2018. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Repülőcsészealjak - Avagy nem vagyunk egyedül a világban?

Gyuró Andrea

Megválaszolatlan kérdések, összeesküvés elméletek, titkolózások. Ezzel szembesülünk, ha a kormányoktól remélünk választ az ufó kérdésekkel kapcsolatban. De léteznek-e idegenlények egyáltalán? És ha igen, mit akarhatnak tőlünk? Mennyire vagyunk biztonságban?

Mindenki hallott már az 51-es körzetről, és az ott zajló furcsa, megmagyarázhatatlan esetekről. De tulajdonképpen mi is ez a hely pontosan?

Az amerikai katonabázis eredeti beceneve Area 51, amely Nevada államban található. Egy kiszáradt tó medrében helyezkedik el (Groom Lake). Hivatalosan az 51-es körzet, repülők és fegyverek tesztelésével, illetve fejlesztésével foglalkozik, viszont néhány ember elmondása szerint ennél valamivel többről van szó. Állításuk szerint földönkívüliekkel való kísérleteket is végeznek ezen a területen.

A katonabázist nagyon szigorúan őrzik, nem csak figyelmeztető táblákkal hívják fel a figyelmet arra, hogy a belépés tilos, hanem fegyveres őrök, mozgásérzékelők, és radarállomások ügyelnek a betolakodók kiszűrésére.

Többféle teória

Többféle teória is létezik a körzetben történő munkálatokról. Az egyik szerint az 1947-ben Roswellnél (Új-Mexikó) lezuhant azonosítatlan repülő tárgy roncsait tárolják itt, és a benne utazó négy földönkívüli testét tanulmányozzák. Érdekes tény, hogy a RAAF (Roswell Army Air Field) ezt mind nyilvánosan bejelentette '47 júliusában, ám az államok légiereje ezt a hírt azonnal megcáfolta, és a jelenséget meteorológiai léggömbbel magyarázta.

Vannak, akiknek a feltevései szerint idegenlényekkel való találkozások, tárgyalások zajlanak a bázison, de olyan elképzelésekről is lehet hallani, hogy az időjárást befolyásolják itt, ami komoly erőt ad az USA kezébe. Az idegentechnológia felhasználását pedig sokan úgy vélik, hogy már a második világháború folyamán is felhasználták.

Habár az ott dolgozókat titoktartásra kötelezik, mégis jó néhány esetben történt információ kiszivárogtatás, ami vagy kétségeket keltett az emberekben a hitelességük miatt, vagy pont ellenkezőleg, elgondolkodtatott mindannyiunkat és egyfajta félelmet ébresztett bennünk.

Paul Hellyer, Kanada volt honvédelmi minisztere 2013 júniusában jelentette be a Citizen Hearing On Disclosure konferencián, hogy élnek a Földön űrlények. Úgy tudja, legalább 4 faj látogat minket más-más szándékkal, és már évezredek óta figyelnek bennünket. Hellyer szerint minimum két csoportja az idegeneknek az USA szövetségese, és állítása szerint bolygónkat egy titkos (földönkívüli) társaság vezérli.

Boyd Bushman, a Lockheed Martin egykori mérnöke, 2014 októberében (halála előtt), egy videó üzenetben vallott az UFO kutatásokról. Ő is arról tájékoztatta az embereket, hogy a földönkívüliek többször is visszatérnek hozzánk, és közös munkálatokat folytatnak az új-mexikói bázison. Az idegenlények pontos kinézetéről is beszámolt: kb. 1,5 méter magasak, 230 évig élnek, ujjaik a miénkhez képest 30%-kal hosszabbak, telepatikus úton is képesek a kommunikációra, és akikkel ő találkozott, azok a Quintumnia bolygóról érkeztek, ami a Földtől nagyjából 68 fényévnyi távolságra található, de ezt az utat a lények cirka 45 perc alatt teszik meg űrhajójukkal.

Sokan kételkednek a már elhunyt Bushman állításaiban. Vannak viszont, akik elhiszik minden egyes szavát, amit fotók formájában felmutatott bizonyítékokkal támasztott alá. Mindenesetre gyanúsnak mondható, hogy a videót, amiben beszámol mindezekről a jelenségekről, azóta törölték „szerzői jogok megsértése" miatt. Az egyik kommentelő ezt írta a már „nem létező" felvétel alá: Általában azt a hírt, ami nem igaz, azt hagyják, hadd terjedjen, mint a vírus...

A Szaharában található barlangrajzok arra adhatnak tanúbizonyságot, hogy valóban több ezer éve megfigyelnek minket az idegencivilizációk. Egyes feltételezések szerint, a repülőcsészealjak utasai nem véletlenül ezeket a kietlen, szárazvidékeket részesítik előnyben. Talán a bolygójukon is hasonló életfeltételek vannak? Vagy a homokból nyerhetnek üzemanyagot az űrhajóiknak? Esetleg a kíváncsi tekintetek elől „menekülnek" ide, és talán bázist is építettek maguknak a sivatag alá?

Néhány igaznak vélt történet beszámolója, földönkívüliekről

A Kínai UFO kutatási Szervezet egyik dokumentált esete szerint Nicholas Roerich orosz felfedező, író és festő 1927 augusztusában látott társaival egy a „Napnál is fényesebb" tárgyat, amely hatalmas volt, ovális alakú, és őrületes sebességgel haladt el felettük. Majd hirtelen nyom nélkül eltűnt.

Ausztráliában számos feljegyzés történt arról, miszerint a Nullarbor síkság területén többszöri találkozások történtek idegenlényekkel. 1951-ben egy bennszülött törzs a búvóhelyéről figyelhette meg, amint egy fényes, kb. 15 méter átmérőjű, korong alakú szerkezet leszállt az égből és overallos alakok szálltak ki belőle. Majd pár perc elteltével a furcsagép újra felszállt, és eltűnt a semmiben.

Afrikában, Lesothóban történt 1995 őszén a következő eset: Peter Lachasa farmer este negyed 10 óra tájban szintén egy nagyon fényes „repülőt" vett észre az égen. Majd hatalmas robbanásra lett figyelmes, aminek barátaival együtt utána is próbált járni. A furcsa szerkezetre rá is leltek, majd azonnal hívták a hatóságokat. Maga a dél-afrikai hadsereg érkezett meg a helyszínre, és zárta le a területet. Természetesen az űrhajót azonnal elszállították, az ügy részleteit pedig, azóta is nagy titok veszi körül.
Elgondolkodtató, hogy a média egyáltalán nem számol be ezekről az esetekről. Pedig Boyd Bushman és Paul Hellyer közleménye nagy port kavarhatott felső vezetési szempontból, mégis csak az interneten lehet megtalálni ezeket a beszámolókat. Bár azokból is számos információ törlésre került. Vajon mennyit, és milyen súlyos ügyeket titkolhatnak el előlünk, átlagemberek elől?

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Tudd meg, mi történik a testeddel, ha egy hétig sok zellerszárat eszel

Tudd meg, mi történik a testeddel, ha egy hétig sok zellerszárat eszel

A friss, ropogós zeller rudak majdnem 95%-a víz, és a testre gyakorolt hatásuk csodálatos. Talán itt az ideje, hogy beilleszd az étrendedbe. Most megtudhatod, milyen egészséges is a zeller, ahogy azt is, hogy mi történik a testeddel, ha rendszeresen fogyasztod.

Tovább »
Segíts Mr. Wilsonnak elkapni a tiszteletlen gyerekeket! - Játékos teszt

Segíts Mr. Wilsonnak elkapni a tiszteletlen gyerekeket! - Játékos teszt

Ezek a fiúk azt hiszik, hogy büntetlenül átugorhatnak az öreg Mr. Wilson udvarán, lerövidítve az iskola felé az útjukat, miközben letapossák a virágokat. Már többször kérte őket Mr. Wilson, hogy ne tegyék, de a tiszteletlen fiúkat nem érdekelte. Most viszont igazán begurult, ezért hívja a közelben járőröző rendőrt, hogy kapja el őket! Segíts Mr. Wilsonnak megtalálni a rendőrt, hogy végre legyen, aki tiszteletre neveli a gyerekeket!

Tovább »
Melyik a leggyönyörűbb nő szerinted? - Választásod rámutat, mi a legvonzóbb benned mások számára

Melyik a leggyönyörűbb nő szerinted? - Választásod rámutat, mi a legvonzóbb benned mások számára

Ha kiválasztod a számodra legszebb nőt az alábbiak közül, máris megtudhatod, hogy mások hogyan vélekednek rólad. Próbáld ki az alábbi tesztet és tudd meg, mi a legvonzóbb benned!

Tovább »

Kalkulátor

Hajszépítő trükkök

Van, amikor semmit nem tudsz kezdeni a hajaddal: fénytelen, rálapul a fejedre, vagy egyszerűen össze-vissza áll. A lényeg, hogy ilyenkor se veszítsd el a fejedet, az alábbi trükkökkel villámgyorsan megzabolázhatod tincseidet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép