SZÁMMISZTIKA

A 2-es szerelmi életút

Szerző:
Szabó Anna

 

2 es 1

 

Két nagyon különböző ember, akik jól megférnek egymással, ha nem felejtik el, hol van a helyük és mi a szerepük. Az a legjobb leosztás, ha az 1-es életútszámú ember lesz a kenyérkereső, a 2-es életútszámú pedig melegen tartja a családi fészket, és életben tartja a kapcsolatot.

Az 1-es életútszámúnak ügyelnie kell arra, hogy ne térjen le az útjáról, ne tereljék el semerre, és soha nem szabad elfelejtenie azt, hogy a 2-es életútszámúnak mennyire fontos a törődés és a figyelem.

 

2 és 2

Nagyszerű párosítás: két olyan ember, akiknek arra van szükségük, hogy szeretetet adjanak és kapjanak. Nagyon jól értenek ahhoz, hogy mások között közvetítsenek, könnyen találnak közös beszédtémát, és valószínűleg mindenben egyezik a véleményük, ami csak felmerülhet.

Csupán arra kell vigyázniuk, hogy ne feledjék el, mennyire könnyen meg lehet őket bántani. Ha ezt betartják, akkor nem fognak a szavaikkal lelki sérüléseket okozni egymásnak. Általában azonban ebből soha nincs probléma, mert udvariasak és tisztelik a másikat.

2 és 3

Ebben a két emberben megvan annak a lehetősége, hogy nagyon jó társak legyenek, mert jó a humoruk, és izzik körülöttük a levegő. A 3-as életútszámú ember mindig a reflektorfényben van, valamint tele van élettel és társasági energiával.

A 2-es életútszámú ember nagyon jól kiegészíti a 3-ast: akkor igazán boldog, ha a háttérben maradhat, és onnan élvezheti az előadást. A 2-es életútszámú ember meg tudja adni a 3-asnak azt, amire annak szüksége van: békét és nyugalmat.

2 és 4

Ez a párosítás nagyon tartós, és kényelmet biztosít mindkét fél számára. Ha otthonról és családról van szó, akkor a 4-es életútszámú ember a legjobb építő és fenntartó. A 4-es életútszámú ember számára a biztonság a legfontosabb.

A 2-es életútszámú ember számára pedig nincsen vonzóbb az otthoni tűzhelynél és a családnál. Az egyetlen nehézség ebben a kapcsolatban az lehet, hogy a 2-es életútszámú embernek szüksége van arra, hogy a párja folyamatosan kimutassa a szerelmét, a 4-es életútszámú ember azonban nem mindig mutatja ki az érzéseit.

2 és 5

A 2-es életútszámú embernek családra van szüksége, és arra, hogy mindig éreztessék vele, hogy szeretik, az 5-ös életútszámú embernek pedig mindene a szabadság: szeretne mindennel foglalkozni, ami csak feltűnik a láthatáron.

Ebben a kapcsolatban a szerelemnek és a vonzódásnak nagyon erősnek kell lennie ahhoz, hogy ez a két nagyon különböző egyéniség komoly kompromisszumokat tudjon kötni. Azonban ha ez sikerül, sok mindent megadhatnak egymásnak, amire a másik vágyik, de nem lesz könnyű az út, amin járnak.

2 és 6

Ez a párosítás nagyon jó a szerelem szempontjából. A 6-os életútszámú ember számára a család a legfontosabb, a 2-es életútszámú ember számára pedig a szerelem és a törődés.

Azonban vigyázniuk kell arra, hogy mit mondanak a másiknak, mert a 6-os életútszámú embernek meglepő módon nagy szüksége van az elismerésre, a 2-es életútszámú embert pedig könnyen meg lehet bántani – és ez nem túl jó hír, hiszen a 6-os életútszámúak gyakran nagyon szókimondók és követelőzők.
Ha tartós, egészséges kapcsolatot szeretnének kiépíteni, akkor az a legfontosabb, hogy tiszteletben tartsák egymás érzéseit.


2 és 7

Ebben a kapcsolatban a két félnek nagyon erős, de nagyon különböző szükségleteik vannak. A 2-es életútszámú embernek arra van szüksége, hogy a párja állandóan kimutassa a szerelmét, a 7-es életútszámúnak pedig óriási területre és magányra van szüksége.

Ez a párosítás csak akkor fog működni, ha mindkét fél szem előtt tartja a másik szükségleteit, és legalább valamekkora mértékben hajlandó kielégíteni ezeket. A 2-es életútszámú embernek általában találnia kell valamilyen elfoglaltságot arra az időre, amit más esetben a párjával töltene.

2 és 8

Ez a párosítás általában nagyon jól működik, mert valószínűleg mindkét fél tisztában van a saját szerepével. A 8-as életútszámú embert a külső világ és a haszonszerzés köti le, és így gondoskodni fog a család anyagi szükségleteiről. A 2-es életútszámú emellett gondoskodik a családról, és legyezgeti a partnere hiúságát, ha arra van szükség.

Ennek a kapcsolatnak az lehet a buktatója, ha a 8-as életútszámú fél nem értékeli eléggé a 2-es életútszámú munkáját és erőlködéseit.
Általában ez a klasszikus, hagyományos családmodell, vagy ha a 2-es életútszámú a férfi, a 8-as életútszámú pedig a nő, akkor a klasszikus férfi-nő szerepcserés családmodell.

2 és 9

Ennek a két embernek csodálatos kapcsolata alakulhat ki, de az előfordulhat, hogy nem lesz annyira csodálatos ez a kapcsolat. A 2-es életútszámú embernek folyamatos figyelemre és törődésre van szüksége, márpedig a 9-es életútszámú ember törődni szokott másokkal. A baj csak az, hogy általában az egész emberiséggel szeretne törődni, és emiatt nem biztos, hogy elég figyelmet szentel a családjának.

A 9-es életútszámú ember természeténél fogva jó vezető, a 2-es életútszámú pedig természeténél fogva másokat követ, ezért van remény. A 9-es életútszámú embernek nem szabad elfelejtenie, hogy a 2-es életútszámú utál egyedül lenni, a 2-es életútszámú ember pedig arra ügyeljen, hogy a 9-es életútszámú szeretete elég szerteágazó.

 

Vissza a cikkhez  »


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL