SZÉPSÉG

Nyúzott arcot elfedni lehetetlen...

Szerző:
Szabó Anna
Kenheted magad bármivel, használhatsz púdert – a kialvatlanság nyilvánvaló jeleit soha nem tüntetheted el. A nyúzott arc mindig nyúzott marad. Hallgass nagyanyáinkra: egy kiadós alvás mindennél többet ér.


Párában

A száraz levegő nem alkalmas egészséges, kényelmes alvásra – párologtass jódozott konyhasóval elkevert vizet a hálószobában. Ne legyen odabent túlzottan meleg: az ugyanis gátolja a sejtek újratermelődését.





Illatban

Csak természetes növényeket használj illatosításra, ne üzletben kapható készítményeket. Tegyél egy tálba virágszirmokat, vagy narancsot, héjába szurkálj szegfűszeget, de megteszi egy aromás illatgyertya is.






Ragtapaszban

Könnyen leszokhatsz az alvás közbeni homlokráncolásról, ha éjszakára ragtapaszt helyezel a kritikus helyre. Kellemetlenül húzza a bőrt, ezért egy idő után az izmok ellazulnak, nem ráncolják a bőrt.






Permetben

Használj éjszakára hidratáló testpermetet. Maradéktalanul felszívódik, és csak vízben oldódó vitaminokat tartalmaz. Bátran alkalmazd, ha nem akarod, hogy bőrödön meglátszódjék a zsírfény.







Nyugalomban

Elalvás előtt néhány perccel masszírozd, vagy masszíroztasd meg kedveseddel nyakszirtedet. A nyugalomba kerülő, ellazult izmok nem zavarják az alvást.







Könnyen elalszol, kisimultan ébredsz…

- Aludj a hátadon fekve – elkerülhető a dekoltázsráncok kialakulása. Az oldalsó testhelyzetben történő pihenéskor ugyanis nagyon meggyűrődik a bőr.
- Vedd le a gyűrűket az ujjadról – gátolják a tökéletes keringést, reggelre bedagasztják az ujjakat.
- Használj arcmaszkot hetente kétszer. Ránctalanító anyaga mélyen behatol a bőrredőkbe. Zselésítő összetevője felszívódva megduzzasztja a sejteket. Így a ráncok könnyedén kisimulnak.



Nyugodalmas jó éjszakát kívánunk!


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL