SZEX, SZERELEM

Piszkos titkocskák

Szerző:
Szabó Anna
Biztos vagy benne, hogy mindent megbeszéltek a pasiddal? Gondold csak át újra! Igazán tökéletes őszinteségre vágysz? Ismerd meg a 10 legpikánsabb titkot, amit a férfiak magukban rejtegetnek és sosem osztanák meg veled!

A nők úgy gondolják természetes dolog, hogy vannak titkaik a férfiak előtt. Sokan még naplót is vezetnek, mert úgy érzik muszáj valakivel megosztaniuk titkaikat, de semmiképp sem a párjukkal. Ez pont ugyanígy van fordítva is.

Bizonyos dolgokat sosem fogunk megtudni. Hogy miért?
Mert bizonyos dolgokat nem is akarunk megtudni!
Például nem igazán vagyunk kíváncsiak arra ki az a tüzes pipi aki az új kolléganője lett az irodában, ahogy ő sem kíváncsi arra, ki volt a legutóbbi pasi akiért a könnyeidet hullattad. Persze, talán ha mindent elmesélne neked, valószínűleg nem sokáig maradnátok együtt, hisz egy-egy bevallott gondolat talán gyökeresen megváltoztathatná a pasidba vetett hitedet.


Íme a top 10 dolog, amit a pasid sosem osztana meg veled:


10. A hódítások száma

Jobb, ha ezt az információt minden férfi megtartja magának. Úgy gondolják, kiborító lehet a gondolat egy nő számára, ha előtte már nagyon sokan élvezték kedvességét.
A férfiak ezért óvakodnak attól, hogy konkrét számmal válaszoljanak egy effajta kérdésre.
A legtöbb esetben vagy lódítanak, vagy kerülik a pontos válaszadást.


9. A dugipénz

Ahogy halad előre kettőtök kapcsolata, egyre természetesebbé válik, hogy a pár megismeri egymás pénzügyi helyzetét, a növekvő családban növekednek a kiadások is, és az asszony egyre nagyobb rálátással bír majd a férfi jövedelmére. Azonban minden férfinek szüksége van egy saját fennhatóság alatt álló összegre, mely csak az övé. Ennek van egy nagy előnye is. Ha a férfi félre tud tenni magának titokban, akár meg is lephet téged egy olyan ajándékkal, amiről már régóta ábrándozol, de amire egyáltalán nem számítasz, hiszen pontosan tudod hogy áll a családi költségvetés.



8. A szexgyűjtemény

Minden pasi szeret pornót nézni. Ha nem is pornót, de szexi fotókat biztosan. Ez a nőknek nagyon rosszul tud esni, hiszen akarva akaratlanul is vetélytársukat látják az erotikus moziban szereplő nőben. A meztelen csajos fotókat, a szexvideókat és magazinokat a legtöbb férfi becses kincsként őrizgeti jól elrejtve.
A szexmagazinokat a garázsban, a fiók mélyén, a szexvideókat egy mappa almappájánal almappájában tartogatják... vagy egy ennél is kreatívabb rejtekhelyen.




7. A bizonytalanság

Ha egy férfinek anyagi gondjai vannak, esetleg befektetései kedvezőtlenül alakulnak, és aggódni kezd emiatt, inkább nem fogja aggodalmait megosztani a nővel. Minél tovább tarthatja titokban a dolgot, annál nyugodtabban fogja tudni megoldani a problémákat. A férfiak gyűlölik ha a nő aggodalmaskodni kezd, vagy megpróbál a férfi helyett megoldást találni. Ha egy problémáról nem tud a nő, az nem is olyan vészes - gondolják.

 

6. Az esti kimaradások helyszínei

Nyilván furcsa lenne, ha a pasid oda állna eléd és közölné: „ma este sztriptízbárban leszek szívem, majd jövök, csók!”. Ezeket a kiruccanásokat óvatosságból nem fogják bevallani, hiszen úgysem fogadná senki kitörő örömmel a hírt. Ilyenkor a legtöbbször jön a mellébeszélés: megiszunk egy sört a haverokkal, átugrom kártyázni, vagy sokáig bent kell maradnom.


Talán jobb is, ha ezt a kis titkot sosem derítjük fel, hiszen akkor számtalan kérdés ütné fel a fejét ezzel kapcsolatban: vajon mennyit költött a táncoslányok bugyijára? Mennyit ivott ott és kikkel volt? Beleült az ölébe valamelyik csinos lányka? Ha a pasi nem is csinált ott semmi rosszat, a gondolat, hogy sztriptízbárban járt, alaposan összetörheti a nők szívét.


5. A szexuális fantázia

Sok olyan vágyálom lehet, amit érdemes megosztani egymással, de nem biztos, hogy mindegyik jó hatással lehet a kapcsolatra. Ha egy férfi elmondja neked, mennyire vágyik arra, hogy napközben ellógjon a munkából és rádöntsön a konyha asztalra, talán örülni fogsz neki. Ám ha őszintén elmeséli, hogy szívesen kipróbálna egy kiadós hancúrt a szomszéd tizenhat éves szőke hajú ikerpárjával, valószínűleg faképnél hagynád.


4. A maszturbáció gyakorisága

Minden nő tudja, hogy a férfiak időnként kényeztetik magukat. Persze a nők is csinálják, bár ezt ritkábban vallanák be.
A férfiak sokkal inkább vállalják, de azt, hogy hányszor... azt soha! Mindenkinek szüksége van egy kis intim egyedüllétre, amikor csak magával foglalkozik. Ilyenkor talán egy nő az alkalmak nagy részét pattanásai nyomkodásával, szőrtelenítéssel, tükör előtt pózolással töltené, de egy férfi számára nincs jobb időtöltés, mint önmagával játszani. Egy nő számára ez nem olyan természetes, így a pasik jobbnak látják elhallgatni az önkielégítések gyakoriságát.


3. A kínos pillanatok

Mindenkivel előfordulhat, hogy társaságban szellent egyet, de szerencsére nem veszi észre senki. Ezt a kellemetlen pillanatot viszont gondosan megőrzi magának. A nők időnként elmesélnek egymásnak ilyen szituációkat és jókat derülnek rajta, sőt a pasik is maguk között, de hogy ezt egy férfi a kapcsolat kezdetén megossza a neki tetsző hölgynek, szinte kizárt. Semmi esetre sem akarnak nevetség tárgyává válni.
A sztorit legfeljebb úgy fogják előadni, mintha az egy ismerősükkel történt volna meg.


2. Félrelépések a múltban

Bárkivel megtörténhet, hogy félrelépett a múltban. Ettől még senkit nem kell rossz embernek gondolni. Ha viszont a férfi elmesélné, hogy mikor és kivel csalta meg előző barátnőjét, szinte biztos, hogy jelenlegi partnernője többé nem tudna benne tökéletesen megbízni. Ha a múltbeli kalandokat el is nézi, mindig ott fog motoszkálni a fejében a gondolat: mi lesz, ha ezt velem is megteszi? Ezért van az, hogy a legtöbb férfi makulátlan és még sosem csalt meg senkit. Legalábbis, mi sosem fogjuk megtudni, hacsak nem a szemünk láttára tették azt.


1. A cimborák titkai

Nos, ha a férfiak ennyi mindent elhallgatnak előttünk, természetesen sorstársaik titkait sem fogják megosztani velünk. Az ősi férfi szolidaritás olyan sziklaszilárd kötelék a hímek társadalmában, amit egy nő sosem lesz képes szétrobbantani. Ha a cimbora rossz fiú volt, titoktartás beindul. Számíthatsz rá, hogy ugyanez fordítva is működik, tehát ha gyanakodni kezdenél pasid viselkedésére, nem sok értelme van a legjobb havernál érdeklődni.


Még mindig biztos vagy benne, hogy mindenről tudni akarsz?


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL