ANGYALISKOLA

Hívd magadhoz a jólét angyalát!

Szerző:
Szabó Anna
Ha úgy érzed, nem tudod felvenni a kapcsolatot az angyalaiddal, akkor meditálj. Egy egyszerű meditációval könnyen magadhoz hívhatod azt az angyalt, amelyiktől segítséget vársz. Most a jólét angyalát idézzük meg…
Így meditálj, egyszerűen, a jobb létedért

Ülj le kényelmesen a padlóra (lehetőleg törökülésben), a lábadat tedd le, a derekad legyen egyenes, a kezed az öledben, tenyérrel felfelé.


Kezdj szabályosan lélegezni!

Először szívd a levegőt a hasadba, lazítsd el, engedd, hogy kiterjedjen. Aztán nyomd fel a tüdőd felső részébe, töltsd meg teljesen. Állj itt meg, számolj háromig. Lélegezd ki a levegőt, ürítsd ki egészen a testedet, és számolj megint háromig, mielőtt újra levegőt vennél. Ezt a ritmust tartsd meg vagy öt percig, míg teljesen el nem lazulsz, míg nem érzed békésnek az idegeidet, a gondolataidat.


Kérd most őrzőangyalaidat, segítsenek utadon a jobb létért!

Idézd meg a jólét angyalát, küldjön neked bevonzó mágneses hullámot. Ez a hullám majd úgy indul feléd, mint a vízbe dobott kő felől. Vonzza és elrendezi az embereket körülötted, a forrásokat, a helyeket és eseményeket. Minden a te következő lépésedhez fog hangolódni. Kérni annyit jelent, hogy elmeséled őrzőangyalaidnak azon problémákat, amelyek jelenleg nyomasztanak, és tudtukra adod, hogy segítséget vársz tőlük.



Hogyan képzeld el a jólét angyalát?

Mindenkinek más kép jelenik meg lelki szemei előtt, amikor megidéz egy angyalt. Nem az a fontos, hogyan néz ki az angyal a gondolataidban, hanem az, hogy maradéktalanul bízz abban, hogy segíteni fog.


Engedd el az elvárásaidat, ne is akard tudni, milyen formában jön a segítség!

Légy inkább befogadó. Lásd, halld, érezd az igazságot, hogy Isten jót akar neked. És akkor majd meglátod, meghallod, megérzed a lehetőségeket. Nem mész el mellettük. Tudd, hogy a lehetőség néha csak olyan picike, mint egy mustármag. A mustármagnyi gondolataid ereje, a mustármagnyi akaratod ereje nő majd nagyra, mert képes leszel az ég és a föld erejét hozzájuk adni.


Ezt a gyakorlatot 5-10 perc alatt elvégezheted

Ha tudsz, meditálj így minden reggel, és ha lehet, este, lefekvés előtt is. Próbálj ki egy 21 napos időtartamot, és figyeld meg az eredményeket. Vezess róla naplót, főleg arról, hogyan tudtad az elvárásaidat megváltoztatni. Észreveszed majd, hogy más szemmel nézed az embereket, egyre több lehetőséget látsz meg, egyre kevesebb lesz az akadály, egyre inkább a kezedben érzed majd ég és föld energiáit.


Az angyalok mindig veled vannak. Folyamatosan a tudtodra adják: hallják minden szavadat, és válaszolnak. Érezd a szeretetüket!










Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL