A Skorpió rossz tulajdonságai

A bosszúállás nagyon fontos része a mindennapi életstílusodnak. Szinte soha nem felejted el, és nem bocsátod meg azokat a rossz dolgokat, amelyeket veled tettek, akár igaziak, akár csak képzeltek, és minden alkalmat megragadsz, hogy visszaadd a kölcsönt. Mások úgy gondolnak rád, mint a fűben lapuló kígyóra, és inkább letérnek az útjukról, csak hogy kikerüljenek téged – és erre minden okuk meg is van. A szokások rabja vagy, akár jó, akár rossz szokások ezek; egyáltalán nem vagy hajlamos arra, hogy változtatásokat vigyél véghez, még akkor sem, amikor tisztában vagy azzal, hogy arra lenne szükség.


A gondolataid és a beszéded túl gyakran esnek a „tizennyolc éven felülieknek” kategóriába; szinte bármit úgy tudsz csavarni, hogy szexuális vagy vulgáris értelme is legyen! Csak te tudod, hogy mi forog rejtélyes agyadban, és talán jó is, hogy mások ezt nem tudják, de még csak halvány sejtésük sincs róla
.

Azonban te, aki a többi Skorpióról olvasol, hagyd figyelmen kívül és felejtsd el az összes felsorolt negatív tulajdonságot, mert ezek rád egyáltalán nem vonatkoznak! Gondoskodó és megbízható ember vagy, akinek a magas erkölcsét és elveit mindenki elismeri.



Vissza a cikkhez »


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL