2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az álomszámok misztikus üzenete - Neked!

blasi

Miről álmodtál tegnap? A három kismalacról vagy a hét törpéről? Esetleg egy nagy, kör alakú tükörről? Négyen ültetek egy asztalnál és kibeszéltétek a férfiakat? Álmaid pasijával sétáltatok kettesben? Tudod, mi a közös ezekben az álmokban? Nos, mindegyikben számok szerepelnek.

 

Mindannyian álmodunk, számokról is, legfeljebb a reggeli ébredésnél nem emlékszünk rájuk. És ha igen, akkor sem biztos, hogy tudatában vagyunk annak, hogy számokról álmodtunk. De mit is jelentenek az álomszámok?


A számoknak többféle jelentésük létezik. Az álmainkban nem biztos, hogy számok formájában találkozunk velük, sokkal inkább tárgyak mennyiségében vagy ismétlődő cselekvések formájában. Talán nem is vagyunk tudatában annak, hogy ezek a számok jelentéssel bírnak, és komoly üzenetet hordoznak számunkra. Viszont, ha tudjuk a jelentéseket, akkor tisztában leszünk például azzal, hogy egoisták vagyunk-e, akik a pénzt és a sikert akarják, vagy a kedves, spontán megbocsátó ember címkéjét ragaszthatjuk-e magunkra. Akkor nézzük az álomszámokat nullától kilencig – természetesen, ha 9-nél nagyobb szám jelent meg álmodban (nagy társaság, sok ház, stb.) akkor össze kell adnod a számokat egészen addig, amíg egyjegyűvé tudod redukálni.

 

Kattints arra a számra, amelyik megjelent álmodban!

 

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ugyanannak a cipőnek a mindennapi viselete egészségügyi kockázatot rejt - Tudd meg, mit tehetsz ellene

Ugyanannak a cipőnek a mindennapi viselete egészségügyi kockázatot rejt - Tudd meg, mit tehetsz ellene

Ha rátalálsz álmaid lábbelijére, valószínűleg le sem akarod venni többé a lábadról. Ám ennek - noha nem is gondolnád - bizony vannak hátrányai, már persze, ha nem teszed tönkre őket még ezelőtt. Ha ugyanazt a lábbelit viseled naponta, akkor ennek sajnos egészségügyi kockázatai is lehetnek.

Tovább »
Napi Tarot - Péntek

Napi Tarot - Péntek

Ez a lap a váratlan változások hírnöke. Lehet, hogy keresztülhúzza terveinket egy előre nem látható fordulat, vagy ellentétes érdekek, esetleg egy hirtelen ötlet felbukkanása hoz váratlan fordulatot életünkben.

Tovább »
A pénteki nap angyalüzenete

A pénteki nap angyalüzenete

Az érzéseid gyógyulnak, ami képessé tesz arra, hogy megnyílj a magasabb szintű szeretet felé. Segíteni fogok, hogy megszabadulj a szívedben és lelkedben dúló indulatoktól, és képes legyél megbocsátásra.

Tovább »

Kalkulátor

Összeillesz a pároddal?

Add össze születési dátumotok számait egyesével, majd egyszerűsítsd egyjegyűre. Keresd ki a saját és a párod életszámát, és megtudod, mennyire lesz harmonikus a kapcsolatotok, illetve, milyen konfliktusok várhatók.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép