SZÁMMISZTIKA

A szerelem numerológiája - Összeér az életutatok?

Szerző:
Szabó Anna
Ha növelni szeretnéd annak az esélyét, hogy hosszú távú kapcsolatot alakíts ki, vagy tarts fenn valakivel, vagy ha fel szeretnéd mérni, hogy valakivel mennyire illesz össze, akkor a számmisztika használata sokat segíthet neked.

 

Nagyon fontos, hogy olyan partnerrel alakíts ki kapcsolatot, akinek az életútja összefér a tiéddel

Mindkettőtök számára az életútszám mutatja meg, hogy milyen hajlamaitok vannak születésetek szerint, valamint azt, hogy milyen tulajdonságok fognak titeket végigkísérni egész életeteken.

Ha azt szeretnéd, hogy jó legyen az önértékelésed, és boldog legyél, akkor ezekre a tulajdonságaidra kell építened az életedet, és ezek szerint kell cselekedned. A 3-as életútszám például azt mutatja, hogy az ezzel az életútszámmal rendelkezők természetes velejárója a kifejezőerő, társaságkedvelés és kreativitás.

Ha a partner életútja ezeket a tulajdonságokat nagyra értékeli, akkor a párként való együttélésnek nagy az esélye. Ha azonban ezek a számok nincsenek harmóniában egymással, akkor valamekkora kompromisszumot kell kötni, és mindkét félnek engednie kell, ha meg akarják tartani a kényelmi zónájukat és az általános boldogságukat.

Az életút szám kiszámítása

Add össze születési dátumod számait egyenként.

Példa: 1991. 06.14. = 1 + 9 + 9 + 1 + 6 + 1 + 4 = 31

Ha kétjegyű számot kaptál, akkor redukáld egyjegyűvé: 3 + 1 = 4

A példában szereplő születési szám tehát a 4-es.

Fontos: ha ezzel végeztél, akkor számold ki a partneredét is.

Az alábbi számok közül válaszd ki saját életút számodat, és hasonlítsd össze partneredével.


Kattints a saját életút számodra!

 

 

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 


 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL