SZÁMMISZTIKA

A 7 és a lakhelyed

Szerző:
Szabó Anna
Lakóhelyünk számának bizonyíthatóan nagy jelentősége van, amit főleg akkor veszünk észre, ha már egy ideje ott élünk. A bérelt lakások és a hotelszobák esetében természetesen ugyanezt tapasztalhatjuk, ha elég sokáig maradunk bennük ahhoz, hogy észrevegyük a befolyásukat.

 

A 7-es számú lakóhely csendes, nyugodt és gondolkodóba ejtő. Komoly kutatásokat és tanulmányokat lehet itt folytatni, és mindig úgy tűnik, hogy a csodával határos dolgok a szoba sarkában várnak arra, hogy bármelyik pillanatban előbújjanak. Ezeket az otthonokat gyakran rejtélyes vagy történelmi fontosságú légkör veszi körül, és van bennük valami, amit egyszerűen nem lehet elfelejteni.

Mély gondolkodók, tudósok, kutatók, tanácsadók, tanítók, pszichológusok és filozófusok rendkívüli módon vonzódnak ezekhez a helyekhez, és bárki, aki sok időt tölt itt, azon kapja magát, hogy folyton csak gondolkozik és tűnődik. A spirituális emberek nagyon jól érzik itt magukat, valamint a nagyszülők számára is természetes az ilyen otthon, még akkor is, ha az unokák a legtöbbször valószínűleg kint szeretnének majd játszani. A sötét fából készült bútorok és a gazdag, mély színek illenek a legjobban a 7-es szám befelé tekintő, a dolgok mélyére ásó energiájához.



Vissza a cikkhez »


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL