MÁGIA

Hívd meg életedbe az új szerelmedet, a kiszemeltedet, az új barátodat

Szerző:
Szabó Anna
Magányos vagy? Nincs párod, akivel szerelemben és romantikában lehetne részed? De még csak egy jó barátnőd sincs, akivel lelkizhetnél és jókat beszélgethetnél? Van egy kiszemelted, de kellene az alkalom, hogy megszólíthasd? Ezzel a könnyű, hívó varázslattal, akárkit behívhatsz az életedbe!

Senkinek sem kötelező magányosnak lennie. Manapság nem is olyan könnyű megtalálni életünk szerelmét, de még csak egy megbízható, jóravaló barátot sem, akivel őszintén megoszthatjuk gondolatainkat és titkainkat. Férfiből pedig egyenesen ritka madár az ilyen, de nem lehetetlen kifogni! Illetve ha valakinek már meg van a kiszemeltje, néha hajlamos szégyenlősségből és félelemből lemaradni a jó alkalmakkor, mikor végre bátran eléállhatna és megszólíthatná!

Ez az univerzális varázslat, mindhárom esetre kiváló. Meghívhatod általa az új szerelmedet, egy új barátot vagy akár a kiszemeltedet is az életedbe. A varázslat működésbe lép és elintézi neked a tökéletes alkalmat vagy eléd sodorja a neked szánt személyt.

Kellékek

3 db kék gyertya

Kis darab papír

Rózsa: vörös vagy sárga/narancs

Szalag: vörös vagy sárga/narancs

(Fénykép)

A varázslat menete

A varázslatot, növő hold idején, szerdai napon végezd el!

Gyújtsd meg a három kékszínű gyertyát háromszög alakban. A papírra rajzolf fel egy kört. Amennyiben konkrét személlyel szeretnél találkozni, írd oda a nevét, a születési dátumát, de ha van róla fotód, azt oda is varrhatod a rózsával együtt.

Ha új szerelemre vágysz, akkor csak annyit írj a körbe „új szerelem" és úgy varrd hozzá a rózsát.

Amennyiben egy barátra vágysz, a körbe az „új barát" felirat kerüljön és ehhez viszont sárga vagy narancssárga rózsát varrj.

Utána tekerd össze, és kösd meg a helyzetez illő szalaggal. Utána vedd kezedbe és mond:

„Meghívlak életembe és otthonomba téged, kit nem ismerek (vagy ha a kiszemeltedről van szó, mond a nevét), de hamarosan új ismeretséget kötök veled személyesen vagy ahol csak lehetőségem lesz, ügyemet az Univerzum kezébe helyezem, légy az én új X-em." (X helyére szerelmem vagy barátom szó kerüljön).

Ezután vizualizáld magát a találkozást, hogy megismered az új kedvesedet, barátodat vagy lehetőséged nyílik összefutni a kiszemelteddel. Majd tedd az oltárra, a háromszög alakban elhelyezett gyertyák közé a kis csomagot, és tedd mellé a telefonodat is egy éjszakára, magát a hívást szimbolizálva. Másnap tedd egy biztos helyre és őrízd meg addig, amíg be nem következik az esemény.

Nemsokára találkozol az új pároddal vagy barátoddal, de akár az interneten is megismerkedhetsz vele. A lényeg, hogy mostantól jár nyitott szemmel!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL