2017. június 29. - Péter, Pál
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. június 29. - Péter, Pál
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Teremts, de csak lazán!

Muszka Evelin

A Vonzás Törvényét ma már egyre többen ismerik és alkalmazzák, aztán, amikor nem jön úgy a siker, ahogyan szeretnék, sokan feladják. Most néhány trükköt osztunk meg, hogyan lehet valóban megteremteni álmaink életét!

Elengedés

Mindenki ismeri azt a mondást, hogy engedd el és megkapod. A Vonzás Törvényének ez a legnehezebb pontja. A megengedés, elengedés. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy amikor tisztáztuk, hogy mit szeretnénk, és megjelenítettük lelki szemeink előtt, beleéltük magunkat, akkor hétköznapian szólva ne kérdőjelezzük meg minden pillanatban az Univerzumot. Ahogyan, ha elvetünk egy magot, nem ássuk ki mindennap, megnézni, hogy kicsírázott e már, hanem tudjuk és bízunk benne, hogy kikel. Céljainkkal kapcsolatban is tartsuk szem előtt, hogy némi időre azért szükség van a megvalósuláshoz. Ahogy Barbel Mohr mondja, a feladott rendelés már készül, és kiszállítja nekünk a Kozmikus Csomagküldő Szolgálat. Ez azért lényeges, mert ha nem tudunk elengedni és bízni, akkor, abban a pillanatban, amikor kételkedni kezdünk, eltaszítjuk magunktól vágyunk tárgyát. Az így létrejövő állapot a kételkedés és a bizalom elegye, ami legjobb esetben is egy káoszt eredményez, rosszabb esetben, pedig valóban nem kapjuk meg azt, amit szeretnénk.

Türelem

Az elengedéssel, kézen fogva jár a türelem, és a kitartás, azaz, hogy addig tartjuk fenn a magasabb rezgésszintünket, képzeljük el álmainkat, úgy, mintha már megvalósult volna, átérezve, szinte kézzel foghatóan, amíg ténylegesen meg nem jelenik az életünkben. Ahhoz, hogy ezt a rezgésszintet fenn tudjuk tartani, az első lépés, hogy fogadjuk el, hogy a Vonzás Törvénye működik, és az érzések nyelvén beszél. Aztán figyeljünk arra, ami jó, és adjunk hálát mindenért, ami van az életünkben. Ebbe az állapotba helyezzük bele álmunkat. Ha nagyon ügyesek vagyunk, nincsenek kételyeink, és képesek vagyunk nagyon magas szinten rezegni, akkor akár 24 óra alatt is megváltoztathatjuk az életünket, bevonzhatjuk célunkat. A legtöbben azonban nem vagyunk képesek erre, ezért kell figyelembe venni az idő tényezőt, de Abraham és a Hicks házaspár tanítása szerint,ha harminc napig sikerül fenntartanunk a pozitív állapotot, nagy valószínűséggel megkapjuk mindazt, amire vágyunk.

Kezeljük a visszaesést!

Nem mindig egyszerű magas rezgésszinten tartózkodni, egyrészt azért, mert meg kell szokni, hogy másképpen gondolkodunk, és érzünk, mint eddig, másrészt pedig azért, mert nem úgy élünk, mint a Kis Herceg rózsája, érnek bennünket külső hatások, amelyek lehúzhatnak, elszomoríthatnak. Nem kell túl szigorúnak lenni magunkkal, nem az a baj, ha visszaesünk, hanem az, ha nem vagyunk tudatosak rá, nem vesszük észre, és beleragadunk. Ha észrevesszük, azonnal megváltoztathatunk mindent, úgy, hogy keressük a jobb, és jobb érzéseket. Ha már gyakorlottabbak vagyunk, egyszerűen, csak emlékeztessük magunkat a célunkra, arra, hogy mire vágyunk, és arra, hogy ahhoz, hogy ezt elérjük, irányt kell váltanunk. Képzeljük el újra a célunkat, vágyunkat, és törekedjünk arra, hogy minél több időt ebben az állapotban töltsünk, hiszen, ha gondolataink, érzéseink aránya eléri azt, hogy több a pozitív, mint a negatív, akkor sínen vagyunk, és az álmunk hamarosan a valóságban is megérkezik az életünkbe.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik szín motivál, és milyen a személyiséged? - Képes lélekelemző teszt

Melyik szín motivál, és milyen a személyiséged? - Képes lélekelemző teszt

Ha hiszed, ha nem, minden emberre, így rád is hatással van egy bizonyos szín. Ez a hatás nemcsak az érzelmi hatás lehet, hanem olyan is, egyfajta motivációt vált ki belőled. Tudod, melyik szín motivál téged a leginkább? Ha nem, akkor most kiderül, ha teszteled magad!

Tovább »
Melyik jelenetet érzed a magadénak? - Ezt üzeni neked az Univerzum

Melyik jelenetet érzed a magadénak? - Ezt üzeni neked az Univerzum

Hunyd be a szemedet, és képzelj el egy csodálatos helyet. Hol vagy? Hol szeretnéd leginkább tölteni az idődet akár fizikailag, akár mentálisan? Ez nagyon sokat elárul rólad, és az Univerzum pedig ennek megfelelően lát el jó tanácsokkal. Válaszd ki azt a jelenetet, melyet a leginkább magadénak érzel, és fedezd fel a rejtett üzeneteket.

Tovább »
Miben rejlik a belső szépséged? - A mágikus almák jóslata

Miben rejlik a belső szépséged? - A mágikus almák jóslata

A görög mondában Párisz herceg feladata volt eldönteni, hogy a három mesés szépségű istennő közül ki a legszebb és kinek adja az aranyalmát. Mi tudjuk, hogy minden nő szép, ami mindenkiben másképp mutatkozik meg. Szeretnéd tudni, hogy a te szépséged és vonzerőd miben rejlik? Ha megerősíted, akkor egyenesen ellenállhatatlan leszel! Válassz egy mágikus almát és megtudod!

Tovább »

Kalkulátor

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép