ÁLLATI CUKISÁGOK

A kemény rapper külső mögött érző szív lapul

Szerző:
Szabó Anna
Kevesen vannak, akik nem ismerik Majkát, a rappert. Ám azt még kevesebben tudják, hogy a kemény külső mennyire érző, állatszerető szívet takar. Majka ugyanis egy beteg spániel fiúcskának nyújtott segítő kezet, és arra bíztatja rajongóit, hogy támogassák adójuk 1 %-ával a Spánielmentés árváit.

 

Tuki minden bizonnyal egy szaporítónál, örökletes betegségekre szűretlen szülők gyermekeként jött erre a világra. Mozgáskorlátozott, ugyanis a két hátsó lába súlyosan patellás. Amikor fillérekért eladták, valószínűleg azt állították, majd kinövi, ám ez nem így lett. És aki megvette, nemsokára azt mondta, nem kell neki nyomorék kutya és nemes egyszerűséggel kidobta az autójából a kicsi spánielt. Szerencsére volt szemtanúja az esetnek, így felkapták a kis árvát és meg sem álltak Vele a Spániel Fajtamentésig. Jelenleg is az ő gondozásukban van, és mindent megtesznek érte, amit csak lehet. Aki még nem ismerné Tukit, az itt olvashat a mindennapjairól >>

Majkának volt szerencséje megismerni ezt a csodálatos kiskutyát, és rögtön meg is hívta Burgerland nevű éttermébe. Itt ígérte meg Neki, hogy segíteni fogja a felépülését, és arra kéri rajongóit, hogy támogassák adójuk 1 %-ával a Spániel Fajtamentést és velük együtt az árva, beteg spánieleket.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL