2017. október 23. - Gyöngyi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. október 23. - Gyöngyi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Teremts, de csak lazán!

Muszka Evelin

A Vonzás Törvényét ma már egyre többen ismerik és alkalmazzák, aztán, amikor nem jön úgy a siker, ahogyan szeretnék, sokan feladják. Most néhány trükköt osztunk meg, hogyan lehet valóban megteremteni álmaink életét!

Elengedés

Mindenki ismeri azt a mondást, hogy engedd el és megkapod. A Vonzás Törvényének ez a legnehezebb pontja. A megengedés, elengedés. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy amikor tisztáztuk, hogy mit szeretnénk, és megjelenítettük lelki szemeink előtt, beleéltük magunkat, akkor hétköznapian szólva ne kérdőjelezzük meg minden pillanatban az Univerzumot. Ahogyan, ha elvetünk egy magot, nem ássuk ki mindennap, megnézni, hogy kicsírázott e már, hanem tudjuk és bízunk benne, hogy kikel. Céljainkkal kapcsolatban is tartsuk szem előtt, hogy némi időre azért szükség van a megvalósuláshoz. Ahogy Barbel Mohr mondja, a feladott rendelés már készül, és kiszállítja nekünk a Kozmikus Csomagküldő Szolgálat. Ez azért lényeges, mert ha nem tudunk elengedni és bízni, akkor, abban a pillanatban, amikor kételkedni kezdünk, eltaszítjuk magunktól vágyunk tárgyát. Az így létrejövő állapot a kételkedés és a bizalom elegye, ami legjobb esetben is egy káoszt eredményez, rosszabb esetben, pedig valóban nem kapjuk meg azt, amit szeretnénk.

Türelem

Az elengedéssel, kézen fogva jár a türelem, és a kitartás, azaz, hogy addig tartjuk fenn a magasabb rezgésszintünket, képzeljük el álmainkat, úgy, mintha már megvalósult volna, átérezve, szinte kézzel foghatóan, amíg ténylegesen meg nem jelenik az életünkben. Ahhoz, hogy ezt a rezgésszintet fenn tudjuk tartani, az első lépés, hogy fogadjuk el, hogy a Vonzás Törvénye működik, és az érzések nyelvén beszél. Aztán figyeljünk arra, ami jó, és adjunk hálát mindenért, ami van az életünkben. Ebbe az állapotba helyezzük bele álmunkat. Ha nagyon ügyesek vagyunk, nincsenek kételyeink, és képesek vagyunk nagyon magas szinten rezegni, akkor akár 24 óra alatt is megváltoztathatjuk az életünket, bevonzhatjuk célunkat. A legtöbben azonban nem vagyunk képesek erre, ezért kell figyelembe venni az idő tényezőt, de Abraham és a Hicks házaspár tanítása szerint,ha harminc napig sikerül fenntartanunk a pozitív állapotot, nagy valószínűséggel megkapjuk mindazt, amire vágyunk.

Kezeljük a visszaesést!

Nem mindig egyszerű magas rezgésszinten tartózkodni, egyrészt azért, mert meg kell szokni, hogy másképpen gondolkodunk, és érzünk, mint eddig, másrészt pedig azért, mert nem úgy élünk, mint a Kis Herceg rózsája, érnek bennünket külső hatások, amelyek lehúzhatnak, elszomoríthatnak. Nem kell túl szigorúnak lenni magunkkal, nem az a baj, ha visszaesünk, hanem az, ha nem vagyunk tudatosak rá, nem vesszük észre, és beleragadunk. Ha észrevesszük, azonnal megváltoztathatunk mindent, úgy, hogy keressük a jobb, és jobb érzéseket. Ha már gyakorlottabbak vagyunk, egyszerűen, csak emlékeztessük magunkat a célunkra, arra, hogy mire vágyunk, és arra, hogy ahhoz, hogy ezt elérjük, irányt kell váltanunk. Képzeljük el újra a célunkat, vágyunkat, és törekedjünk arra, hogy minél több időt ebben az állapotban töltsünk, hiszen, ha gondolataink, érzéseink aránya eléri azt, hogy több a pozitív, mint a negatív, akkor sínen vagyunk, és az álmunk hamarosan a valóságban is megérkezik az életünkbe.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 üzenet, amit egy pasi csak akkor küld, ha igazán szerelmes...- Ők maguk vallottak színt!

10 üzenet, amit egy pasi csak akkor küld, ha igazán szerelmes...- Ők maguk vallottak színt!

A mai világban sokféleképpen kifejezhető, ha valaki szerelmes. Manapság a közösségi média is kiváló felület ennek kifejezésére, hiszen sokan tesznek ki képeket, romantikus feliratokkal, ezzel bizonyítva a szerelmüket. Ha azonban ennél intimebbre vágyik valaki, akkor privát üzenetben írja meg a kedvesnek, hogy mit érez. Íme, az a 10 üzenetet, melyet egy pasi csak akkor küld, ha igazán szerelmes.

Tovább »
Mely kívánságod teljesül még az év vége előtt? - A Szent Daru megválaszolja!

Mely kívánságod teljesül még az év vége előtt? - A Szent Daru megválaszolja!

Sok kultúrában, de főleg Kínában és Japánban számít különösen szent állatnak a daru. A Japán mitológiában teljesíti a vágyakat. A szenbazuru japán szokás keretei között év vége, illetve házasság, és más nagy események előtt 1000 darut hajtogatnak azért, hogy szerencsés legyen az új év, az új kezdet, ugyanis a madár teljesíti a leghőbb kívánságunkat. Neked mely vágyadat teljesíti még az idén?

Tovább »
Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

A Tarot mai üzenete: "A Szerencsekerék annak a mozgásnak a jelképe, amely az egyik oldalon felemel, a másikon a mélybe taszít."

Tovább »

Kalkulátor

Aloe Vera, a gyógyító csoda

Az aloe vera jótékony hatásait már több évtizede ismeri a szakirodalom, de még mindig nem olyan népszerű, mint gondolnánk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Wilda Jósnő

Cigány, tarot kártya jós, átok-rontás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Wilda Jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép