A Mérleg és a romantika

Aki a „Szeretkezz, ne háborúzz!” szállóigét kitalálta, egészen biztosan egy Mérlegre gondolt közben. Azok, akik ez alatt a csillagjegy alatt születtek, szeretnek beszélgetni, és így jutni egyezségre a partnerükkel, a dühösebb alternatívákat pedig elkerülik, ha lehet.

A Mérleg számára a romantika gyakran izgató huzavonát jelent, aminek során közel engedi magához a másikat, de sosem túl közel. Az udvarlás mindig gyönyörű dolog, ha Mérleg van a közelben, és ez így is van jól, hiszen olyan emberről van szó, akit Vénusz, a Szerelem, a Szépség és a Gyönyör istennője ural.
A Mérleg meghódításához a szívek és a virágok kötelező kellékek, hiszen akkor van a legnagyobb esély a Mérleggel viszonyt kialakítani, ha gyönyörű dolgokkal árasztjuk el.

Habár a Mérleg hűvösnek, nyugodtnak, sőt akár közönyösnek is tűnhet, mégis hihetetlenül játékos és romantikus tud lenni, ha elengedi magát. A Mérlegnek nyílt lapokkal, becsületesen játszó szeretőre van szüksége. Ha ez nincs meg, akkor a finom manipulációk a Mérleg legnagyobb erőfeszítései ellenére is felbukkanhatnak.


Vissza a cikkhez »

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL