A Mérleg rossz tulajdonságai

„Egyenlőség”, „igazságosság” és „egyensúly” az elsődleges jelszavaid, de számodra mindez azt jelenti, hogy mindent másoknak adj, de csak miután megkaptad, amit akartál. Röviden összefoglalva először a saját vágyaidat és szükségleteidet akarod tökéletesen kielégíteni, és aztán ragaszkodsz ahhoz, hogy mások egyenlően megosztozzanak a maradékon. A többiek nem szeretik benned azt, hogy a legtöbb döntéshozatal esetében csak a kerítésen ücsörögsz, és nem teszel semmit. Az, hogy bármivel kapcsolatban is dönteni tudj, közel áll a lehetetlenhez. Senki sem tudja, hogy végül melyik irányba fogsz hajlani.


Az, hogy túl gyakran és sokat koncentrálsz másokra, azt eredményezheti, hogy szégyentelenül beleavatkozol mások személyes (és nem annyira személyes) ügyeibe, és a magadévá akarod tenni azokat. Lehet, hogy van bizonyos „művészi” ízlésed, de ezt mások se értékelni, se megérteni nem tudják. Túl gyakran lépsz át a törvényeken és a jó ízlés határán, miközben megpróbálod másokra kényszeríteni a saját törvényeidet és szabályaidat.

Ha azonban a jobb oldalt vizsgáljuk meg, akkor te, aki Mérleg létedre elolvasod ezt a cikket, sokkal jobb anyagból lettél gyúrva. Mindenekelőtt az igazi igazságosság az életed útja. Rendkívüli módon jó a kapcsolatod mindenkivel, bármi is történjen.



Vissza a cikkhez »


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL