Az Oroszlán rossz tulajdonságai

Hiúság – nem, nem te találtad fel, de nagyon aktív világméretű jogosultsággal rendelkezel felette. Sajnos közel sem vagy annyira fontos, mint amilyennek képzeled magad. Akkor is főszereplő akarsz lenni, amikor csak apró statisztának kellene lenned; tapsot vársz el, különösen akkor, amikor nem érdemled meg. Azt a sok kézrázást és hátba veregetést, amit csinálsz, nem azért teszed, mert azt akarod, hogy mások fontosnak érezzék magukat, hanem azért, hogy minden figyelmükkel rád koncentráljanak, és úgy érezzék, hogy tartoznak neked valamivel – és emiatt majd észrevesznek és dicsérni fognak téged.


Látszólagos érdeklődésed mások iránt csupán okos taktika, hogy elfedd kielégíthetetlen büszkeségedet és önszeretetedet – és azt az erős vágyadat, hogy minden pillanatban te legyél a figyelem középpontjában. Nagylelkű? Igen, de azt várod el, hogy a nagylelkűségedet mindenestől visszafizessék neked, méghozzá igencsak magas kamattal!


Ezzel szemben azok az Oroszlánok, akik számára kiderültek ezek az igazságok, valóban nagylelkűek, szinte már túlságosan is. Nem kérdéses, hogy kitűnő bánásmódban kell részesülnöd, hiszen valóban tehetséges, őszinte és jó ember vagy.



Vissza a cikkhez »


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL