A Nyilas rossz tulajdonságai

Valóságtól elrugaszkodott, felfújt, hihetetlen, túl szép, hogy igaz legyen – ezek a kifejezések írnak le téged a legjobban. Nem tudod megérteni azt a felfogást, miszerint az erdőt különálló fák alkotják – vagyis azt, hogy a részletek is nagyon fontosak. Azzal nincs gond, ha valaki csak a minimumot akarja teljesíteni, és csak a végeredmény érdekli, de azt is tudnod kell, hogyan juthatsz el odáig abban az esetben, ha netalántán kifogysz a szerencsédből. Mivel ennyire zárkózott, közönyös, sőt megbízhatatlan vagy, mások erős frusztrációt éreznek veled kapcsolatban, hiszen soha nem tudhatják, hogy számíthatnak-e rád vészhelyzet esetén vagy akkor, ha igazán szükségük van rád.

Csípős humorodat egyesek minden határon túlinak, sőt gyakran bántónak tartják. Mások pedig nehézségekbe ütköznek, ha el kell dönteniük, hogy mikor viccelsz és mikor beszélsz komolyan. Túl gyakran fordul elő az, hogy csodát ígérsz, amiből semmit sem tudsz teljesíteni.

Azonban azok a Nyilasok, akik próbálják megemészteni az itt leírt információkat, kivételesen rendes emberek. Napfényt viszel mindenki életébe, aki elég szerencsés ahhoz, hogy ismerjen téged. Az intelligenciád jóval átlagon felüli.



Vissza a cikkhez  »


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL