A Vízöntő rossz tulajdonságai

Ha megkérnek valakit - aki jól ismer téged - arra, hogy írjon le téged a lehető legjobban, akkor azok olyan kifejezéseket fognak használni, mint „furcsa”, „különös”, „kiszámíthatatlan” és „egyedi”. Rendkívül nehéz veled bánni, mivel mások soha nem tudják, hogyan fogsz gondolkozni, cselekedni vagy reagálni. A barátok fontosan a számodra, de sajnos olyan ismerősökhöz vonzódsz, akiket az „átlagemberek” csodabogaraknak és különcöknek tartanak. Sok ismerősöd és barátod lehet, hogy egyszerűen azért utasítja el a meghívásaidat, mert soha nem tudják, hogy ki mást hívtál még meg az eseményre, amit tervezel.


Barát centrikus? Igen, de csak a legritkább esetekben vagy teljesen megbízható barát, mint ahogy arra már túl sokan rá is jöttek. Mivel a motivációid és a céljaid annyira gyorsan és gyakran változnak, a tegnapi barátok már nem biztos, hogy megfelelnek a mai kívánalmaknak és érdeklődési körnek.

Szerencsére te, aki szintén Vízöntő vagy és olvasod ezeket a sorokat, nem illesz bele ebbe a nem éppen hízelgő kategóriába. Igen, te valóban nagyon jó barát vagy. Nincs olyan pozitív és konstruktív dolog, amit ne tennél meg, hogy segíts azokon, akik megérdemlik. Szinte mindenki kedvel és sokra tart téged.



Vissza a cikkhez »


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL