2017. november 24. - Emma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 24. - Emma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Repülőcsészealjak - Avagy nem vagyunk egyedül a világban?

Gyuró Andrea

Megválaszolatlan kérdések, összeesküvés elméletek, titkolózások. Ezzel szembesülünk, ha a kormányoktól remélünk választ az ufó kérdésekkel kapcsolatban. De léteznek-e idegenlények egyáltalán? És ha igen, mit akarhatnak tőlünk? Mennyire vagyunk biztonságban?

Mindenki hallott már az 51-es körzetről, és az ott zajló furcsa, megmagyarázhatatlan esetekről. De tulajdonképpen mi is ez a hely pontosan?

Az amerikai katonabázis eredeti beceneve Area 51, amely Nevada államban található. Egy kiszáradt tó medrében helyezkedik el (Groom Lake). Hivatalosan az 51-es körzet, repülők és fegyverek tesztelésével, illetve fejlesztésével foglalkozik, viszont néhány ember elmondása szerint ennél valamivel többről van szó. Állításuk szerint földönkívüliekkel való kísérleteket is végeznek ezen a területen.

A katonabázist nagyon szigorúan őrzik, nem csak figyelmeztető táblákkal hívják fel a figyelmet arra, hogy a belépés tilos, hanem fegyveres őrök, mozgásérzékelők, és radarállomások ügyelnek a betolakodók kiszűrésére.

Többféle teória

Többféle teória is létezik a körzetben történő munkálatokról. Az egyik szerint az 1947-ben Roswellnél (Új-Mexikó) lezuhant azonosítatlan repülő tárgy roncsait tárolják itt, és a benne utazó négy földönkívüli testét tanulmányozzák. Érdekes tény, hogy a RAAF (Roswell Army Air Field) ezt mind nyilvánosan bejelentette '47 júliusában, ám az államok légiereje ezt a hírt azonnal megcáfolta, és a jelenséget meteorológiai léggömbbel magyarázta.

Vannak, akiknek a feltevései szerint idegenlényekkel való találkozások, tárgyalások zajlanak a bázison, de olyan elképzelésekről is lehet hallani, hogy az időjárást befolyásolják itt, ami komoly erőt ad az USA kezébe. Az idegentechnológia felhasználását pedig sokan úgy vélik, hogy már a második világháború folyamán is felhasználták.

Habár az ott dolgozókat titoktartásra kötelezik, mégis jó néhány esetben történt információ kiszivárogtatás, ami vagy kétségeket keltett az emberekben a hitelességük miatt, vagy pont ellenkezőleg, elgondolkodtatott mindannyiunkat és egyfajta félelmet ébresztett bennünk.

Paul Hellyer, Kanada volt honvédelmi minisztere 2013 júniusában jelentette be a Citizen Hearing On Disclosure konferencián, hogy élnek a Földön űrlények. Úgy tudja, legalább 4 faj látogat minket más-más szándékkal, és már évezredek óta figyelnek bennünket. Hellyer szerint minimum két csoportja az idegeneknek az USA szövetségese, és állítása szerint bolygónkat egy titkos (földönkívüli) társaság vezérli.

Boyd Bushman, a Lockheed Martin egykori mérnöke, 2014 októberében (halála előtt), egy videó üzenetben vallott az UFO kutatásokról. Ő is arról tájékoztatta az embereket, hogy a földönkívüliek többször is visszatérnek hozzánk, és közös munkálatokat folytatnak az új-mexikói bázison. Az idegenlények pontos kinézetéről is beszámolt: kb. 1,5 méter magasak, 230 évig élnek, ujjaik a miénkhez képest 30%-kal hosszabbak, telepatikus úton is képesek a kommunikációra, és akikkel ő találkozott, azok a Quintumnia bolygóról érkeztek, ami a Földtől nagyjából 68 fényévnyi távolságra található, de ezt az utat a lények cirka 45 perc alatt teszik meg űrhajójukkal.

Sokan kételkednek a már elhunyt Bushman állításaiban. Vannak viszont, akik elhiszik minden egyes szavát, amit fotók formájában felmutatott bizonyítékokkal támasztott alá. Mindenesetre gyanúsnak mondható, hogy a videót, amiben beszámol mindezekről a jelenségekről, azóta törölték „szerzői jogok megsértése" miatt. Az egyik kommentelő ezt írta a már „nem létező" felvétel alá: Általában azt a hírt, ami nem igaz, azt hagyják, hadd terjedjen, mint a vírus...

A Szaharában található barlangrajzok arra adhatnak tanúbizonyságot, hogy valóban több ezer éve megfigyelnek minket az idegencivilizációk. Egyes feltételezések szerint, a repülőcsészealjak utasai nem véletlenül ezeket a kietlen, szárazvidékeket részesítik előnyben. Talán a bolygójukon is hasonló életfeltételek vannak? Vagy a homokból nyerhetnek üzemanyagot az űrhajóiknak? Esetleg a kíváncsi tekintetek elől „menekülnek" ide, és talán bázist is építettek maguknak a sivatag alá?

Néhány igaznak vélt történet beszámolója, földönkívüliekről

A Kínai UFO kutatási Szervezet egyik dokumentált esete szerint Nicholas Roerich orosz felfedező, író és festő 1927 augusztusában látott társaival egy a „Napnál is fényesebb" tárgyat, amely hatalmas volt, ovális alakú, és őrületes sebességgel haladt el felettük. Majd hirtelen nyom nélkül eltűnt.

Ausztráliában számos feljegyzés történt arról, miszerint a Nullarbor síkság területén többszöri találkozások történtek idegenlényekkel. 1951-ben egy bennszülött törzs a búvóhelyéről figyelhette meg, amint egy fényes, kb. 15 méter átmérőjű, korong alakú szerkezet leszállt az égből és overallos alakok szálltak ki belőle. Majd pár perc elteltével a furcsagép újra felszállt, és eltűnt a semmiben.

Afrikában, Lesothóban történt 1995 őszén a következő eset: Peter Lachasa farmer este negyed 10 óra tájban szintén egy nagyon fényes „repülőt" vett észre az égen. Majd hatalmas robbanásra lett figyelmes, aminek barátaival együtt utána is próbált járni. A furcsa szerkezetre rá is leltek, majd azonnal hívták a hatóságokat. Maga a dél-afrikai hadsereg érkezett meg a helyszínre, és zárta le a területet. Természetesen az űrhajót azonnal elszállították, az ügy részleteit pedig, azóta is nagy titok veszi körül.
Elgondolkodtató, hogy a média egyáltalán nem számol be ezekről az esetekről. Pedig Boyd Bushman és Paul Hellyer közleménye nagy port kavarhatott felső vezetési szempontból, mégis csak az interneten lehet megtalálni ezeket a beszámolókat. Bár azokból is számos információ törlésre került. Vajon mennyit, és milyen súlyos ügyeket titkolhatnak el előlünk, átlagemberek elől?

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ez a két rejtvény még rajtad is kifoghat!

Ez a két rejtvény még rajtad is kifoghat!

Két rejtvénnyel készültünk mára azért, hogy te szórakozhass és fejleszthesd az agyadat, hogy még jó sokáig éles legyen az elméd! Nem kell zseninek lenned hozzájuk, elég a jó megfigyelőképesség és egy kis matektudás is! Szerezd meg magadnak a napi sikerélményedet azzal, hogy megfejted ezt a két nem is olyan nehéz feladványt!

Tovább »
Válassz egy képet, és fedezd fel, milyen viszony fűz a családhoz! - Képes önismereti teszt

Válassz egy képet, és fedezd fel, milyen viszony fűz a családhoz! - Képes önismereti teszt

Mindenkinek más jut eszébe a „család” szóról. Van, akinek a meleg otthon, másnak a gyerekzsivaj, és még sorolhatnánk. Ezek többnyire a bevett családi minták miatt vannak, amit otthon láttunk, a szüleinktől. Neked milyen a családod, és milyen viszony fűz hozzá? Teszteld magad, és kiderül.

Tovább »
Kérd az őrangyalod segítségét ezzel az egyszerű varázslattal!

Kérd az őrangyalod segítségét ezzel az egyszerű varázslattal!

Szükséged lenne egy kis segítségre? Úgy érzed, vannak dolgok, amikben már csak az őrangyalod segíthet? Útmutatást szeretnél kérni tőle? Mutatunk egy könnyű varázslatot, amelynek segítségével kapcsolatba léphetsz személyes őrződdel, aki születésed óta vigyáz rád és ott volt veled egész idő alatt, és támogatott téged, amiben csak tudott. Kérd bátran a segítségét, mert elhiheted, ő mindig készen áll arra, hogy valami jót tegyen veled!

Tovább »

Kalkulátor

Wellness otthon

Ha egy kis felfrissülésre vágysz, próbáld ki az Ázsiából érkezett wellness-módszereket. A Távol-Kelet lazító gyakorlataival és fürdőtippjeivel garantáltan elűzheted a stresszt. Válassz, melyikre vágysz éppen?!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép