A Halak rossz tulajdonságai

Szegény összezavarodott Halacska! Azokhoz a vízi élőlényekhez hasonlóan te is gyakran arrafelé úszol, amerre az örökösen váltakozó áramlat halad. Vagy egyáltalán nem vagy képes a valósággal boldogulni, vagy nem használod ezt a képességedet. Vagy rózsaszínű, vagy sötét szemüvegen keresztül látod a valódi világot; a tiszta lencse teljesen idegen tőled. Túlságosan is gyakran vagy megbízhatatlan, és ez nagyon frusztrál másokat, akik csak ritkán számíthatnak rád, hiszen amint kritikussá válik a szituáció, azonnal meggondolod magad. Lehet, hogy te szeretsz álomvilágban élni, de ez nagyon kifárasztja azokat, akik számítani akarnak rád, vagy segíteni akarnak neked.


A „gerinc” is elég kis mennyiségben található meg nálad. Egy nap talán megtanulod, hogy nem tudsz mindenkinek a kedvére tenni, és ezzel egy időben a saját érdekeidet és előmeneteledet is szem előtt tartani. A legtöbb művészi kreációd gyakorlatiatlan és értékesíthetetlen.

Azok a Halak azonban, akik olvassák ezt a cikket, ezzel ellentétben realisták, és tökéletesen tisztában vannak a valódi környezetükkel. Kiváló tehetségedet nagyra értékelik mások.



Vissza a cikkhez »


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL