2018. július 20. - Illés
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 20. - Illés
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A fekete kendő - Avagy szellemek igenis léteznek!

Ruszó Viktória

Már kisgyermekként is érdekeltek a kísértetekről szóló sztorik. Mindig is hittem a létezésükben, és hittem, hogy vannak jó és rossz szándékúak egyaránt. A nagyapám történeteinek megismerése után, és néhány apró jelből már biztosan tudtam, hogy kísértetek igenis léteznek.

A következő történet a nagyapám legjobb barátjával esett meg, akit Péternek hívtak. Nagyapám szerint nagyon jó ember volt, sohasem bántott senkit. Szerette a lovakat, három lovával úgy törődött, mintha a gyermekei lettek volna. Addigi háza udvarán azonban nem volt elegendő hely nekik, így eldöntötte, hogy elköltözik. A szomszédos faluban talált is egy házat, amihez gyönyörű és egyben hatalmas udvar tartozott.

A beköltözés napján a ház addigi lakói felkeresték Pétert. Egy 40 év körüli, barátságos házaspár volt. Péter kifizette nekik a ház árát és azok tovább álltak. A ház előtt üdvözölték az új szomszédai, de mikor elmondta, hogy oda költözik mindenki szájtátva bámult. Nem értette a reakciójukat, és mikor megkérdezte, hogy mi ezzel a baj, azok nem feleltek. Lovait bevezette az istállóba és bement a házba. A régi lakók semmit sem vittek el. A saját dolgait kipakolta, nagyon elfáradt, így korán ágyba bújt.

Hajnali egy órakor az ablak hangos nyikorgására ébredt

A hideg szellő bejárta az egész szobát. Felkelt becsukni, majd visszaaludt. Reggel mikor felébredt, az ablak újra nyitva volt. Péter nem értette miért, de aznap délutánra várta nagyapámat, így gondolta, majd ő megjavítja a hibás nyílászárót. A konyhába ment reggelit készíteni, és ekkor látta, hogy az asztalon két borospohár van, félig borral töltve. Annyira fáradt lett volna előző este, hogy nem vette volna észre?

Délután, amikor nagyapám megérkezett hozzá, már eltakarított mindent, ami az előző lakosoké volt. A dolgozószobában ültek le beszélgetni, amikor kopogtatást hallottak. Egy idős hölgy volt az, aki könyörgött Péternek, hogy költözzön el onnan, mert "este már elkezdődött". Nagyapám barátja elküldte a nénit, hisz nem adott neki értelmes magyarázatot arra, hogy miért is kellett volna elköltöznie. Megcsinálták az ablakot, hogy ne nyíljon ki, majd Péter egyedül maradt. Kiment megetetni a lovakat és látta, hogy a néni mellettük ül. Az asszonnyal nem állt szóba és visszament a házba.

(A kép csak illusztráció)

A titokzatos fekete kendő

Mire visszatért a házba, a szobában az ablak ismét nyitva volt, az ablakpárkányon pedig egy fekete kendő lógott, amit rögtön kidobott az ablakon. Szörnyen megijedt, nem tudta mi történik vele, de rájött, hogy ez nem lehet véletlen. Már hiába zárta be az ablakot, az öt perc múlva újra nyitva állt. Reggel a konyhában újra két borospoharat talált az asztalon. Ezek most tele voltak a löttyel. Megfogta az egyiket és látta, hogy valami furcsa, sűrű, vörös folyadékkal van megtöltve. Pétert hirtelen rosszullét fogta el, szédült, kezéből pedig kiesett a pohár. Kisietett a levegőre.

Az utcán hatalmas tömeg állt, a szomszédok elmondták Péternek, hogy mi történt. A szomszéd öreg néni meghalt. A kapuja előtt találtak rá, kezében egy fekete kendőt szorongatva. Ezután Péter összepakolt és nagyapámhoz sietett. Elmesélt mindent neki, nagyapám pedig megengedte, hogy náluk lakhasson, amíg azt a házat el nem tudja adni. Sohasem jött rá, hogy mi is történt ott vele valójában. A borospoharakat sem értette, hogy kerültek oda. Valaki ijesztgetni próbálta? És hogy került az ablakpárkányra az a fekete kendő?

A történtek után Péter hátra lévő életét arra szentelte, hogy bebizonyítsa: szellemek igenis léteznek.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Az 7 legnépszerűbb katonai összeesküvés-elmélet

Az 7 legnépszerűbb katonai összeesküvés-elmélet

Soha nem is szálltak le a Holdon az amerikaiak? A Bermuda-háromszög valójában egy titkos víz alatti katonai bázis? Az Antarktiszon meg egy még titkosabb ufó vagy náci kolónia él? Azt hihetnéd, hogy ezek mind légből kapott agymenések, de a különböző összeesküvés-elméletek hívei igen szép, majdhogynem meggyőző „bizonyítékokkal” álltak elő… vajon tényleg csak a képzeletük szüleménye vagy erősen súrolják az igazság határát?

Tovább »
Látod a számokat a képeken? - Látástréningező színes vizuális teszt

Látod a számokat a képeken? - Látástréningező színes vizuális teszt

Engedd meg, hogy ma is gondoskodjunk az egészségedről és a jó kedvedről azáltal, hogy lehetőséget adunk arra, hogy elvégezz egy szórakoztató, de ugyanakkor rendkívül hasznos vizuális tesztet! Igazán könnyű dolgod lesz, csak meg kell figyelned a színes képeket és megmondani milyen számokat látsz rajtuk! Ezáltal te magad is hozzájárulsz a napi sikerélményedhez és a látásod egészségének fenntartásához!

Tovább »
Válassz egy csillogó szemet és tudd meg a legfőbb igazságot önmagadról! - Vajon milyen az igazi éned

Válassz egy csillogó szemet és tudd meg a legfőbb igazságot önmagadról! - Vajon milyen az igazi éned

Gondoltál már arra, hogy miért is esik egy-egy adott dologra a választásod? Nos, az, amiért egy adott dolog vonz, és amiért vágysz valamire, az mind a tudatalatti miatt van. A tudatalatti felelős ugyanis a választásaidért. Vizsgáld meg az alábbi képeket és válaszd ki azt a szemet, amely leginkább vonz. Miután ezzel megvagy, máris olvashatod a választott szemhez tartozó személyiségelemzést.

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép