SZÁMMISZTIKA

A 9 és a lakhelyed

Szerző:
Szabó Anna
Lakóhelyünk számának bizonyíthatóan nagy jelentősége van, amit főleg akkor veszünk észre, ha már egy ideje ott élünk. A bérelt lakások és a hotelszobák esetében természetesen ugyanezt tapasztalhatjuk, ha elég sokáig maradunk bennük ahhoz, hogy észrevegyük a befolyásukat.

 

A 9-es számú lakóhely érdekes kettősséggel bír. Egyrészt általában csendes, hűvös és kényelmes mindenki számára. A pihenés és az újratöltődés helye. A lakók hajlamosak sokat törődni magukkal és sokat kutatni, miközben mélyről jövő vágyat éreznek arra, hogy a mindenüket megosszák másokkal. Művészi képességeket fedezhetnek fel magukban, és ezek a helyen nagyszerűen ki lehet aknázni és meg lehet ismerni a kreatív inspirációt, csendben, egyedül, nyugalomban és zavartalanul. Időtlenség érzése lengi körül ezt a helyet, és az órák valószínűleg mind más időt mutatnak. Másrészt elég sok látogató jár erre, mert a gyógyító energiák rendkívül erősek és vonzóak azok számára, akik ezt keresik.

Előfordulhat, hogy valóban gyógyítási tevékenység vagy gyógyítással kapcsolatos oktatás folyik itt, vagy pedig metafizikával/spiritualizmussal kapcsolatos összejöveteleket tartanak itt. A berendezés inkább kiállításnak, semmint dekorációnak tűnik, és minden belépő számára tartogat valami különlegességet. Nagyszerű spirituális tanítók, művészek, filozófusok, ápolók, orvosok, gyógyítók, gondozók, humanitáriusok, világutazók és papok számára.



Vissza a cikkhez  »


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL