Bika és a szerelem elvesztése

Mivel nagyon „állandó” jegy alatt születtél, egyáltalán nem könnyű számodra megváltoztatni az életedet, vagy pedig alkalmazkodni az új körülményekhez. Ha ezzel tisztában vagy, akkor szánj elegendő energiát arra, hogy kényszerítsd magad a megváltozott helyzet felismerésére, és a saját érdekedben kísérletezgess, hogy megtaláld, milyen változtatásokat kell végrehajtanod az életmódodban. Mindezt pedig olyan gyorsan tedd meg, amilyen gyorsan csak lehetséges. Keresd az olyan helyzeteket, amikor új emberek között lehetsz – olyanok között, akik nem emlékeztetnek a régi kapcsolatodra, mivel akkor még nem ismerted őket.

Ha lehetséges (és gyakorlatias is), akkor gondolkozz el azon, hogy új helyre költözz, és próbálj teljesen új életet kialakítani és felépíteni magadnak. Ne menj olyan helyekre, és ne foglalkozz olyan dolgokkal, amelyek a régi időkre és a régi társadra emlékeztetnek.


Hogyan tovább?

Ha szükséges, keress magadnak munkát, esetleg változtass munkahelyet – vagy tegyél meg bármi mást, amivel biztosítani tudod az anyagi biztonságodat a közvetlen jövőben és a közeljövőben. Mindenféle anyagi és hitelekkel kapcsolatos ügyedet tartsd kézben és könnyen kezelhető állapotban. Ha szükséges, tanácskozz az összes hiteleződdel, hogy kedvezőbb visszafizetési tervezetet alakíthassanak ki. Ne felejtsd el, hogy ha képes vagy megváltoztatni a gondolkodásmódodat, akkor könnyebben tudsz javítani a helyzeteden, és könnyebben teheted jobbá a jövődet. Próbálj meg az árral együtt úszni.



Vissza a cikkhez »


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL