SZÁMMISZTIKA

A születési táblázat vonalai II.

Szerző:
Szabó Anna
Vannak emberek, akik erős jellemvonásokkal rendelkeznek, mert a születési táblázatuk valamely – vagy akár több – vonalában minden szám jelen van. Te is közéjük tartozol? Olvasd el összeállításunkat, és ismerd meg önmagad!

A születési táblázat megszerkesztése

A számmisztikában a születési táblázatot egy háromszor három oldalú négyzetben hozzuk létre. Az így kapott kilenc kis négyzetet megszámozzuk 1-től 9-ig, mégpedig lentről felfelé és balról jobbra haladva. Csak egész, egyjegyű számokat használunk, és a nullát nem vesszük figyelembe. Így az alábbi táblázatot kapjuk:

   3      6      9  
        5      8  
   1      4       




Ahhoz, hogy létrehozd saját, vagy más ember születési táblázatát, venned kell születési dátumot, és az abban előforduló számokat be kell írnod a fenti táblázat megfelelő helyére. A nullákat nem vesszük figyelembe, vagyis legfeljebb 8 szám szerepelhet a születési táblázatban (legfeljebb négy az évből, legfeljebb kettő a hónapból és legfeljebb kettő a napból), de a nullák kihagyása miatt a legtöbb embernek nyolcnál kevesebb számjegye van a születési táblázatában.


Példa:

Johnny Depp 1963. június (6. hónap) 9-én született, ezért így néz ki a születési táblázata:

   3      66      99  
        -      - 
   1      -       



Johnny Deep vonala tehát: 3-6-9


A születési táblázat vonalai

A születési táblázat vonalai alatt a táblázat sorait, oszlopait, vagy átlóit alkotó számokat értjük. A teljesen jelen lévő vonalak olyan tényezőket mutatnak, amelyek valamilyen módon erősítik a jellemet. Ha három vagy annál több vonal teljesen jelen van, az nagyon erős személyiséget mutat, akinek minden képessége megvan ahhoz, hogy könnyen sikeres legyen az életútján.

Ha megnézzük Johnny Depp fenti születési táblázatát, akkor észrevehetjük, hogy van benne egy teljes vízszintes vonal (3-6-9), vagyis jelen van a táblázatában az Intellektus Vonala.


Az alábbiak közül válaszd ki azt, hogy az általad szerkesztett születési táblázatnakl melyik vonala teljes, és olvasd el a hozzá tartozó leírást.

     

     

  

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL