KÖZÉRZET

Voltál már a Théta Térben? - Avagy gyógyulás a Teremtő terében

Szerző:
Szabó Anna
A Theta Healing nevű módszer az utóbbi másfél évben hihetetlen érdeklődésre tart számot, hiszen amit ígér, az nagyon kecsegtető, integrál, magába foglal jó néhány spirituális módszert, így végleges megoldást jelenthet bármilyen problémára. De mi is ez a titokzatos tér és mi ez a technika?
A feltétel nélküli szeretet tere

A Theta Healing technikát Vianna Stibel alkotta meg, aki nyirokrákból gyógyította meg önmagát ezzel a módszerrel, és miután saját magán már sikereket ért el, másokat is elkezdett gyógyítani. Agyunk öt különböző frekvencián mozog, ezek egyike a théta, az agykontrollból ismerhető az alfa agyhullám, valamint létezik még béta állapot, ez az éber állapot, illetve a delta és a gamma. A módszer alapja az, hogy testünk képes az öngyógyításra, a Teremtő segítségével. A Théta tér, a feltétel nélküli szeretet tere, amit úgy érhetünk el, hogy egy nagyon egyszerű vizualizációs technikával becsatlakozunk a Teremtő terébe, ami maga a feltétel nélküli szeretet tere, egy mély állapot, amin mindenki naponta kétszer keresztülmegy, elalvás előtt és felkelés előtt. Maga a technika ezt az állapotot kezdi el tudatosan használni. Ma már több mint száz országban van jelen, Indiában egyes helyeken már az oktatás része, Japánban kórházakban alkalmazzák.

Mi a siker titka?

Az egyszerűsége. Bárki megtanulhatja, akár könyvből is, de léteznek már tanfolyamok is azok számára, akik vezetetten szeretnék a módszert elsajátítani. Valamint a hatékonysága, hiszen magának a módszernek a leglényegesebb pontja az úgynevezett „ásás" technika, amellyel felderítjük a probléma okát, az úgynevezett megbetegítő hitrendszert és ezt kicseréljük. Ez egy nagyon lényeges pont, hiszen életünk minden percét meghatározza a gondolkodásunk, hitünk a különböző dolgokról, ami minden esetben egy érzést generál. Ha az érzést megváltoztatjuk, okafogyottá válik a betegség megléte. Ez az oka annak, hogy egy Théta kezelés után, akár már azonnal is megváltozhatnak a dolgok, mert a théta állapotban nagyon fogékony az agyunk, ezért alkalmas régi minták elengedésére, újraprogramozásra.

A tiszta szándék ereje

Nagyon lényeges elfogadni azt, ebben a módszerben, hogy nem mi magunk vagyunk a gyógyítók, hanem a Teremtő végzi a gyógyítást, viszont ahhoz, hogy megtörténjen, tanúsítanunk kell. Így tulajdonképpen biztosak lehetünk benne, hogy sem magunknak, sem másoknak nem okozhatunk kárt, hiszen a Teremtő Teréből dolgozunk, a Teremtő által, a tiszta szándék, a feltétel nélküli szeretet erejével, és így a végeredmény is csak jó lehet.

Nem csak gyógyító technika

Bár Vianna eredetileg a gyógyításra alkalmazta, de nem csak betegségeket lehet elengedni általa. Egy egészséges embernek is rengeteg gátló hitrendszere lehet, az élet más területein, mint anyagi helyzet, párkapcsolat, munkahely, tanulás. Mivel a metodika ugyanaz, mint a betegségek esetében, ezért kiválóan lehet alkalmazni a Thétát bármilyen problémára, ami az életünkben felmerül. A megoldás a kisugárzásunkban, az elvárásainkban rejlik, amelynek 95%-át tudatosan nem ismerjük. Ha a hitrendszerek megváltoztatása által megváltozik a kisugárzásunk, akkor a Vonzás Törvénye alapján elérhetjük céljainkat, megváltoztathatjuk életünket a legjobb úton-módon.

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL