SZÁMMISZTIKA

Temperamentum és mentális szám

Szerző:
Szabó Anna
A számmisztikával elemezhetjük nevünket, meglátjuk, hogyan reagálunk a problémákra. Ahhoz, hogy megtudjuk, hogyan oldjuk meg a gondolkodással kapcsolatos problémákat, a mentális számot kell kiszámítani.

A mentális szám azt mutatja meg, hogyan közelítünk az olyan problémák felé, amelyekhez főleg gondolkoznunk kell, és milyen döntéseket hozunk azon dolgok alapján, amiket tudunk. A legtöbb problémának több oldala is van, de a mentális problémáknak általában nagyon kevés közük van a többi típusú problémához.


A mentális szám kiszámítása

A mentális szám kiszámításához először meg kell számolnunk, hogy hány mentális betű található a nevünkben, mégpedig abban a névben, amit használunk, tehát nem feltétlenül a születési nevünkben. Ha a kapott érték kétjegyű szám, akkor a számjegyeket addig adjuk össze, amíg egyjegyű számot nem kapunk. A számmisztikában az alábbi betűket nevezzük mentális betűknek:

   A      Á      G      H      J      L      N      P  


Például Johnny Depp intuitív száma az 6, ugyanis:


Johnny Depp = (J) + (H) + (N) + (N) + (P) + (P) = 6.


Ha kiszámítottad, hogy mennyi a mentális számod, válaszd ki az alábbi listáról a kapott értéket, és olvasd el a hozzá tartozó leírást.

            

      

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL