SZÁMMISZTIKA

A 33 és a lakhelyed

Szerző:
Szabó Anna
Lakóhelyünk számának bizonyíthatóan nagy jelentősége van, amit főleg akkor veszünk észre, ha már egy ideje ott élünk. A bérelt lakások és a hotelszobák esetében természetesen ugyanezt tapasztalhatjuk, ha elég sokáig maradunk bennük ahhoz, hogy észrevegyük a befolyásukat.

 

A 33-as számú lakóhely napos, meleg és gondoskodó otthon, legalábbis ilyen érzéseket kelt. Rejtélyes, másvilági légkör lengi körül, és nagyszerűen fejlődnek benne az állatok és a növények. Nagyon különleges emberek élnek itt, bár ők vannak ezzel a legkevésbé tisztában. Mindenki szívesen látott vendég, és ezért gyakoriak is itt a vendégek.

Minden talpalatnyi helyet vicces dolgok, gyűjtemények és művészeti alkotások lepnek el, és olyan magas rezgési energia van jelen, ami folyamatosan életben tart mindent. Nagyszerű kommunikátorok, tanítók, művészek, írók és gyermekekkel foglalkozók számára.

A 33-as számú lakóhely nagyon boldog és örömteli hely. Nem mintha soha nem fordulna elő boldogtalanság, de a lakók alapvetően tele vannak jókedvvel, és a számos családtag és látogató is remekül érzi magát benne. Ezen a helyen a pozitív hozzáállás rendkívül erős, és szinte kézzel tapintható a kreativitás.

A művészek, a költők, az írók, a színészek és az álmodozók csapatostul sereglenek a 33-as számú lakóhelyekre, és a gyerekek is nagyon boldogok ezeken a helyeken. A 33-as számú házak berendezése és díszítése a lakók kreativitását tükrözi, bármilyen is legyen az ízlésük – a vad eklektikustól a hagyományosig. A fontos az, hogy hogyan néz ki a hely. A lakók vágyat éreznek majd arra, hogy a házuk a lehető legjobban kiríjon a környező épületek közül, akár az egyediségével, akár a gazdagságával.

Nagyszerű hivatásos szórakoztatók, szerzők (vagy levélírók), társaságkedvelő emberek, művészek és politikusok számára, valamint mindenki más számára is, aki bármilyen fajta kommunikációval foglalkozik, beleértve az órákig történő telefonálgatásokat is. Az összes falat betöltik a családi fényképek. A 33-as számú lakóhely igazi családi fészek. Az emberek biztonságot, melegséget és megértést éreznek itt, és mindenkit nagyon szívesen látnak, és családtagként kezelnek ezen a helyen. A dekoráció valószínűleg gyönyörű, és a nőnemű lakók uralkodnak a házban, de ez mindenki szerint jól van így.

Ez a hely vonzza a háziállatokat, a gyerekeket, az unokákat és a dédunokákat, és a finom illatok mindenki számára boldog emlékeket hoznak létre. A házat a kifinomultság légköre lengi körül. A hagyományok, a szertartások, az úriemberek és az úrhölgyek, a megmentés, a gyógyítás és a gondoskodás nagyon jól rezonál a 33-as lakóhelyekkel. Nagyszerű ápolók, szociális munkások, gyermekekkel foglalkozók, nagyszülők, nyugdíjasok és szoros családi kötelékek számára.




Vissza a cikkhez  »


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL