A Kos rossz tulajdonságai

Zsarnokoskodó, tolakodó, parancsolgató. Képtelen vagy addig elégedett lenni, amíg nem te irányítod a dolgokat. Még hogy elfogadd mások utasításait és rendelkezéseit? Ugyan már! Boldogan átgázolsz mindenkin, aki – akár szándékosan, akár véletlenül – az utadba áll. Vagy a te játékszabályaid szerint megy a játék, vagy fogod a „labdát” és hazaszaladsz. Vagy te vagy a legfontosabb, vagy egyáltalán nem veszel részt a játékban. Az „arrogancia” szócikk mellé a te fényképedet kellene beilleszteni minden szótárba. Ha nem találsz vitát, akkor boldogan elkezdesz egyet. Számos dologba belekezdesz, de csak ritkán fejezel be bármit is.



Bárhol is jársz, az a hely katasztrófasújtotta övezetté változik. Úgy tűnik, sosem tudod megtanulni, hogy a türelmetlenségeddel, a durvaságoddal és a hevességeddel idegessé és kényelmetlenné tudsz tenni másokat. És valóban: nem mindenki akar azonnal ugrani, ha rájuk ordítasz.

Azonban ezzel szöges ellentétben áll az, hogy mindenki, aki a Kos csillagjegye alatt született (és olvassa ezt a cikket), kétségtelenül született vezető és újító. A Föld teljes lakossága őszinte csodálattal és nagy tisztelettel tekint rád. Mindannyian győztesek vagytok, és ezt meg is érdemlitek!



Vissza a cikkhez  »



SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL