SZÁMMISZTIKA

Az 5 és a lakhelyed

Szerző:
Szabó Anna
Lakóhelyünk számának bizonyíthatóan nagy jelentősége van, amit főleg akkor veszünk észre, ha már egy ideje ott élünk. A bérelt lakások és a hotelszobák esetében természetesen ugyanezt tapasztalhatjuk, ha elég sokáig maradunk bennük ahhoz, hogy észrevegyük a befolyásukat.

 

Az 5-ös számú lakóhely aktivitást, változást, rengeteg lakót és látogatót, sok ötletet, kultúrát, romantikát, gyerekeket és gyermeki játékokat, érzéki felfedezéseket, változatosságot, sportolást és sok-sok utazást hordoz magában. Az 5-ös számú ház nem támogatja kifejezetten a házasságot, hanem inkább a romantikát, a felfedezést és a növekedést bátorítja, szemben az elkötelezettséggel, a biztonsággal és az állandósággal, amelyek a 4-es számú lakóhelyek sajátosságai.

Az 5-ös számú helyek lakói vagy nincsenek otthon, mert éppen felfedezőúton járnak, vagy pedig otthon új dolgok felfedezéséről olvasgatnak. Valószínűleg annyira zsúfolásig töltik a könyvek a polcokat, hogy állandóan leesnek róluk. Ha a lakók rezgésében rendkívül erősen jelen van az 5-ös szám, akkor ez a tökéletes lakhely a számukra, mivel támogatja és magához vonzza az új élmények folyamatos áramlását, amelyet az 5-ös számú emberek keresnek. Nagyszerű írók, tanítók, utazók, utazási ügynökök, nagy, sokgyermekes családok, társaságkedvelő emberek, sportolók és kielégíthetetlen kíváncsisággal rendelkező emberek számára.



Vissza a cikkhez »


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL