SZÁMMISZTIKA

A születési táblázat hiányzó vonalai

Szerző:
Szabó Anna
Elgondolkoztál már, hogy miért különbözőek az ugyanabba a csillagjegybe tartozó vagy azonos életútszámmal rendelkező emberek? A számmisztikában ennek oka: az életútszám a születési dátum számainak különböző kombinációiból áll.

Vannak olyan emberek, akik bizonyos jellemhibákkal rendelkeznek, mert a születési táblázatuk valamelyik – vagy akár több – vonalából hiányzik egy vagy több szám. Te is közéjük tartozol?


A születési táblázat megszerkesztése

A számmisztikában a születési táblázatot egy háromszor három oldalú négyzetben hozzuk létre. Az így kapott kilenc kis négyzetet megszámozzuk 1-től 9-ig, mégpedig lentről felfelé és balról jobbra haladva. Csak egész, egyjegyű számokat használunk, és a nullát nem vesszük figyelembe. Ezzel az alábbi táblázatot kapjuk:

 

     3      

     6          9    
     2          5         8    
     1      4      7

Ahhoz, hogy létrehozd akár a saját, akár valaki más születési táblázatát, venned kell a születési dátumodat, és az abban előforduló számokat be kell írnod a fenti táblázat megfelelő helyére. A nullákat nem vesszük figyelembe, vagyis legfeljebb 8 szám szerepelhet a születési táblázatban (legfeljebb négy az évből, legfeljebb kettő a hónapból és legfeljebb kettő a napból), de a nullák kihagyása miatt a legtöbb embernek nyolcnál kevesebb számjegye van a születési táblázatában.

Például Johnny Depp 1963. június (6. hónap) 9-én született, ezért így néz ki a születési táblázata:

 

     3          66          99    

-

-

-

     1

-

-


A születési táblázat hiányzó vonalai

 A születési táblázat vonalai alatt a táblázat sorait, oszlopait vagy átlóit alkotó számokat értjük. A születési táblázatban azt a vonalat hívjuk hiányzó vonalnak, amelyből mind a három számjegy hiányzik. Ha valakinek a születési táblázatából három vagy annál több vonal hiányzik, akkor az olyan mértékben hibás jellemet mutat, hogy az illetőnek valószínűleg nagyon nagy akadályokat kell majd legyőznie ahhoz, hogy követni tudja az életútját.

Ha megnézzük Johnny Depp fenti születési táblázatát, akkor észrevehetjük, hogy hiányzik az egyik vízszintes vonala (2-5-8), ami azt mutatja, hogy a táblázatában megjelenik az Érzékenység Vonala.

Azt is vegyük észre, hogy a születési évszám miatt az (1-2-3) függőleges vonal semmiképpen sem fog hiányozni egy ma élő ember születési táblázatából sem.


Az alábbiak közül válaszd ki azt a számvonalat, amely hiányzik a születési táblázatodból, és ismerd meg önmagad!

 

     

     




Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL