Napi horoszkóp - 2015-03-06

Kos

Kedves Kos! Lehet, hogy most helyrehozhatod, amit a napokban elrontottál. Az üzleti életben fordulópont várható, jó lesz észnél lenni. Ha nagyon csábító az ajánlat, akkor is aludj rá egyet. Kirándulj, lazíts, mozdulj ki a négy fal közül. Így könnyebben eldöntheted, elfogadod-e az ajánlatot, vagy sem.

Bika

Kedves Bika! A munkába menekülsz, bár nincs is más választásod, mert jócskán felgyülemlett. Nekigyürkőzöl hát, egyet-kettőt még mordulsz, és aztán észre sem veszed, mennyire elszaladt az idő. A nap végére kitisztul a kép, nemcsak a munkában, hanem minden másban is. Életkedved lassacskán visszatér.

Ikrek

Kedves Ikrek! Úgy látszik, az eddigi kellemetlenség csak ártalmatlan előszele volt a mai viharnak. Olyasmire derülhet fény, amiből már veszélyes háborúság támad, és mindezért csakis önmagadat okolhatod. Nem kellett volna játszanod a tűzzel, és abban bíznod, hogy mindenki rajtaveszhet, csak te nem.

Rák

Kedves Rák! Nem volna éppen nagy baj, ha leülnél, összeszednéd gondolataidat, és eldöntenéd, kitől mit akarsz. Elsősorban önmagaddal kellene tisztába jönnöd. Gondolkodj el azon is, miért vagy ilyen csapongó, és miképpen lehet az, hogy ilyen játszi könnyedséggel ki lehet mozdítani a nyugvópontról.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma szinte fizikai fájdalmat érzel, ha valamit tenned kell. Ez gyorsan elmúlhat, ha összeszedettebb, rendszerezettebb vagy. Fújd ki magad, csevegj, olvasd el az újságot, nyugodtan rakd sorba teendőidet, gondold át a napodat. Ha már tisztán látsz, könnyebb eligazodni a dzsungelben.

Szűz

Kedves Szűz! Ismét válaszút elé érsz, és nem tudod, merre és hogyan tovább. Kár volna úgy elbizonytalanodni, megérzéseid még sohasem hagytak cserben. Hagyd, hogy most is az a bizonyos belső hang vezéreljen! Semmiképpen ne akarj ma szíveket meghódítani! Szinte biztos, hogy kudarcot vallasz. Türelem!

Mérleg

Kedves Mérleg! Semmi említésre méltó nem történik ezen a napon, de ezt nem is bánod. Szeretnéd végre kipihenni magad és olyasmivel foglalkozni, amire általában sajnálod az időt. Cselekedj kedved szerint, de ne feledkezz meg szeretteidnek tett ígéretedről. Ne hanyagold el őket, szükségük van rád.

Skorpió

Kedves Skorpió! Humorérzéked nem hagyott el, megérezted a dolgok vidámabb oldalát is. Mások – és esetleg máskor te is – tragikusan fogták volna fel a dolgot, és fekete színben látták volna a világot. Szerencsére most nem így történt, ez biztatást adhat a többieknek is. Hagyd el a sötét gondolatokat!

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma rendkívül aktív és produktív vagy, jobbnál jobb ötleteid támadnak, gyorsan kezdeményezel. Csak vigyázz, nehogy a nagy lendület közben elhamarkodottan dönts egy fontos kérdésben, mert ezért csak szemrehányást tennél magadnak, és mérgelődnél. A döntéshozatalt inkább hagyd máskorra.

Bak

Kedves Bak! A reggeli órákban vagy a leghatékonyabb. Ugorj ki az ágyból, még gondolkodási időt se hagyj magadnak! Egymás után, eredményesen intézed dolgaidat. Nem kizárt, hogy valaki kést vág érzékeny lelkedbe, de sértődés helyett arra gondolj, ő a szerencsétlen, hogy ilyen eszközhöz folyamodik.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Elviselhetetlen ez a mai nap! Mintha nem is emberek, ha nem vadak között kellene eltöltened. Senkivel nem tudsz szót érteni. Ne légy igazságtalan! Nem lehet, hogy túl előre szaladtál, és gondolataidat a többiek képtelenek követni? Nem mindenkivel vagy azonos hullámhosszon. Bosszantó!

Halak

Kedves Halak! Mielőtt sértődötten duzzogni kezdenél, és a magány szürke falai mögé vonulnál, gondolkozz egy kicsit. Vizsgáld meg, kinek volt igaza, és ki tévedett. Habár nem könnyű, de mégis törekedj objektivitásra, vagyis vedd tudomásul a tényeket, akkor is, ha azok nem feltétlen melletted szólnak.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL