2018. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A visszatérő kísértet - Ann Walker kedélyborzoló legendája

Wadolowska Balogh Orsolya

Ann Walker - és a vérben tocsogó szelleme - Nagy-Britannia egyik legismertebb legendája, aki folyamatosan visszatért kísérteni egy férfit, hogy segítsen megkeresni a holttestét és leleplezzék a gyilkosait. Mindez meg is történt, megtalálták a testét és fellógatták a gyilkosait. De biztos azok haltak meg, akiknek meg kellett?


1681-ben játszódik a történet, amit James Graeme mesélt el Durham városában Angliában, ugyanis beállított hozzá egy nő talpig vérben úszva, tele sebekkel és elmesélte a férfinek a meggyilkolása történetét. Ez azért mégse egy Grimmféle esti mese...

Szóval Ann terhes volt, amikor eltűnt és néhány hétig senki sem találta meg. Állítólag brutálisan meggyilkolták egy csákánnyal, ugyan később kiderült, hogy a bűncselekményt Mark Sharp követte el.

És mi a fordulat? Ann Walker szelleme visszatért. Elmondta, hogy Sharpot egy rokona bérelte fel, aki állítólag teherbe ejtette Annt. Graema nem tett semmit, ezért a Ann szelleme visszatért harmadik alkalommal és elmondta, hogy addig nem hagy nyugtot a férfinek, amíg nem jelenti a meggyilkolását.

A mai napig nem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy Mr. Graeme mentálisan stabil volt-e, de az biztos, hogy a férfi a nyomozókat Ann Walker testéhez vezette, akit tényleg csákánnyal gyilkoltak meg. A gyilkosság helyszínén megtalálták Sharp véres cipőjét is, amely végül a férfi elítéléséhez vezetett. Végül Sharpot és a rokon Walkert kivégezték Ann meggyilkolásáét. Haláluk után Ann végre megnyugodott.

De egyesek szerint felmerül a gyanú, mi van akkor ha James Graeme volt a gyilkos és az egész sztorit csak azért találta ki, hogy ne ő menjen a hűvösre, jobban mondva a bitóra?

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mi vár rád a zodiákus ciklus második felében? - Megmondja a személyes éved száma

Mi vár rád a zodiákus ciklus második felében? - Megmondja a személyes éved száma

Szeptember az a hónap, amikor a 12 zodiákus feléhez érkezünk, és erőteljesen uralkodik a 9-es szám vibrációja. A számmisztika szerint ez az egyetlen hónap, amikor fokozottak az energiáink. Igen ám, de mi történik ezt követően? Hiszen ha a zodiákust vesszük alapul, még csak a ciklus felénél járunk. Tudd meg, mi vár rád a ciklus második felében!

Tovább »
Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

A Torony az anyagiasságot, ez ego által irányított gondolkodásmódot vagy helytelen meggyőződést, kapcsolatot, életmódot jelképezi. Egy szellemi megvilágosodással járó esemény van kilátásban, amely romba dönti a hamis gondolatokat, hitrendszereket és szokásokat.

Tovább »
A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

Ez most a tanulás és az információgyűjtés ideje. Élvezd, hogy diák vagy, mert a jövőben a tudásodat tettekben fogod kamatoztatni.

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Pető Judit

Testtartás- és mozgás-szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Pető Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép