A Szűz rossz tulajdonságai

Unalmas és fárasztó vagy. Állandóan meglátod a szálkát mások szemében, és mindig mindenkit helyre akarsz rakni, ezért mások azt kívánják, bárcsak elmennél már, és soha többé ne jönnél vissza. Te soha nem felejtesz – különösen akkor nem, ha valamilyen kellemetlenség ért a múltban, ami miatt füstölöghetsz, és amit mindig mások arcába vághatsz. Neked bizony semmi közöd nem volt olyan könyvek írásához, amelyek arról szólnak, hogyan találjunk barátokat, és hogyan befolyásoljunk másokat pozitívan! A célod a világban a „tökéletesség”, de igencsak tanácsos lenne először magadon dolgoznod jó sokat! Az „eredeti hamisítvány” nagyszerű kifejezés arra, hogy leírjunk téged, hiszen másokat állandóan piszkálsz, amiért olyan nem tiszta és bűnös dolgokat tesznek, amelyeket te legalább annyira élvezel (és művelsz), mint ők.

Valójában nagyon élvezed a szexet, de ezt soha nem volnál hajlandó beismerni – különösen nem magadnak. A „tisztaságod” valószínűleg nem nagyobb, mint azoké, akik szerinted javulásra szorulnak.

Ezzel ellentétben azoknak a csodálatos Szüzeknek, akik olvassák ezt a cikket, egyáltalán semmi közük nincsen ezekhez a negatívumokhoz, hiszen ők kétségtelenül nagyon közel állnak a tökéletességhez mind alakjukban, mind anyagukban, mind pedig formájukban.



Vissza a cikkhez »



SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL