SZÁMMISZTIKA

A temperamentum és a fizikai szám

Szerző:
Szabó Anna
Mindenki máshogy reagál különböző helyzetekben, attól függően, milyen a temperamentuma. A számmisztikával elemezni tudjuk nevünket, és meg tudjuk mondani, hogyan reagálunk a problémákra.

Ahhoz, hogy ezt megtehessük, négy kategóriát állítunk fel: mentális, fizikai, érzelmi és intuitív. Ahhoz pedig, hogy megtudjuk, hogyan oldjuk meg az olyan problémákat, amelyek cselekvést igényelnek, a fizikai számot kell kiszámítanunk.

A fizikai szám azt mutatja meg, hogyan közelítünk a problémák felé akkor, ha el kell indulnunk valamilyen irányba, és hogyan hozunk olyan döntéseket, amelyek cselekvésre kényszerítenek bennünket. A legtöbb problémának több oldala is van (akár valamennyi fent említett kategória felbukkanhat bennük), de a fizikai problémák általában kevés gondolkozást igényelnek; ezeket a problémákat általában a tudatallati kezeli.


A fizikai szám kiszámítása

A fizikai szám kiszámításához először meg kell számolnunk, hogy hány fizikai betű található nevünkben, mégpedig abban a névben, amit használunk. Tehát nem feltétlenül a születési nevünkben. Ha a kapott érték kétjegyű szám, akkor a számjegyeket addig adjuk össze, amíg egyjegyű számot nem kapunk. A számmisztikában az alábbi betűket nevezzük fizikai betűknek:

     E          É          W          D          M    



Például Johnny Depp fizikai száma a 2, ugyanis:

Johnny Depp = (D) + (E) = 2.


Ha kiszámítottad, hogy mennyi a fizikai számod, válaszd ki az alábbi listáról a kapott értéket, és olvasd el a hozzá tartozó leírást.

               

                        





  

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL