MÁGIA

Ízisz istennő mindenre jó gyógyitala

Szerző:
Szabó Anna
Gyakran vagy beteg? Jelenleg is küzdesz valamilyen problémával? Vagy tudod valakiről, hogy sűrűn betegeskedik és szívesen segítenél neki? Készítsd el Ízisz istennő mindenre jó gyógyitalát és legyen jó testi vagy lelki problémával, de szinte garantáltan kigyógyulsz belőle!

Ízisz egyiptomi istennő nem csak a szépség, a szerelem, a mágia, de a gyógyítás javasasszonya is. Mindenre jó gyógyitala kigyógyít téged – vagy azt, akinek szánod – minden testi és lelkibajodból. Természetesen az orvosi kezelést nem pótolja, így ha bármilyen kezelés alatt állsz, ne hagyd abba, akkor használd hozzá kiegészítő kúra gyanánt, miután konzultál róla az orvosoddal.

Kellékek

Rozmaring

Kakukkfű

Pekándió

Fahéj

Levendula

Zsálya

Hibiszkusz

Menta

Narancslé

A bájital elkészítése

Mindegyikből tégy ugyanannyit egy fazékba és forrázd le. 10 perc múlva szűrd le. Lehelj a főzetre háromszor és mond azt: "A Nap, a Hold és a Csillagok erejével, életet lehelek a főzetbe, aki megissza, az újra élettel teli lesz."

Utána tedd ki a napra és hagyd egy órát ott állni. Ha erre nincs mód, akkor az ablak közelébe, de feltétlenül érje napfény. Utána ugyanígy tedd ki a holdfényre is egy órát, majd rakd a hűtőbe. Másnap már fogyaszthatod is, de lehetőleg ne egyszerre idd meg, hanem három részre elosztva. Ízlés szerint édesítheted.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL