2018. július 20. - Illés
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 20. - Illés
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A visszatérő kísértet - Ann Walker kedélyborzoló legendája

Wadolowska Balogh Orsolya

Ann Walker - és a vérben tocsogó szelleme - Nagy-Britannia egyik legismertebb legendája, aki folyamatosan visszatért kísérteni egy férfit, hogy segítsen megkeresni a holttestét és leleplezzék a gyilkosait. Mindez meg is történt, megtalálták a testét és fellógatták a gyilkosait. De biztos azok haltak meg, akiknek meg kellett?


1681-ben játszódik a történet, amit James Graeme mesélt el Durham városában Angliában, ugyanis beállított hozzá egy nő talpig vérben úszva, tele sebekkel és elmesélte a férfinek a meggyilkolása történetét. Ez azért mégse egy Grimmféle esti mese...

Szóval Ann terhes volt, amikor eltűnt és néhány hétig senki sem találta meg. Állítólag brutálisan meggyilkolták egy csákánnyal, ugyan később kiderült, hogy a bűncselekményt Mark Sharp követte el.

És mi a fordulat? Ann Walker szelleme visszatért. Elmondta, hogy Sharpot egy rokona bérelte fel, aki állítólag teherbe ejtette Annt. Graema nem tett semmit, ezért a Ann szelleme visszatért harmadik alkalommal és elmondta, hogy addig nem hagy nyugtot a férfinek, amíg nem jelenti a meggyilkolását.

A mai napig nem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy Mr. Graeme mentálisan stabil volt-e, de az biztos, hogy a férfi a nyomozókat Ann Walker testéhez vezette, akit tényleg csákánnyal gyilkoltak meg. A gyilkosság helyszínén megtalálták Sharp véres cipőjét is, amely végül a férfi elítéléséhez vezetett. Végül Sharpot és a rokon Walkert kivégezték Ann meggyilkolásáét. Haláluk után Ann végre megnyugodott.

De egyesek szerint felmerül a gyanú, mi van akkor ha James Graeme volt a gyilkos és az egész sztorit csak azért találta ki, hogy ne ő menjen a hűvösre, jobban mondva a bitóra?

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Az 7 legnépszerűbb katonai összeesküvés-elmélet

Az 7 legnépszerűbb katonai összeesküvés-elmélet

Soha nem is szálltak le a Holdon az amerikaiak? A Bermuda-háromszög valójában egy titkos víz alatti katonai bázis? Az Antarktiszon meg egy még titkosabb ufó vagy náci kolónia él? Azt hihetnéd, hogy ezek mind légből kapott agymenések, de a különböző összeesküvés-elméletek hívei igen szép, majdhogynem meggyőző „bizonyítékokkal” álltak elő… vajon tényleg csak a képzeletük szüleménye vagy erősen súrolják az igazság határát?

Tovább »
Látod a számokat a képeken? - Látástréningező színes vizuális teszt

Látod a számokat a képeken? - Látástréningező színes vizuális teszt

Engedd meg, hogy ma is gondoskodjunk az egészségedről és a jó kedvedről azáltal, hogy lehetőséget adunk arra, hogy elvégezz egy szórakoztató, de ugyanakkor rendkívül hasznos vizuális tesztet! Igazán könnyű dolgod lesz, csak meg kell figyelned a színes képeket és megmondani milyen számokat látsz rajtuk! Ezáltal te magad is hozzájárulsz a napi sikerélményedhez és a látásod egészségének fenntartásához!

Tovább »
Válassz egy csillogó szemet és tudd meg a legfőbb igazságot önmagadról! - Vajon milyen az igazi éned

Válassz egy csillogó szemet és tudd meg a legfőbb igazságot önmagadról! - Vajon milyen az igazi éned

Gondoltál már arra, hogy miért is esik egy-egy adott dologra a választásod? Nos, az, amiért egy adott dolog vonz, és amiért vágysz valamire, az mind a tudatalatti miatt van. A tudatalatti felelős ugyanis a választásaidért. Vizsgáld meg az alábbi képeket és válaszd ki azt a szemet, amely leginkább vonz. Miután ezzel megvagy, máris olvashatod a választott szemhez tartozó személyiségelemzést.

Tovább »

Kalkulátor

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép