A Rák rossz tulajdonságai

Nagyon-nagyon érzékeny vagy. Könnyen meg tudsz bántódni, akár alapos okkal, akár minden ok nélkül. A körülötted lévők folyamatosan óvatosak, és kényelmetlenül érzik magukat, mert soha nem lehet tudni, hogy mi fog téged felzaklatni. Az embereknek már nagyon elegük van abból, hogy sírással próbálod elérni azt, amit akarsz. Családcentrikus? Igen, de a rokonaid felett okos érzelmi manipulációk segítségével akarsz uralkodni. Régóta szenvedsz, feláldozod magad, mindenedet a családodnak adod? Naná, de cserébe „csupán” mindenki teljes odaadását, minden szeretetét és folyamatos imádatát várod el.


Az egyik legjobb játékod az, hogy látványosan szenvedsz azért, hogy mások úgy érezzék, tartoznak neked, és kötelességeik vannak veled szemben. A szereteted az a típus, amelyik sokszor inkább megfojt, semmint felemel.


Ezzel éles ellentétben azok a Rákok, akik olvassák ezeket a mindent megvilágító információkat, gondoskodó, szeretetteljes emberek, akiknek óriási tehetségük van a családi bizalom és biztonság kiépítéséhez. Soha nem használod aljas módon az érzelmeket – se másokét, se a sajátodat – azért, hogy előnyöket érj el, vagy pedig hatalmat és irányítást szerezz magadnak. Mindenki imád, mert rendkívül együtt érző és önzetlen vagy.



Vissza a cikkhez »




SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL