2018. április 25. - Márk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 25. - Márk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A visszatérő kísértet - Ann Walker kedélyborzoló legendája

Wadolowska Balogh Orsolya

Ann Walker - és a vérben tocsogó szelleme - Nagy-Britannia egyik legismertebb legendája, aki folyamatosan visszatért kísérteni egy férfit, hogy segítsen megkeresni a holttestét és leleplezzék a gyilkosait. Mindez meg is történt, megtalálták a testét és fellógatták a gyilkosait. De biztos azok haltak meg, akiknek meg kellett?


1681-ben játszódik a történet, amit James Graeme mesélt el Durham városában Angliában, ugyanis beállított hozzá egy nő talpig vérben úszva, tele sebekkel és elmesélte a férfinek a meggyilkolása történetét. Ez azért mégse egy Grimmféle esti mese...

Szóval Ann terhes volt, amikor eltűnt és néhány hétig senki sem találta meg. Állítólag brutálisan meggyilkolták egy csákánnyal, ugyan később kiderült, hogy a bűncselekményt Mark Sharp követte el.

És mi a fordulat? Ann Walker szelleme visszatért. Elmondta, hogy Sharpot egy rokona bérelte fel, aki állítólag teherbe ejtette Annt. Graema nem tett semmit, ezért a Ann szelleme visszatért harmadik alkalommal és elmondta, hogy addig nem hagy nyugtot a férfinek, amíg nem jelenti a meggyilkolását.

A mai napig nem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy Mr. Graeme mentálisan stabil volt-e, de az biztos, hogy a férfi a nyomozókat Ann Walker testéhez vezette, akit tényleg csákánnyal gyilkoltak meg. A gyilkosság helyszínén megtalálták Sharp véres cipőjét is, amely végül a férfi elítéléséhez vezetett. Végül Sharpot és a rokon Walkert kivégezték Ann meggyilkolásáét. Haláluk után Ann végre megnyugodott.

De egyesek szerint felmerül a gyanú, mi van akkor ha James Graeme volt a gyilkos és az egész sztorit csak azért találta ki, hogy ne ő menjen a hűvösre, jobban mondva a bitóra?

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mindent megpróbáltál, de semmi nem segít? - Ezt tedd a fogadra és a fájdalom azonnal elmúlik!

Mindent megpróbáltál, de semmi nem segít? - Ezt tedd a fogadra és a fájdalom azonnal elmúlik!

Egy egyszerű mosollyal sok mindent kifejezhetünk. Megmutatja az élet örömét, a szimpátiát, az őszinteséget, sőt az udvariasságot is. A mosoly önbizalmat és önbecsülést tükröz. Ám a szép mosolyhoz óvnunk kell fogainkat. Valójában, ha a fáj a fogunk, mosolyunk, fájdalmas vicsorgásba torzul. Hogy visszanyerd a mindennapok örömét, megszabadulj a fájdalomtól, fedezz fel egy gyors megoldást!

Tovább »
Ha megoldod ezt a 4 rejtvényt, akkor egy észkombájn vagy

Ha megoldod ezt a 4 rejtvényt, akkor egy észkombájn vagy

Elsőre könnyűnek találhatod ezt a 4 feladatot, de ha komolyabban kezdesz foglalkozni velük, akkor rá fogsz jönni, hogy nem is olyan egyszerűek. Ahhoz, hogy megfejthesd őket, alaposabban szemügyre kell venned a feladványokat és nagy figyelmet fordítani a részletekre. Mert néha egészen apró dolgokon múlik a siker! Ne hagyd, hogy egy kis figyelmetlenség álljon a sikerélményed útjába!

Tovább »
Mit látsz meg először a képen? - Megmutatja rejtett gyengeségedet

Mit látsz meg először a képen? - Megmutatja rejtett gyengeségedet

Személyiségünknek egyaránt vannak erős és gyenge oldalai is. Bár ezt nehéz beismerni, de jó, ha tudjuk, hogy mi is a gyengepontunk. Nem lehetük minden területen kiemelkedők, van, amiben jók vagyunk és van, amiben nem. Van, aki például túlságosan hamar elveszti a türelmét, míg más túl érzelmes.  Nézd meg a képet, és derítsd ki a személyiséged gyenge oldalát.

Tovább »

Kalkulátor

Meditációs technikák

A meditáció megnyugtatja a testet, a lelket, és ellazít. És ha még nyugodt, csendes környezet is párosul hozzá, akkor igazi kikapcsolódást nyújt. Válaszd ki, melyik típusú meditációs technikára van jelenleg szükséged, és máris kipróbálhatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép