Az Ikrek rossz tulajdonságai

Az a szó, hogy „ikrek”, nem ír le téged megfelelően; a pillangó viszont – amelyik először rászáll egy virágra, aztán egy másikra – sokkal jobban megmutatja alapvető természeted nagy részét. Majdnem mindenhez vonzódsz, de alig érsz el valamiféle eredményt, mert mindig csak a felszínt súrolod, nem látsz a dolgok mélyére. Több személyiség, kétarcú, kétszínű; ezek a szavak nagyon jól leírnak téged. Mások soha nem tudják, a sok személyiséged közül éppen melyikkel van dolguk. Minden nap másik világban ébredsz, és a leghangosabb dob ritmusára táncolsz. Saját bevallásod szerint alig van olyasmi, amit nem tudsz; ha azonban kérdésekkel bombáznak, mégsem tudsz túl sok embert lenyűgözni óriási műveltségeddel.

Kommunikatív? Persze, hogy az vagy! A „dumagép” és a „nagyszájú” ideális szavak arra, hogy leírjunk vele téged, valamint azt a soha véget nem érő locsogást, amely könnyekig tud untatni másokat. Fiatalos? Igen, de mikor fogsz végre felnőni és felnőttként viselkedni?

Azonban azok az Ikrek, akik éppen az itt leírtakat próbálják megemészteni, rendkívül intelligensek, nagyon sokrétűek – és örökké fiatalok. Mindig nagyon szórakoztató és vicces társaság vagy.



Vissza a cikkhez »



SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL