DIVAT

Lesd el a nagyoktól!

Szerző:
Szabó Anna
Az öltözködésben az a legjobb, hogy nem csak kiemelheted, ellensúlyozhatod tulajdonságaidat, de remek lehetőségeket tartogat arra, hogy  felhasználd kreativitásodat. A sztárok a „tűzközelből” könnyen válogatnak. Lássuk, miből élnek!

Utcára

Egy sál és más semmi:
Nicole Richie imádja a kendőit és szerencsére remek érzékkel variálja őket. Fejre kötve elegáns hatást, nyakba lógatva, laza, mégis egyedi megjelenést kölcsönöz neki. Elég egy sárga strandpapucs, az elmaradhatatlan óriás napszemüveg mellé fejre kötött kendővel máris izgalmas és egyedi megjelenést alkothatunk.

Egy melltartó vagy bikini felső + bolero + top + öv= extra trendi megjelenés.

Szemüveges vagy? Nem mindegy milyen a keret és mit viselsz még hozzá! Egy svájci sapka és a megfelelő fülbevaló kombinációja igazán vagánnyá varázsol!


Kantáros vakondnadrág? Egyáltalán nem idétlen, ha a megfelelő fazont választod!mint Ahogy Victoria Beckham tette!



Egy érdekes összeállítás: ez annyira fura, hogy már tetszik! A fekete harisnya- arany szandál párosítás extravagáns, feltűnő, érdekes benyomást kelt. A gengszterkalap és a kardigán pedig elegánssá teszi az összhatást.


Sportos és szexi

Jessica Albának nincs nehéz dolga ilyen tökéletes alkattal. Ügyes megoldás a dupla trikó (piros-fehér kontrasztos színekből) a bő és szűk kombináció. A nadrág csípőnél feszül, lejjebb lazán leng, akárcsak a trikók. Az alsó réteg szexisen feszül, míg a felső réteg kényelmesebbé, könnyedebbé alakítja.


A top + farmer viselet jolly jocker, minden alkalomra. Sztárjaink is rajonganak érte. Nem véletlen, hiszen egyszerűsége ellenére remek lehetőségeket tartogat a kiegészítők kihangsúlyozására.



Kalappal a napszúrás ellen!


Jessica Alba receptje: fűzöld romantikus földig érő szoknya + baseball sapka + trikó + sok-sok karkötő



Ruhához nadrágot!

Gwen Stefani gyakorlatilag ebben a szerelésben „vészelte” át egész terhességét. Praktikus, kényelmes, és roppant izgalmas megjelenés.

Cameron Diaz szatén mini tűzpiros ruháját változtatta laza utcai viseletté. A feszengős fenékre húzogatós szoknyás felvonulásból egyszerre vagány, feltűnően egyedi összeállítás kerekedett. Jessica Alba a cicanadrág híve. A fekete balerina cipővel, napszemüveggel, fejpánttal és övvel harmonikusan elegáns stílusban popmázik.



Hivatalosan

Nem akarsz szokványosan megjelenni? Unod már a fehér ing- nadrágkosztüm párosítást? Itt az ideje felturbózni egy kicsit!

Victoria Beckham és Gwen Stefani mesterei ennek.


Alkalmazott kellékek:

- Vastag bőröv
- könyékig érő bőrkesztyű
- párduc mintás kiegészítők
- nőies nyakkendő


Strandra

Bikinidet feldobhatod karkötőkkel, fejpánttal és különféle bikini alsók és felsők kombinálásával.



Bulizáshoz

Ha épp nincs kéznél semmi új, trendi cucc, fogj egy fekete csipke kombinét, vegyél hozzá medálos nyakláncot, húzz hozzá farmert, magas sarkú cipőt és már készen is állsz!



Túl mély a dekoltázsod? Ne izgulj! A sok-sok nyaklánc segít eltakarni a kényes részeket. A fénylő, csillogó anyagok sosem mennek ki a divatból. A pezsgő, ezüst, arany és kvarc színek között bátran válogathatsz.


Kesztyűt?? Miért ne? Nem is gondolnád mennyire feldobja majd a ruhádat! Válassz kontrasztos színeket! Az idei legnagyobb sláger a fekete-fehér. Ha ezt viseled, biztosra mehetsz.


Valami nagyon merészre vágysz?

Lopd el Gwen Stefani ötletét! Végy egy extra szabású fürdőruhát, kapj rá egy bő szárú nadrágot, spékeld meg sok ékszerrel, esetleg henna tetoválással, és már mehetsz is!

A tűzpiros száj kötelező!



Alkalmi stílus

Az elöl zárt, hátban nyitott fazon most nagyon menő, a bővebb fazonok, a lágy esésű anyagok (pl selyem) nagy sikert arathatnak.


Figyelem! Ezek a ruhák már önmagukban nagyon izgalmasak, ezért az ékszerezést ne vidd túlzásba! Bőven elég egy jól kiválasztott karkötő, vagy egy pár különleges fülbevaló. Vagy az egyik, vagy a másik érvényesüljön, különben túl kaotikus lesz a megjelenésed.


Bomba ötlet:
Szürke, fekete, fekete-fehér, vagy egyszínű pasztell árnyalatú ruháidhoz viselj egy feltűnő színű kiegészítőt! Ezzel teljesen megbolondíthatsz egy egyszerű, elegáns ruhát is!



pl: citromsárga, neon zöld, pink, lila, élénk narancssárga, királykék


Ékszer rengetegben

A hosszan , hasig lelógó ékszerek kavalkádja a legunalmasabb ruháinkat is képes újjá varázsolni.



Hogyan fokozható még a látvány?

- Nyaklánc +zsabó + kosztüm felső
- Az extra rövid nadrághoz hosszított fazonú top ajánlott!



Milyen ékszert válasszak?

Újabban már csuklóra kötve is látható a kendő őrület egyik darabja, a kendő alapú karkötő. Akárcsak a csukló méretű bőröv, vagy az általad összeválogatható medálokból kialakított karkötő.

Az igazán egyedi ékszerek egyik legnagyszerűbb tervezője: Thomas Sabo



Extrém táskák
Válassz egy nem mindennapi formát, és máris készen állsz arra, hogy mindenki rád figyeljen!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL