MÁGIA

Idézd meg a lelki társadat!

Szerző:
Szabó Anna
Lelki társunk az a személy, akivel kiteljesedhet az életünk, akivel úgy érezzük ezer éve ismerjük egymást, nem csak a múltban, de a jövőben is örökké együtt leszünk. Mert ő a másik felünk. Tökéletesen ismerjük egymást és erős kötelék van közöttünk. Érzed most ezt valakivel kapcsolatban? Ha még nem ismered a lelki társadat, végezd el ezt a bűbájt és hívd be őt az életedbe!

Vannak emberek, akik egész életen át keresik a másik felüket, hogy egy egészek lehessenek, mert addig hiányérzetük van. Persze olyan szerencsés emberek is akadnak, akik már megtalálták. Ugyanis egy embernek több lelki társa is lehet, hiszen minél régebbi a lelke, annál több emberrel találkozhatott. Ám mindig csak egy max kettő ember az, akivel igazán szoros viszonyt tudunk kialakítani. Ismét. Mikor először meglátjuk őt, olyan, mint szerelem első látásra. Tudjuk, hogy az illető nem idegen számunkra.

Ha még nem ismered a lelki társadat, de szeretnéd megtudni ki ő, szeretnél vele találkozni, akkor hívd meg őt az életedbe ezzel a bűbájjal!

Kellékek

1 fehér gyertya

1 gyűrű

1 fehér rózsa

kis tál víz

mandula olaj

tömjén vagy mirha füstölő

kis tál só

rózsaszín szalag

A varázslat menete

A varázslatot pénteki napon végzed el növő hold idején.

Gyújtsd meg a mandulaolajjal bekent gyertyát, relaxálj kicsit, mielőtt elkezded. Lebegjen a cél a szemed előtt. Utána fűzd fel tűzálló anyagra a gyűrűt és lendítsd át a gyertyalángon, miközben azt mondod: „Tűzzel" Majd mártsd bele a vízbe és tedd hozzá: „Vízzel" Ezt követően a füstölő felett is lóbáld meg kicsit és mond: „Levegővel". Végül helyezd be a sóba: „Földdel".

Folytasd az igézetet:

„Megidézlek téged, előző életeim társát, hogy legyél jelen életem részese is. Megidézlek téged mindenre, ami a szent, a négy elem segítségével, hogy gyere el értem. Most még csak felek vagyunk mind a ketten, de együtt már egy egészek. Nélkülem üres az életed, mint ahogy az enyém is nélküled. Bárhol is légy, bárkivel legyél, jöjj el hozzám, várok rád, készen állok, hogy ebben az életben újra együttlegyünk! Mert te az enyém, én a tiéd."

Ezután húzd fel a gyűrűt az ujjadra és viseld mindig magadon, ha teheted. A gyertyát égesd csonkig és másnap kösd össze a rózsaszín szalaggal és temesd el egy biztos helyre.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL