2018. március 24. - Gábor, Karina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 24. - Gábor, Karina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Képesek vagyunk megjósolni a jövőnket? - Gabriel arkangyal válaszol

Wadolowska Balogh Orsolya

Vajon tényleg mi, egyszerű halandók is képesek vagyunk belelátni a jövőnkbe? Álmokon, kártyákon vagy látomásokon keresztül? De honnan tudhatjuk, nem csak a képzeletünk játszik-e velünk? Egyáltalán biztosan be fog következni, amit jósoltunk? Ezeket a kérdéseket raktam fel Gabriel arkangyalnak is az interjúmban. Ha kíváncsi vagy a válaszaira, olvass tovább!

Kis beharangozó

Nevének jelentése, „Isten ereje". Általában férfiként kezelik, festik, alkotják meg őt, mivel a magyar névmegfelelője szerint, „Gábor" avagy eredetileg „Gibor". Ha szépséges férfiként jelenik meg, hosszú aranyló haja van és fehér ruhát vagy aranyszínű páncélt visel. De sokaknak nőként jelenik meg. Ugyancsak hosszú, göndörödő aranyhaja van, és fehér ruhát hord. Olyan az arca, mint egy tökéletes kisleányé, ártatlan, jóságos, üde, zavartalan, kifejezetten természetes a szépsége és sugárzó. De láttam őt már teljes harci díszben is, mintha csak egy lovag volna, hosszú karddal a kezében. Arca mindig nyugalmat és szeretet áraszt. Gyakran mosolyog, és rendkívül előzékeny, türelmes és segítőkész.

Ezoterikus viszonylatban, ő a Nyugat és Víz angyala. A Hatodik Mennyország Ura, az Emberiség Nagykövete, Isten követe, a Kerubok hercege, és természetesen Isteni hírnök. Továbbá a Kinyilatkoztatás, Vágyódás, Igazság, Öröm, Gyermekáldás Angyala. Hozzátartozik még, a Bosszú, Halál, Feltámadás, és az Almafa Angyalának címe is. Az érzelmek, művészetek, remény, kreativitás, intuíció, könyörület is a fennhatósága alá tartozik. Az étertest, és torokcsakra őrzője. Asztrológiában, a rák, skorpió, halak jegyek felelőse. Mindent összevetve Gábrielt Isten hangjának tartják.

A kereszténység közkedvelt angyala, természetesen a Bibliában is felüti több ízben is a fejét. Az Ószövetségben Gábriel angyal magyarázta meg Dániel próféta látomásának értelmét. Lukács evangéliumában Gábrielt, mint Isten hírvivője, aki Zakariás papnak adja hírül Keresztelő János születését. Majd Názáretben Máriánál is megjelenik, hogy közölje vele a szeplőtelen fogantatást, Jézus születését, miszerint ő lesz a Messiás. Egyes apokrifok szerint a Szodomát és Gomorrát elpusztító angyalok között is ott volt.
Eredetileg Gábriel arkangyal ünnepét március 24-ére tették. Azonban Szent Mihállyal és Szent Rafaellel együtt szeptember 29-ére tették katolikus ünnepét. Az ortodox egyházakban november 8-án ünneplik, de megemlékeznek róla március 26-án és július 13-án is.

Az interjú

Az előbb említett női küllemében megjelenik a hívásomra. Helyet foglal, elrendezi a szárnyait, hogy kényelmesen hátradőlhessen a székben. Tartunk egy kis bemelegítő beszélgetést, kinek hogyan teltek a napjai és belevágunk.

R: - Te, mint az álmok nagymestere... válaszolnál arra a kérdésemre, hogy mi, egyszerű halandók is képesek vagyunk-e meglátni a jövőt az álmunkban? És ha igen, az nektek köszönhető vagy a saját képességeinknek?

G: - Szerintem jól tudod, hogy igen, képesek vagytok rá. Méghozzá magatoktól, de a segítségünkkel is. Ha jól tudom, nemrégiben már beszélgettél Michaellel a látás képességéről. Abból már megtudhattad, hogy sokan képesek vagytok látni, amennyiben megtanultok újra bánni ezzel az adománnyal. Azonban ha fontos, lényeges üzenetet szeretnénk nektek közvetíteni, akkor azt egyértelműen mi idézzük elő álmotokban.

R: - Akár ti idézitek elő, akár mi magunknak... honnan tudhatnánk, hogy tényleg jósálomról van-e szó? Nem csak mondjuk az este bekajált kínainak... mármint érted, a kajának, nem a kínai jósolt nekem. De jut is eszembe jóslás. Például jósolok magamnak kártyából vagy meditálok és látomásom támad. Honnan a csudából tudjam, hogy nem az élénk fantáziám játszik velem és nem csak egy újabb Csillagok Háborújára való agyszüleményem volt?

G: - Most elhiszed, hogy itt ülök és látsz engem? Elhiszed, hogy itt beszélgetünk?

R: - Igen, mert van két szemem és látlak, na meg füleim és hallak. Amúgy meg nem hiszem, hanem tudom. Felfogom. De szerintem, ha mondjuk egy szkeptikusnak mondanám, hogy „te, én interjút készítettem Gabriel arkangyallal", lehet beutalna a pszichiátriára. Szóval azon kívül, hogy arra célzol, hinnem kell, van más módja is annak, hogy ne kelljen attól tartanom, hogy klinikai eset vagyok?

G: - Látod, ez a baj veletek sokszor, hogy folyton a biztonságra, a bizonyosságra törekszetek. Mert amit nem tudtok bizonyítani, az nincs. Ez a ti korotok szellemisége. De elhiszed, ha én itt és most írnék neked egy nyilatkozatot, lefotóznál vagy videót készítenél rólam, a szkeptikusok akkor se hinnének neked? Hiszen a mai világban bármit meghamisíthatsz.

R: - Tusé. Vagyis?

G: - Vagyis miért azzal törődsz, törődök még mindig, hogy mások mit hisznek? Az a fontos, te mit hiszel! Ahogy előbb is mondtad, mit tudsz. Azt mondtad, tudod, hogy itt vagyok és velem beszélgetsz, mert felfogod. Ennyi. Tudd, hogy képes vagy látni, tudd, hogy álmodban te megláthatod a jövődet, vagy hogy működik a hatodik érzéked és képes vagy kiolvasni a jövődet a kártyákból.

R: - Jó. Tudom. És honnan tudhatom biztosra? Bocsi, tudom, nagyon mániákus kérdéseim vannak a biztonságról...

G: - Tudni akkor fogod, mikor megtapasztalod. A saját bőrödön. Mikor meglátod, hogy az álmod valóra válik vagy legalábbis megérkezik hozzád, amit megüzentünk neked. Vagy bekövetkezik a látomásod vagy a kártyás jóslatod. Talán ez még egy hitében avagy képességében kételkedőnek is elegendő. Az első bizonyosság.

R: - Ezt elfogadom. Ami pedig a jósálmot vagy a látomást, a jövőt illeti. Ez egy száz százalékos dolog, amin nem lehetett változtatni vagy van beleszólási jogom az eseményekbe?

G: - Te, a többiek, mindenki más, általában azt a jövőt látjátok, ami leginkább valószínűsíthető, hogy meg fog történni. Hiszen olyan, hogy jövő, még nincs. Ezért jövő. Ezt mi égiek és ti emberek alakítjátok avagy aszerint alakul, amiben hisztek. Ezek alapján azt kell mondjam, van, ami egészen biztosan meg fog történni és van olyan, amit azért láttál, tudtál meg, hogy legyen időd, lehetőséged változtatni rajta.

R: - Remek. Honnan tudhatjuk, hogy mikor melyik?

G: - Tanuljátok meg kezelni a képességeiteket. Gyakoroljatok. Figyeljetek oda az álmaitokra. Figyeljetek az eseményekre és a jelekre. Tapasztaljatok minél többet. Érezzetek rá, bízzatok a megérzéseitekben!

R: - Tusé.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 nagyszerű tipp, amivel világosabbá tehetsz minden szobát az otthonodban - A tükör titka

5 nagyszerű tipp, amivel világosabbá tehetsz minden szobát az otthonodban - A tükör titka

A tükröket gyakran alkalmazza a Feng Shui. Miért is? Ha megfelelően helyezik el, megnagyítják és világosabbá teszik a teret. Jó, ha tudod, minél nagyobb a tükör annál nagyobb energia lesz a közelében. Íme, néhány módszer, melyekkel maximalizálhatod a tükrök energia-aktiváló hatását.

Tovább »
Megtalálod a nevető borsószemet?

Megtalálod a nevető borsószemet?

Először is, tedd fel a szemüvegedet vagy kapd elő a nagyítódat és lehetőleg ne éppen a legfáradtabb pillanatodban keresgélj, ugyanis az az egy szem nevető bors nagyon jól elbújt a rengeteg társa között és jól fog jönni a tiszta gondolkodást és feszített koncentráció! Még a legszemfülesebb embereken is kifoghat! Készen állsz megtalálni a huncut kis borsót?

Tovább »
Melyik kép emlékeztet leginkább egy koponyára? - Elárulja, min érdemes változtatnod az életben!

Melyik kép emlékeztet leginkább egy koponyára? - Elárulja, min érdemes változtatnod az életben!

Az alábbi titokzatos személyiségvizsgálat képes feltárni azt, hogy min kellene változtatnod az életedben. Ehhez nem is kell mást tenned, mint végignézni a képeket, és kiválasztani azt az egyet, amely a leginkább emlékeztet egy koponyára. Felkészültél? Akkor próbáld ki és tudj meg többet önmagadról!

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép