HOROSZKÓP

Szexhoroszkóp

Szerző:
Szabó Anna
Milyen egyéniség, és hogyan csábíthatod el vágyaid tárgyát? Érzéki Bika, vagy konzervatív Bak? Mennyire illetek össze? Gyere és derítsd ki, jól választottál-e! Kattints szerelmed csillagjegyére és figyelj!

kos bika ikrek
rák oroszlán szűz
mérleg skorpió nyilas
bak vízöntő halak



KOS (március 21. - április 20.)

kosA Kosok tüzes szeretők. Imádják a szexet, minden mennyiségben. Számukra a végeredmény sokkal fontosabb, mint a módszer. Szeretnek gyorsan kielégülni, de újra és újra át akarják élni ezt az élményt. Imádják az új hódításokat, szeretnek küzdeni a célért és úgy érezni, ők irányítanak. Ha szerelmes, mindent megtesz a kapcsolatért, és nagyon önzetlen tud lenni, ám ha elveszíti érdeklődését, gyorsan tovább áll.

Mivel vedd le a lábáról?
Légy titokzatos, hagyd, hogy küzdjön meg érted! Sose tárulkozz ki túlzottan, mindig hagyd meg neki a lehetőséget arra, hogy valami újat fedezzen fel benned. A nőiesség, a kecsesség, a törékenység az egyik gyöngéje.

A Kos erogén zónái: Imádja, ha a fejét birizgálod! Cirógasd a homlokát, túrj a hajába, suttogj a fülébe!

Mivel kedveskedj a kosnak?
Légy te a kezdeményező! Éreztesd vele, hogy remekül érti a dolgát de ne kéresd magad túl sokáig. Légy nyitott, és szeresd a szexet!

Legjobb szerelmi partnerei: Bika, Oroszlán, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak

Kedvenc póza: Leginkább hátulról, vadul, és gátlástalanul szereti élvezni a szexet

A Kos afrodiziákuma: Vanília


*****




BIKA (április 21. - május 21.)

bikaA Bikák nagyon romantikusak, imádják a szerelmet. Életük egyik nagy célja, hogy szerethessenek és viszont. Rendkívül szenvedélyesek, és érzékiek az ágyban. A Bikák erotikus kisugárzása a legerősebb a csillagjegyek között. Ragaszkodóak, hűségesek és nagyon szeretnek adni. Nem szeretik a felületességet, az igénytelenséget, a káoszt. Legjobban akkor érzik magukat, ha szexuális életük intenzív.

Mivel vedd le a lábáról?
Beszélgess vele, és minél többet hagyd beszélni! A Bika számára nagyon fontos, hogy megismerje partnerét, mielőtt ágyba bújik vele. Akár a hangjába, illatába is képes beleszeretni, de főleg a belső értékek hatnak rá igazán. Figyelj rá, kényeztesd el a környezet harmóniájával, és egy különleges gyertyafényes vacsorával.

A Bika erogén zónái: Legérzékenyebb pontja a nyaka, de szereti ha talpát, fülét, vagy lábfejét simogatják. Imád csókolózni, ezért erre különösen nagy hangsúlyt fektet.

Mivel kedveskedj a Bikának?
Hosszan simogasd, kényeztesd a testét, csókold meg minél többször, és éreztesd vele, mennyire kívánod! Lepd meg apró, és főként praktikus ajándékokkal, hiszen a figyelmesség nagyon fontos számára

Legjobb szerelmi partnerei: Kos, Bika, Rák, Oroszlán, Szűz, Bak, Halak

Kedvenc póza:
Oldalról szeret a legjobban szeretkezni, és imádja orálisan kényeztetni partnerét

A Bika afrodiziákuma: A borsfű


*****




IKREK (május 22. - június 21.)

ikrekAz Ikrek jegyűek hajlamosak kicsapongó életet élni, gyakran váltogatni partnereiket. Kreatívak, szeretik a változatosságot, ezért elég nagy fantáziával vetik bele magukat az erotikába. Szeretik az új élményeket, az izgalmakat, és ez az ágyban is erőteljesen megmutatkozik. Sokat beszél, és bármilyen játékba hajlandó belemenni.


Mivel vedd le a lábáról?

Az intellektuális beszélgetések, a különleges programok igen kedvére valóak. Légy mindig nagyon újító kedvű és vidám, ne zárkózz el az új lehetőségektől.

Az Ikrek erogén zónái: A karok, a vállak, a kezek, a talpa, a combja mind-mind érzékeny a simogatásra. Különösen combja belső felének izgatásával pörgetheted fel.

Mivel kedveskedj az Ikreknek?
Sose mondd el ugyanazt egynél többször és ha lehet, mindig rukkolj elő valamilyen meglepetéssel. Ne untasd a problémáiddal, ehelyett próbáld őt váratlan, meglepő helyzetekbe hozni.

Legjobb szerelmi partnerei: Rák, Oroszlán, Szűz, Nyilas, Vízöntő

Kedvenc póza:
Változatosságra törekszik, ezért szinte nincs kedvence. Mindig mást részesít előnyben

Az Ikrek afrodiziákuma: A bazsalikom


*****




RÁK (május 22. - június 21.)

rákA Rák odavan a romantikáért, de nem szereti, ha ajtóstul rontanak a házába. Ő az átlagnál konzervatívabb, lassabban oldódó típus. Eleinte nehéz lesz rávenni arra, hogy kísérletezzen, szigorúan az ágyban fekve, az esti órákban szeretkezne, ezért türelemmel kell hozzá közelíteni.


Mivel vedd le a lábáról?
Eleinte jobb, ha csak könnyed, vidám programok keretében ismerkedik meg a párjával. Lassabban oldódik, ezért vigyázni kell, nehogy a lelkébe gázolj. Az ágyban finom, érzéki és nagyon fontosak számára a mély érzelmek. Makacsul ragaszkodik a véleményéhez. Vidd el sétálni, andalogjatok és légy vele kedves.

A Rák erogén zónái:
a mellek, a mellkas, az ujjai

Mivel kedveskedj a Ráknak?
Maximális figyelemmel, sok-sok bókkal, és szokásai tiszteletben tartásával.

Legjobb szerelmi partnerei: Oroszlán, Skorpió, Bika, Halak, szűz

Kedvenc póza: Misszionárius

A Rákok afrodiziákuma: A fekete és a fehér bors


*****




OROSZLÁN (június 22- augusztis 22.)

oroszlánAz Oroszlánok nagyon büszkék arra, amilyenek, és mindenre, amit tesznek. Nagy önbizalommal rendelkeznek, ezért elvárják, hogy elismerjék őket. Ezért, ha valakit ők kiválasztanak, ugyanolyan tökéletesnek tartják, mint saját magukat. A végtelenségig képesek párjukat kényeztetni és roppant büszkék választottjukra. Imád bizonyítani, és úgy szeretkezni, hogy partnerét a mennyekbe juttassa.

Mivel vedd le a lábáról?
Feltétlenül meg kell dicsérned az ízlését, a szokásait, a döntéseit. Óvatosan kell bánnod a kritikákkal, mert könnyen elmehet a kedve a szeretkezéstől, ha elégedetlen vagy.

Az Oroszlán erogén zónái: A karjai, a háta, és szereti ha hajába túrnak

Mivel kedveskedj az Oroszlánnak?
Sok dicsérettel, kényeztetéssel, érdeklődéssel. Fontos a jó humorérzék, ne csak fizikailag ingereld, játssz a szellemiségével is! Sose felejtsd el a számára fontos dátumokat!

Legjobb szerelmi partnerei: Nyilas, Kos, Bika, Mérleg

Kedvenc póza: Lovagló pozíció

Az Oroszlán afrodiziákuma: Szarvasgomba


*****




SZŰZ (augusztus 23. - szeptember 23.)

szuz Szűz az egyik leggátlásosabb jegy, emiatt elég tartózkodó. Nagyon kifinomult, és óriási igénye van a becézgetésre, a szeretetre. Talán sokkal fontosabb számára a szeretet, mint a testi kapcsolat. A Szűz köztudottan rendmániás és gyakorlatilag alig képes felengedni egy rendetlen hálószobában. Hűséges, odaadó társ, gyakorlatias, előrelátó és nagyon gondosan ügyel a környezetére.

Mivel vedd le a lábáról?
Légy vele nagyon türelmes, semmiképp se sürgesd, lassan és kitartóan közeledj felé. Ne bonyolódj bele hosszas, unalmas okfejtésekbe, semmitmondó történetekbe, mert a Szűz remek társalgó partner, és nagy figyelemmel hallgatja partnere véleményét. Legyen nálad mindig rend és tisztaság, légy finom, és ápolt, figyelj a részletekre.

A Szűz erogén zónái: A hasa, a medencéje, a feneke

Mivel kedveskedj a Szűznek?
Vidd el egy érdekes színdarabra, vagy üljetek be egy hangulatos, különleges étterembe, teázóba. Légy mindig pontos és mértéktartó, de óvatosan hagyd kivillanni hasad, vagy időnként hagyj egy kis belátást dekoltázsodra.

Legjobb szerelmi partnerei: Rák, Bika, Szűz, Skorpió

Kedvenc póza: Szereti, ha gyorsan kielégülhet, többnyire hátulról, guggoló pózban, majd kizárólag partnerére koncentrál, hogy a legnagyobb gyönyörben részesíthesse

A Szűz afrodiziákuma: A körte


*****




MÉRLEG (szeptember 24.- október 23.

mérlegSzereti, ha el akarják csábítani, és ezt sokszor hagyja is. Nagy kanállal falja az élvezeteket, bár a Mérleg mértéktartó és hűvös, előbb a körülményeit szeretné tökéletesíteni. Nem szereti a konfliktusokat, jobban szeret békében élni. Rendkívül kedves és vidám természet, szereti a vicceket, és hasonló társat keres maga mellé. Hűséges tud maradni, de nem veti meg az új kalandokat sem.

Mivel vedd le a lábáról?
A szépség, a jó ízlés nagyon fontos a Mérleg számára. Imádja a luxust, és a csillogást. Partnere legyen gyönyörű, és divatos, forogjon ismert körökben. Ő maga is szeret a középpontban lenni, és nagyon szereti, ha dicsérik.

A Mérleg erogén zónái: A fenék, az arc, a hát, csípő

Mivel kedveskedj a Mérlegnek?
Odavan a luxus ajándékokért és trendi cuccokért. Öltözz modern, szexis fehérneműbe és rendelj sushit. Környezeted legyen divatos.

Legjobb szerelmi partnerei: Vízöntő, Ikrek, Szűz

Kedvenc póza: Mivel nagyon szereti, ha fenekét izgatják, legszívesebben hátulról szeretkezik

A Mérleg afrodiziákuma: Bors


*****




SKORPIÓ (október 24. - november 22.)

skorpióA Skorpió szenvedélyes, magával ragadó szerető. Rendkívül erős éleslátású, nem lehet neki hazudni, hiszen azonnal rájön, ha valaki át akarja verni. Ráadásul megbocsáthatatlan számára, ha nem veszik komolyan. Nagyon tud szeretni, de ha megbántják képes a bosszúállásra is. A testiség nagyon fontos számára, felejthetetlen szerető és nagy csábító.

Mivel vedd le a lábáról?
Szexis megjelenéssel, finom illattal, dicséretekkel és őszinteséggel. Soha ne játssz az érzéseivel és mindig add önmagad!

A Skorpió erogén zónái: Nemi szerve és környéke a legizgathatóbb pontja, de imádja ha a fenekét, vagy a melleit simogatják

Mivel kedveskedj a Skorpiónak?
Vidd olyan helyekre, ahol megmutathatja magát és veled is elbüszkélkedhet. Ez beindítja, és nagy örömét leli majd benned.

Legjobb szerelmi partnerei: Rák, Bak, Halak

Kedvenc póza: Akár állva is szívesen szeretkezik, ha épp úgy adódik. Legszívesebben bárhol és bármikor fejest ugrana egy gyors menetbe

A Skorpió afrodiziákuma: Rozmaring, aloe vera, bazsalikom


*****




NYILAS (november 23. -december 21.)

nyilasA nyilas nagyon gyors észjárású, dinamikus jegy. Rendkívül jó humorérzéke van, és sokszor meglepően őszinte. Közvetlenségét könnyű összekeverni a szerelemmel, ezért alaposan ki kell puhatolni szándékait mielőtt azt hinnénk, sínen van a kapcsolat. A Nyilast nehéz megbántani, de ő mély sebet üthet partnerén. Könnyen továbblép egy szerinte nem működő kapcsolaton, és nem kell hozzá túl sok, hogy kiábránduljon. Szereti a kalandokat, és élvezni a szerelmet.

Mivel veheted le a lábáról?
A Nyilas a szerelemben maximalista, csak akkor megy bele egy komoly kapcsolatba, ha partnerét minden szempontból tökéletesnek találta. Hagyd, hogy alaposan megismerjen, ne követelj tőle azonnali elkötelezettséget.

A Nyilas erogén zónái: A combja és csípője környéke, illetve szereti, ha beletúrnak hajába

Mivel kedveskedj a Nyilasnak?
Hagyj neki elég szabadságot, légy vidám és laza, válassz kevésbé komoly programokat A

Legjobb szerelmi partnerei: Kos, Oroszlán, Ikrek

Kedvenc póza: Finom gyönyöröket lágyan, hátulról behatolva élvezi a legjobban

A Nyilas afrodiziákuma: Aromás gyógynövények, pl. a vasfű


*****




BAK (december 22.- január 20.)

bakA Bak nagyon szereti, ha neki lehet igaza. Nem tűr ellentmondást, és ha vitatkoznak vele. Hallgasd szeretettel és figyelemmel, vedd komolyan tanácsait. A Bak pontos, ragaszkodik szokásaihoz és kissé konzervatív. A komoly programokat keresi és szeret elmélyedni magában. Nem túlzottan társaságkedvelő, ezért jobban érzi magát egy meghitt romantikus estén. Nagyon gyakorlatias jellem, szereti a gyors és egyszerű megoldásokat.

Mivel veheted le a lábáról?
Vidd el színdarabra, komoly zenei koncertre, vagy moziba. Ne rángasd magaddal hangos szórakozóhelyekre, vagy nagy társaságokba

A Bak erogén zónái: A térde, a hajlatai, hasa, háta

Mivel kedveskedj a Baknak?
Praktikus ajándékokkal, nyugodt, meghitt környezettel, rendezett otthonnal, finom ételekkel és hangulatos, csendes helyekkel. Ne szórd a pénzt és tartsd rendben a lakásodat.

Legjobb szerelmi partnerei: Szűz, Bika

Kedvenc póza: Hátulról átölelve a nőt, hogy melleihez minél jobban hozzáférjen

A Bak afrodiziákuma: Szegfűszeg, borok


*****




VÍZÖNTŐ (január 21. -február 19.)

vízöntőA Vízöntő nagyon művelt, érdeklődik az irodalom, a zene és a képzőművészet iránt, ezért legjobban ezekben a körökben érzi magát. Érdekli az ezotéria és az okkult tudományok. Valójában mindenre nyitott, rendkívül érdeklődő. A szerelemben is inkább a szellemi kontaktus híve. A testiség a szerelem egyik velejárója, ezért mindenképpen keresi a megfelelő intellektuális képességekkel rendelkező partnert.

Mivel veheted le a lábáról?
Érdeklődj hasonló témák iránt, és beszélgess vele, amennyit csak lehet. Minél nyitottabb és érdeklődőbb vagy, annál jobb.

A Vízöntő erogén zónája: egész teste rendkívül érzékeny, hiszen bőrét szinte bárhol érinted, számára óriási gyönyört okoz. Leginkább lábai, főleg bokája érzékeny.

Mivel kedveskedj a Vízöntőnek?
Vidd ezoterikus teaházba, kiállításra, koncertekre. Minden programba csempéssz bele valamilyen műveltségre utaló tevékenységet.

Legjobb szerelmi partnerei: Ikrek, Mérleg

Kedvenc póza: Legszívesebben megfigyelő álláspontból szemlélné, ahogy partnernője kielégíti magát. Ő az, aki imádja az erotikus filmeket, még saját magáról is szívesen készítene erotikus videót. Tükör mellett, a lehető legizgalmasabb pózokban szeretkezik

A Vízöntő afrodiziákuma: Ginszeng


*****




HALAK (február 20. -március 20.)

halakA Halak különös, érdekes ember hírében áll, aki nagyon mélyen éli meg a párkapcsolatokat. Gyakran panaszkodik, és jól esik neki, ha figyelmesen végighallgatják. Szereti a művészetet, a zenét, érdeklődő egyéniség, fontos számára a tájékozottság. Mint partnert nehéz megtartani, ezért nem szabad túlságosan lekötni. A szerelmet nagy becsben tartja, ezért igen megértő, romantikus és figyelmes. Sokszor bizonytalan, gátlásokkal küzd és kétségek közé taszítja magát.

Mivel veheted le a lábáról?
A Halak szeret mozogni, szórakozni, ezért szereti a sportos megjelenést, a dinamizmust. Keresi a magához hasonló embereket, és azokkal érzi magát igazán jól, akik egyetértenek nézeteivel.

A Halak erogén zónája: Ujjai és ujjhegyei még lábain is nagyon érzékenyek.

Mivel kedveskedj a Halaknak?
Hívd el sportolni, táncolni, mulatni. Szerezd meg kedvenc zenéit, és kényeztesd, ahogy csak tudod.

Legjobb szerelmi partnerei: Rák, Szűz, Skorpió

Kedvenc póza: A Halak igazi játékos. Ő az, aki benne van mindenféle szexuális játékban, akár meg is bilincselheted. Szereti az izgalmas helyszíneket és pózokat, például, ha partnernője fehérneműben az ölébe ül.

A Halak afrodiziákuma: Ánizs


*****






Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL