2018. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A fekete kendő - Avagy szellemek igenis léteznek!

Ruszó Viktória

Már kisgyermekként is érdekeltek a kísértetekről szóló sztorik. Mindig is hittem a létezésükben, és hittem, hogy vannak jó és rossz szándékúak egyaránt. A nagyapám történeteinek megismerése után, és néhány apró jelből már biztosan tudtam, hogy kísértetek igenis léteznek.

A következő történet a nagyapám legjobb barátjával esett meg, akit Péternek hívtak. Nagyapám szerint nagyon jó ember volt, sohasem bántott senkit. Szerette a lovakat, három lovával úgy törődött, mintha a gyermekei lettek volna. Addigi háza udvarán azonban nem volt elegendő hely nekik, így eldöntötte, hogy elköltözik. A szomszédos faluban talált is egy házat, amihez gyönyörű és egyben hatalmas udvar tartozott.

A beköltözés napján a ház addigi lakói felkeresték Pétert. Egy 40 év körüli, barátságos házaspár volt. Péter kifizette nekik a ház árát és azok tovább álltak. A ház előtt üdvözölték az új szomszédai, de mikor elmondta, hogy oda költözik mindenki szájtátva bámult. Nem értette a reakciójukat, és mikor megkérdezte, hogy mi ezzel a baj, azok nem feleltek. Lovait bevezette az istállóba és bement a házba. A régi lakók semmit sem vittek el. A saját dolgait kipakolta, nagyon elfáradt, így korán ágyba bújt.

Hajnali egy órakor az ablak hangos nyikorgására ébredt

A hideg szellő bejárta az egész szobát. Felkelt becsukni, majd visszaaludt. Reggel mikor felébredt, az ablak újra nyitva volt. Péter nem értette miért, de aznap délutánra várta nagyapámat, így gondolta, majd ő megjavítja a hibás nyílászárót. A konyhába ment reggelit készíteni, és ekkor látta, hogy az asztalon két borospohár van, félig borral töltve. Annyira fáradt lett volna előző este, hogy nem vette volna észre?

Délután, amikor nagyapám megérkezett hozzá, már eltakarított mindent, ami az előző lakosoké volt. A dolgozószobában ültek le beszélgetni, amikor kopogtatást hallottak. Egy idős hölgy volt az, aki könyörgött Péternek, hogy költözzön el onnan, mert "este már elkezdődött". Nagyapám barátja elküldte a nénit, hisz nem adott neki értelmes magyarázatot arra, hogy miért is kellett volna elköltöznie. Megcsinálták az ablakot, hogy ne nyíljon ki, majd Péter egyedül maradt. Kiment megetetni a lovakat és látta, hogy a néni mellettük ül. Az asszonnyal nem állt szóba és visszament a házba.

(A kép csak illusztráció)

A titokzatos fekete kendő

Mire visszatért a házba, a szobában az ablak ismét nyitva volt, az ablakpárkányon pedig egy fekete kendő lógott, amit rögtön kidobott az ablakon. Szörnyen megijedt, nem tudta mi történik vele, de rájött, hogy ez nem lehet véletlen. Már hiába zárta be az ablakot, az öt perc múlva újra nyitva állt. Reggel a konyhában újra két borospoharat talált az asztalon. Ezek most tele voltak a löttyel. Megfogta az egyiket és látta, hogy valami furcsa, sűrű, vörös folyadékkal van megtöltve. Pétert hirtelen rosszullét fogta el, szédült, kezéből pedig kiesett a pohár. Kisietett a levegőre.

Az utcán hatalmas tömeg állt, a szomszédok elmondták Péternek, hogy mi történt. A szomszéd öreg néni meghalt. A kapuja előtt találtak rá, kezében egy fekete kendőt szorongatva. Ezután Péter összepakolt és nagyapámhoz sietett. Elmesélt mindent neki, nagyapám pedig megengedte, hogy náluk lakhasson, amíg azt a házat el nem tudja adni. Sohasem jött rá, hogy mi is történt ott vele valójában. A borospoharakat sem értette, hogy kerültek oda. Valaki ijesztgetni próbálta? És hogy került az ablakpárkányra az a fekete kendő?

A történtek után Péter hátra lévő életét arra szentelte, hogy bebizonyítsa: szellemek igenis léteznek.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mi vár rád a zodiákus ciklus második felében? - Megmondja a személyes éved száma

Mi vár rád a zodiákus ciklus második felében? - Megmondja a személyes éved száma

Szeptember az a hónap, amikor a 12 zodiákus feléhez érkezünk, és erőteljesen uralkodik a 9-es szám vibrációja. A számmisztika szerint ez az egyetlen hónap, amikor fokozottak az energiáink. Igen ám, de mi történik ezt követően? Hiszen ha a zodiákust vesszük alapul, még csak a ciklus felénél járunk. Tudd meg, mi vár rád a ciklus második felében!

Tovább »
Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

A Torony az anyagiasságot, ez ego által irányított gondolkodásmódot vagy helytelen meggyőződést, kapcsolatot, életmódot jelképezi. Egy szellemi megvilágosodással járó esemény van kilátásban, amely romba dönti a hamis gondolatokat, hitrendszereket és szokásokat.

Tovább »
A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

Ez most a tanulás és az információgyűjtés ideje. Élvezd, hogy diák vagy, mert a jövőben a tudásodat tettekben fogod kamatoztatni.

Tovább »

Kalkulátor

Aromaolajjal a rossz közérzet és a betegségek ellen

Ha rossz a kedved, búskomorság vagy depresszió gyötör, cseppents néhány csepp olajat az aromalámpácskádba, vagy a bőrödre, és máris jobb kedvre derülsz. De akkor is alkalmazd, ha valamilyen betegség, testi tünet gyötör.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tarcsay Mária

Szín- és stílus tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tarcsay Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép