2017. augusztus 17. - Jácint
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. augusztus 17. - Jácint
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Teremts, de csak lazán!

Muszka Evelin

A Vonzás Törvényét ma már egyre többen ismerik és alkalmazzák, aztán, amikor nem jön úgy a siker, ahogyan szeretnék, sokan feladják. Most néhány trükköt osztunk meg, hogyan lehet valóban megteremteni álmaink életét!

Elengedés

Mindenki ismeri azt a mondást, hogy engedd el és megkapod. A Vonzás Törvényének ez a legnehezebb pontja. A megengedés, elengedés. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy amikor tisztáztuk, hogy mit szeretnénk, és megjelenítettük lelki szemeink előtt, beleéltük magunkat, akkor hétköznapian szólva ne kérdőjelezzük meg minden pillanatban az Univerzumot. Ahogyan, ha elvetünk egy magot, nem ássuk ki mindennap, megnézni, hogy kicsírázott e már, hanem tudjuk és bízunk benne, hogy kikel. Céljainkkal kapcsolatban is tartsuk szem előtt, hogy némi időre azért szükség van a megvalósuláshoz. Ahogy Barbel Mohr mondja, a feladott rendelés már készül, és kiszállítja nekünk a Kozmikus Csomagküldő Szolgálat. Ez azért lényeges, mert ha nem tudunk elengedni és bízni, akkor, abban a pillanatban, amikor kételkedni kezdünk, eltaszítjuk magunktól vágyunk tárgyát. Az így létrejövő állapot a kételkedés és a bizalom elegye, ami legjobb esetben is egy káoszt eredményez, rosszabb esetben, pedig valóban nem kapjuk meg azt, amit szeretnénk.

Türelem

Az elengedéssel, kézen fogva jár a türelem, és a kitartás, azaz, hogy addig tartjuk fenn a magasabb rezgésszintünket, képzeljük el álmainkat, úgy, mintha már megvalósult volna, átérezve, szinte kézzel foghatóan, amíg ténylegesen meg nem jelenik az életünkben. Ahhoz, hogy ezt a rezgésszintet fenn tudjuk tartani, az első lépés, hogy fogadjuk el, hogy a Vonzás Törvénye működik, és az érzések nyelvén beszél. Aztán figyeljünk arra, ami jó, és adjunk hálát mindenért, ami van az életünkben. Ebbe az állapotba helyezzük bele álmunkat. Ha nagyon ügyesek vagyunk, nincsenek kételyeink, és képesek vagyunk nagyon magas szinten rezegni, akkor akár 24 óra alatt is megváltoztathatjuk az életünket, bevonzhatjuk célunkat. A legtöbben azonban nem vagyunk képesek erre, ezért kell figyelembe venni az idő tényezőt, de Abraham és a Hicks házaspár tanítása szerint,ha harminc napig sikerül fenntartanunk a pozitív állapotot, nagy valószínűséggel megkapjuk mindazt, amire vágyunk.

Kezeljük a visszaesést!

Nem mindig egyszerű magas rezgésszinten tartózkodni, egyrészt azért, mert meg kell szokni, hogy másképpen gondolkodunk, és érzünk, mint eddig, másrészt pedig azért, mert nem úgy élünk, mint a Kis Herceg rózsája, érnek bennünket külső hatások, amelyek lehúzhatnak, elszomoríthatnak. Nem kell túl szigorúnak lenni magunkkal, nem az a baj, ha visszaesünk, hanem az, ha nem vagyunk tudatosak rá, nem vesszük észre, és beleragadunk. Ha észrevesszük, azonnal megváltoztathatunk mindent, úgy, hogy keressük a jobb, és jobb érzéseket. Ha már gyakorlottabbak vagyunk, egyszerűen, csak emlékeztessük magunkat a célunkra, arra, hogy mire vágyunk, és arra, hogy ahhoz, hogy ezt elérjük, irányt kell váltanunk. Képzeljük el újra a célunkat, vágyunkat, és törekedjünk arra, hogy minél több időt ebben az állapotban töltsünk, hiszen, ha gondolataink, érzéseink aránya eléri azt, hogy több a pozitív, mint a negatív, akkor sínen vagyunk, és az álmunk hamarosan a valóságban is megérkezik az életünkbe.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Tudtad, hogy az ujjaid varázslatos módon befolyásolják az érzelmeidet? - Megnyugszol, és pihentetően alszol!

Tudtad, hogy az ujjaid varázslatos módon befolyásolják az érzelmeidet? - Megnyugszol, és pihentetően alszol!

Az akupresszúra egy ősi módszer, ám ezen kívül van még valami más is, amit fontos tudnunk, ha kontrollálni akarjuk az érzelmeinket. Ez az ősi japán technika segít megbirkózni a szorongással és a depresszióval. Ráadásul olyan egyszerű, hogy tulajdonképpen bárhol és bármikor elvégezheted, és senki észre nem veszi, hogy éppen az idegességedet csillapítod. 

Tovább »
5 jel, hogy a párod manipulál téged - Szembe mersz nézni vele?

5 jel, hogy a párod manipulál téged - Szembe mersz nézni vele?

Nem biztos, hogy így van. De lehet, hogy igen. Nem lenne jobb, inkább tudni róla? Hogy úgy manipulál téged, hogy észre sem veszed? Ez az 5 jel pont a te megvilágosodásodat szolgálja, amelyből kiderül, hogy vajon az orrodnál fogva vezet-e a kedvesed! 

Tovább »
Válassz egy figurát, és fedezd fel személyiséged erőteljes vonásait!

Válassz egy figurát, és fedezd fel személyiséged erőteljes vonásait!

Minden embernek vannak erősségei és gyengeségei. Te tudod, melyek a legjobb tulajdonságaid? Esetleg úgy érzed, nincs is benned semmi különös? Ha az utóbbiról van szó, akkor nem értünk egyet veled, hiszen minden ember különleges! Ez az egyszerű teszt megmutatja majd, hogy melyek a legerősebb tulajdonságaid. 

Tovább »

Kalkulátor

Aloe Vera, a gyógyító csoda

Az aloe vera jótékony hatásait már több évtizede ismeri a szakirodalom, de még mindig nem olyan népszerű, mint gondolnánk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép