Sámánok, nomád boszorkányok

 

A sámánok elődeiktől átszármaztatott képességeik révén kapcsolatot tudnak teremteni a közösség és a túlvilág között. Magukat különféle módon, tudatosan transzba tudják helyezni, amelynek beállta jelzi a túlvilággal való kapcsolat létrejöttét, ilyenkor a lelke repülni kezd és bejárja a túlvilágot, kapcsolatot teremt az ott levő lelkekkel. A legfontosabb eszköze, a túlvilági utazás eszköze általában a sámándob. A sámánok többféle feladatot is ellátnak a közösségben, mint a gyógyítás, jövendölés, áldás illetve a szellemvilág üzeneteinek közvetítése.


Boszorkány éned:


Amennyiben ezt a boszorkányt választottad, elemi erővel vonzódsz az esőhöz, szélhez, erdőkhöz-mezőkhöz és az állatokhoz. Sokszor kiválaszt téged egy-egy totemállat is magadnak, amely őrködik feletted és védelmez téged, ha baj van. Úgy tudod meg, ki a te totemállatod, hogy erősen rágondolsz arra, hogy melyik állat áll hozzád igazán közel, és aznap éjjel a megfelelő állat megjelenik álmodban. Sokszor válsz a reiki nagymesterévé, különleges gyógyító energiákat vagy képes felszabadítani, és ezzel másoknak segíteni.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL