ANGYALISKOLA

Angyalokkal vagyunk körülvéve

Szerző:
Szabó Anna
Egyszer, ahogy fizettem a közértben, észrevettem három aranyszínű angyalkás kitűzőt az egyik eladó pulcsiján. Megdicsértem, mert tetszett, mire a pénztáros hozzátette: - Talán nekem is angyalos kitűzőt kellene hordanom, és akkor én is szerencsés lehetnék!
"Persze, szerencse.." gondoltam magamban, és elkaptam az angyalkás-kitűzős nő pillantását. Rám kacsintott, tudomásomra hozva, hogy szerinte sem sok köze van a szerencsének azokhoz a csodákhoz, amelyek beköszöntenek az életedbe, ha meginvitálod az angyalokat. Aztán az asszony el is mesélte, hogy mostanában kétszer is megóvták az angyalok. Egyszer a pénztárcáját lopták el, de csodával határos módon megkerült, hiánytalanul egy órán belül, máskor pedig egy súlyos ruhásállvány kezdett a feléje dőlni, de valahogy az utolsó pillanatban eltérült, és mégsem rá borult.

Ahogy az angyalos eladóval egymásak meséltük a történeteket, a pénztáros szeme hatalmasra kerekedett. - Nekem is vannak angyalaim? - kérdezte, és azt akarta tudni, vajon rajta is segítenének-e.


Mindig nyerünk, ha beinvitáljuk az angyalokat az életünkbe

Hogy jobban megismerhesd a téged körülvevő angyalsereget, talán kezdjük azzal, milyen szerepet is tölthetnek be. Itt a földön háromféle angyal lehet a segítségünkre:



1. Őrangyalok

Őrangyala mindenkinek van, nincs kivétel. Találkoztam olyan emberekkel, akik azért kételkedtek benne, hogy volna őrangyaluk, mert szerintük nem érdemelték meg. Kérlek, vedd tudomásul, hogy igenis van őrangyalod, ez egész biztos.


Ez az angyal mindig melletted áll, a születésedtől fogva egészen addig, míg a mennyekbe nem kerülsz. Ez az angyal feltétel nélkül szeret téged, jobban, mint bárki más e földön. Az őrangyalod gondoskodik róla, hogy biztonságban légy, hogy megkapd az égi irányítást.


A vezető nem avatkozhat bele a szabad akaratodba, nem hozhat helyetted döntéseket. Azért van melletted, hogy általános tanácsokat adjon, vigasztaljon, és ha kell,előre figyelmeztessen és megóvjon. A legtöbb ilyen őrző szellem meghalt kedves rokonunk, nagyszülőnk, jó barátunk.

Az őrző szellemedet lehet, hogy életében nem is ismerted, meghalt, mielőtt megszülettél volna. De ez a szerető lény ott volt a születésednél, és azóta is veled van minden nap. Ugyanúgy, ahogyan te érdeklődsz és igyekszel gondját viselni fiatalabb családtagjaidnak, ugyanúgy gondoskodik rólad, még ha nem is ismerted őt fizikai valójában.

Az őrző szellemek elláthatják az őrangyal feladatát is, abban legalábbis, hogy ők hozhatnak ajándékokat az életünkbe.A legfőbb különbség, hogy az igazi őrangyalok, akik sosem voltak élő emberek ezen a földön, magasabb és vibrálóbb energiával rendelkeznek. Azok az emberek, akik meg tudnak érezni egy szellemi jelenlétet, el is tudják mesélni, szinte kézzel fogható a két érzékelés közti különbség.


A tisztánlátók szerint az angyalok aurája fényes tiszta fehér, a vezérlő szellemé nem olyan fényes, és néha kékes árnyalatú.


2. Angyalok{SZAVAZAS}

Ők a fény teremtményei, akik hívásunkra jönnek, ha irányításra, segítségre, védelemre, vigasztalásra van szükségünk. Isten vigasztaló gondolataiból teremnek az angyalok. Azért vannak, hogy segítsenek nekünk, különösen akkor, ha a mi célunk is örömet, boldogságot, gyógyítást hozni a világba. Kérj annyi angyalt, ahányra csak szükséged van, hogy körülvegyenek. Kérj angyalokat, hogy vegyék körül szeretteidet, otthonodat, üzletedet. Az angyaloknak örömet okoz az, ha segíthetnek, és csak azt kérik, néha ne felejtsd el mondani: köszönöm!



3. Arkangyalok

Ők felügyelik az őrzőangyalokat és az angyalokat itt a földön. Nevezhetnénk talán a földi angyalok főnökének is őket. Arkangyalokat akkor szólíts, ha erős és azonnali segítségre van szükséged.

Miután az angyalok teljesen spiritulis lények, nem korlátozza őket sem a tér, sem idő. Egy arkangyal egyszerre sok, különböző helyen lévő embernek is tud segíteni. Szóval, szólitsd csak nyugodtan az arkangyalokat. Hívásod édes zene az angyaloknak.

A “szabad akarat törvénye” miatt az angyalok nem avatkozhatnak az életünkbe, hacsak konkrétan a segítségüket nem kérjük.A kivétel ez alól az életünket veszélyeztető helyzet, amikor, ha nem lépnének közbe, időnk lejárta előtt halnánk meg.

Az angyalok és arkangyalok abban a pillanatban jönnek, hogy te szólítod őket. Nem kel formálisan “meghívnod”őket, nem kell előírt szertartást végigcsinálnod, még az se kell, hogy szavakba öntsd a gondolataidat. Az egyszerű és rövid gondolat elég. Ha őszinte a kérésed, az angyalok azonnal a segítségedre jönnek válaszképpen, néha még ki sem mondtad az egész fohászt.



Honnan tudhatod, hogy a közeledben angyalok vannak?

Érzed az angyalok jelenlétét

Talán csak egy pillantásnyi meleg simogatás az arcodon, a karodon, a kezeden. De lehet, úgy érzed, átölelnek, a szárnyuk megérinti a bőrödet. A légnyomás megváltozik, ha angyal jelenik meg a szobában. Mintha besűrűsödne, mintha egy felhő azért szállt volna oda, hogy téged védjen a forróságtól. Néha a szoba hőmérséklete is változhat, és van, hogy egy pillanatra valami finom, meg nem határozható illatot érzel. Ha az angyalok átölelnek, a szívedet melegség és nem e földi szeretet járja át.




Látod az angyalok jelenlétét

Néha csak egy fehér fény-villanás, amit csak a szemed sarkából veszel észre, jelzi, hogy ott áll melletted az angyal. Egy tollpihe jelenik meg a semmiből. És a gyönyörűséges angyal, akit ott látsz a besötétített szobában, vagy a barátod, tanítód mellett, mind látogatók az angyali királyságból.




Hallod az angyalok jelenlétét


Szeretetteljes suttogást. hallasz, amely arra késztet, hogy javíts az életeden. .Vagy egy kiáltást: vigyázz! Egy hang mélyen benned arra bíztat, nyugodtan nyúlj csak a csillagok után, édes zene szól valahonnan. Az angyalok ilyen hangokat keltenek.


Tudod, hogy jelen vannak az angyalok

Ha egyszer csak valami hatalmas ötlet jut eszedbe, ami alapjában megváltoztatja az életedet, akkor az angyal épp most hozta meg szívedbe az égi üzenetet. Ha tudod, érzed, hogy az angyalok ott vannak a közeledben, bízz meg a tudásodban.


Megtapasztalod, hogy az angyalok ott vannak melletted

Mikor csodával határos módon épp kikerültél valami, akár kisebb tragédiát, ha a megfelelő ajtó épp a megfelelő időben nyílik ki előtted, tudod nagyon jól, hogy a háttérből az angyalok segítenek. Ha a természet ölén sétálsz és szabadnak, boldognak érzed magad, biztos lehetsz benne, az angyalod ott sétál melletted.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL