők. "Ezt a képet véletlenül készítették rólam, pedig utálom ha fényképeznek. Megvetem a pipogya metroszexuális típust. Nekem elég a három napos borosta, egy üveg sör egy doboz piros „marbi” a koptatott farmerem és a kinyúlt pólóm mellé."


A cigizést vagányságnak tartja, ezért már 15 éves kora óta ez az imidzse. Valamelyik filmben azt látta, hogy James Dean nagyon laza volt a farmerében és ezt ő is átvette. A látszat nagyon fontos a számára, ezért gyűjti a trendi, alternatív zenéket, design elemeket maga köré, érdeklődésére való tekintet nélkül. Kötelezőnek tartja, hogy pubokba, élő zenét játszó helyekre járjon, mint nagy életművész. Gyakran váltogatja partnereit, hiszen az tök vagányság. Élvezi, hogy megannyi csaja volt már és szinte mindig tetszett valakinek. Ő nem választ, csak rábólint, ha valaki dugni akar vele. Később már nem nagyon érdekli a másik. Annak él, hogy fenntartsa a macsó látszatot.
"Jani, a buszsofőr"

A képről: Haverja próbálgatta az új mobilját és azzal fényképezte le Janit, két sör elfogyasztása közben, a forma 1 nézése alatt.

Aranyos nagy mackó, akit meg kell zabálni. Figyelmes, édes, jó humorú, szereti a hasát, és ezért a helyes lányok főztjét. Kutyusával, vagy anyucikájával éldegél kettesben. Szereti az állatokat, a természetet, és segít a takarításban.



Épp olyan, amilyen a képen. Cikis, igénytelen, eltunyult. Sosem figyelt a külsőjére, mindig is két pofára zabálta a pörköltet. A szobája rendetlen, húsz éves íróasztalán tartja a számítógépét, amin szexvideókat nézeget éjszakánként. Anyukája mindig rendet rak utána, minek változtasson hát? A szomszédban lakik a haverja, akivel már tíz éves koruk óta együtt lesik a zuhanyzó lányokat. Obszcén vicceken nőttek fel, nagyokat böfögnek a sörtől. Fogalmuk sincs melyik ország fővárosa Montevideo, de nem is érdekli őket. Cserébe viszont ismerik az összes focicsapatot és néha totóznak is a sarki üzletben.
"A titokzatos"

A képről: Valahonnan leszedte James Dean fotóját, vagy egy másik jóképű sztárét, hogy a lányok rákattintsanak.

"Gyere, és láss csodát! Ismerj meg, ha érdekellek! Én egy intelligens, jól fésült igazi férfi vagyok"



Szinte semmit nem akar magából megmutatni, inkább a háttérből szemlélődik. Ő az, aki folyton álmodozik arról, hogy az „osztály” legcsinosabb lánya egyszer észreveszi. Csúnyának tartja magát, ezért nem tesz fel saját fotót. Úgy gondolja, talán így nagyobb az esélye a lányoknál.
"A lecsúszott életművész"

A képről: valami elborult, lehetőleg betépve készített fotó, vagy egy Marilyn Manson rajongói oldalról lopott kép

"Verseim témája a fájdalom, a kirekesztettség, a meg nem értettség. Legutóbbi párkapcsolatom öt évig tartott, most ért véget... azóta nem találom a helyem a világban. Minden embert gyűlölök. Óriási művész vagyok, csak még nem tudtok róla!"



A csaja kirúgta, mert elviselhetetlen és alkoholista. Ebbe nem tud beletörődni.
Keresi önmagát, próbálkozott zeneszerzéssel, rajzolással, versírással, de egyikben sem tudott kiteljesedni. Úgy gondolja ő más, mint a többiek, és elvárja, hogy ezt mindenki észre is vegye. Közben világfájdalomtól elnyűtt arcával és önmagába forduló stílusával mindenkit eltaszít magától, emiatt egyre jobban haragszik a világra. Lubickol az önsajnálatban.
Minden évben a Szigeten nyaral, de idén egy vasa sem lesz rá, mert eddig a nője finanszírozta a kiruccanásokat. Egy művésznek nincs ideje dolgozni!!


"Az autómániás"

A képről: Természetesen a neten találta a képet, és gyakran váltogatja, mindig más-más kocsira. A bemutatkozó oldala tele van tuning képekkel.

"Nagypofájú, vagány, körülrajongott csávó vagyok és imádom a jó kocsikat. Természetesen nálam jobban senki sem ért a kocsikhoz, mivel én autószerelő is vagyok..."
Kő kóla? Hő!- jellegű, bárgyú, lejárt poénos szövegekkel tűzdelni meg a bemutatkozó lapját. Soha nem volt egy normális autója sem. Egy forintja sincs jó kocsira, ezért megmaradt a Ladák és a Suzukik tuningolásánál. Előszeretettel használja a „deviszont, az ültem a kocsiba, a vótam a bótba” szófordulatokat. Végig bukdácsolta az általános, majd a középiskolát. Suli után biztonsági őrként és autószerelőként kezdett dolgozni.


"Az erős macsó"

A képről: Gyúrás után készített kép a lakótelepen.

Rendíthetetlen, roppant erős, macsó. Igazi férfi.
Öntelt, bunkó és puhány, egész napját a konditeremben tölti. Foglalkozása kidobó ember az éjszakai szórakozóhelyeken. Akkor érzi magát elemében, ha balhé van körülötte. Kedvence a gyilkolós filmek legizmosabb sztárja. Ő is olyan szeretne lenni. Azt képzeli magáról: „Erős vagyok, mint állat, izmaimnak nincs párja a városban. A többi nem számít. Belémkötöttél hülyegyerek? Tudod kivel szórakozzá!!”

"Karcsi – a jófiú"

A képről: megkérte egy haverját, hogy csináljon róla egy jó fotót. Tízből ez az egy lett elfogadható...

Kedves és megértő, szereti a szépet, a harmóniát. Megbízható és rokonszenves. Anya legkedvesebb kisfia.
Látens homoszexuális... imádja magát nézegetni a fotókon, és keresi a legjobban sikerült képeket. Ezeket naponta cserélgeti a bemutatkozó lapján, hogy mindig legyen mivel felhívnia magára a figyelmet. Adatlapján rengeteg fotó található, gyermekkorától egészen napjainkig, gondosan kiválogatva azokat, ahol a legelőnyösebb a megjelenése. Meggyőződése, hogy tetszik a lányoknak., de főleg önmagának. A negatív kritika lepereg róla.


"A botrányhős"


A képről: Direkt olyan képet tett ki magáról, ami mindent magába foglal: a világutazó, aki ráadásul izmos, szőke és kék szemű, humoros és cseppet sincs elveszve a világban...

Sikeres, jó fej, laza, akiért rajonganak az emberek. "

Bejártam az egész világot, minden elértem az életben, amit csak ember elérhet. Ezen a fotón épp New York utcáin zenélek, csak úgy mellékesen. Nálam az ilyesmi alap."

"Természetesen ezt a képet azért csináltattam magamról, hogy jól látszódjanak domborodó izomcsoportjaim, így próbálok csajozni."
"A zenész"


A képről: a művházban egy öt évvel ezelőtti "fellépésen"

"Dalaimat én szerzem, és én is adom elő. Együttesünk neve: "Pinec, vagy Dákó". Még én alapítottam a kilencvenes években, azóta sok helyen felléptünk már. Óriási rajongótáborunk van, zenéink letölthetők honlapunkról."


A képzőre nem vették fel, ezért elkezdett zenélni. Középszerű dalokat írt, de a helyi művelődési házban szerzett néhány rajongót. Azóta is ezekből a sikerélményekből táplálkozik. Együttesével egy szakadt garázsban próbálnak, és közben Depeche Mode-nak képzelik magukat. Mint alapító tag és az együttes főnöke, elvárja, hogy minden rajongó kiscsajt először ő vihesse az „öltözőbe”. Az egyik szomszéd gyerek fabrikálta honlappal nyomulnak.


 
"Laci a party man"

A képről: Rossz minőségű illuminált állapotú "fotós" készítette, mielőtt kiment a slozira, hogy könnyítsen magán.

"Örökké bulizunk a haverokkal: "arconpörgés, mindenben benne levés, jófejség, vagányság".




Szánalmas figura, aki szerint attól leszel jó fej, ha minél többet hánysz a bulikon. Pénze sem neki, sem a haveroknak nincs, ezért inkább otthon piáznak. Szidják a nőket, főleg azért mert nem nagyon jön össze nekik senki. Legutóbb két éve volt szexuális kapcsolata, az is részegen, valaki ismerősével.

 

 



"A kedves szomszéd"

A képről: Egy nyaralás alkalmával fényképezte le barátnője közösen vásárolt digitális fényképezőgépükkel

Cuki, jópofa, megbízható, és hűséges. Szereti a régiségeket, sokat olvas, és értelmes társalgó. Egyetemet végzett, fogorvosként dolgozik.

Pont olyan, mint a fotón. Kedves, megbízható, a találkozókra pontosan érkezik. Sosem gondolnád róla, hogy vad álmai vannak, és titkos szexfotó gyűjteménye van a számítógépén. Középiskolás kora óta együtt van a menyasszonyával. Nehéz őt elképzelni szex közben. A pénisze picike, ezért meghúzza magát társaságban.
 
 
 
"A szép testű"

A képről: ezen a fotón volt élete legjobb formájában. Azóta is ez van a bemutatkozó oldalán. Azóta már leengedett, mint egy lufi.

"Iszonyatosan jó testem van!"




Valószínűleg csúnya az arca, ezért választotta ezt a képet. Persze lehet, hogy csak testére akarja vonni a figyelmet. Belső tulajdonságairól nem sokat tudunk meg. Beszélgetni kell vele! Nem sok önbizalma van, de szeretné eladni magát, mert nagyon vágyik már egy jó csajra.
"A yuppie"

A képről: "Baromi művészi ez a fotó, ezért tettem fel ezt a képet vezérképnek”


Őrült, bohém, intelligens fazon. Legalább két diplomája van és három nyelven beszél. Szereti a könyveket, az underground helyeket, zenéket. Minden érdekli, mindenben jártas.

"Szabadidőmben világutazom. Színházba, koncertekre járok, és talán valamilyen közösségnek is tagja vagyok. A csajok persze tapadnak rám, hiszen laza vagyok és intellektuális a humorom."




Gyerekkorában sokat „hokizott” a takaró alatt, és folyton lebukott. Az oviban szöszi kisfiú volt, az óvónénik kedvence, anyuka szeme fénye, aki olyan nagyon ügyes. Egyszem gyerek, sosem kellett megküzdenie semmiért, anya a legjobb iskolákba íratta. Suli után tovább tanult, anyuci ellátta mindennel. Mire felnőtt, beültették a legjobb multiba, ahol önbizalmának köszönhetően azonnal kivívta mindenki figyelmét. A lányok csokorszám bomlottak tőle. Mindene megvan, ezért aztán gátlástalanul élvezi az életet. Ne számíts rá, hogy hűséges lesz hozzád. Egy éjszakára talán. De mivel megszokta, hogy minden nő a lába előtt hever, nem sok kitartása van egy kapcsolatban. Imádja a külsőségeket, a trendi, de kevéssé ismert cuccokat. A különleges darabokra hajt. Igazi kultúrsznob.
"A szexi sportember"

A képről: a legutóbbi síelésekor fényképezték le természetesen a legújabb snowboard felszerelésben

"Egészségesen élek, nagyon jó pasi vagyok, órákig bírom az ágyban! Nem csak a sportban jeleskedem, hanem az élet minden területén. Lediplomáztam, majd végigjártam a szamárlétrát. Most már vezető beosztású férfi vagyok."




Hiú, öntelt, magának való. A felelősségről nem sokat tud. Szülei ajnározták és mindent megadtak neki. Beleszületett a gazdagságba. Számára természetes, hogy csak jó anyagi helyzetű ismerősei vannak és szóba sem áll másokkal. Márka sznob. Gyerekkorától sportol, hisz ez volt a feladata. Jól tanult, mert szülei ezt elvárták tőle. Okos, ügyes, szép fiú – gondolja ő, és ezt igyekszik is elhitetni mindenkivel. Mások véleménye cseppet sem érdekli. Viszont az sincs kizárva, hogy más pasik viszont igen...
 
 
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL