SZÉPSÉG

A hosszú és dús hajért

Szerző:
Szabó Anna
Gyakran érzed úgy, hogy elégedetlen vagy a hajaddal? Hogy ritka, vékonyszálú, nem nő rendesen, és sehogyan sem áll? Ezen problémák megoldására szerencsére már van megoldás. Ki gondolná, hogy mindössze néhány óra leforgása alatt gyönyörű hajkoronánk lehet?
A nő sikere a gyönyörű, és dús hajában rejlik!

Amikor egy férfi ránéz egy nőre, először a haja tűnik fel neki. Egy szép, ápolt hajkorona mindenkor vonzó látvány. Ha valakiről beszélünk, és nem ismerjük név szerint, megpróbáljuk beazonosítani valahogy. Hányszor hallottuk: „Az a hosszú, szőke hajú”, vagy „Az a vörös hajú nő, akinek mindig loknikban áll a haja”? Ez mind azt mutatja, hogy az emberek először a hajunk által azonosítanak be bennünket.

Ha egy nőnek rendben van a haja, a kisugárzása is merőben más, és az önbizalma is megnő. Megjelenésével pedig magához vonzza a sikert.



Hosszú, ápolt haj néhány óra alatt?

Sajnos nem mindenkit áldott meg az anyatermészet dús és hosszú hajkoronával. Ez azonban most már nem gond, hiszen számos lehetőség kínálkozik arra, hogy ezen változtassunk. A különféle hajhosszabbítási-dúsítási technikáknak köszönhetően ma már néhány óra leforgása alatt olyan frizuránk lehet, amelyre legmerészebb álmunkban sem gondoltunk volna.


Az alábbiakban olyan technikákról olvashatunk, amelyek garantáltan nem sértik hajunkat, mégis széppé, dússá, hosszúvá varázsolják azt.



A hajbevarrás

Ezzel a módszerrel a saját haj közé – láthatatlan öltésekkel – varrják be a szép és egészséges hajat. Az új frizuránkat a sajátunkkal együtt kezeljük, mossuk, formázzuk, ápoljuk. Nem is lehetne másképp, hiszen az új haj teljesen beleolvad a sajátunkba. A felvarrt haj alatt saját hajunk megerősödik, megdúsul, sokkal tömöttebb lesz. Növése jelentősen meggyorsul, hiszen védettséget élvez az összes külső káros hatástól.



A mikrócsomózás

Ha ezt a módszert választjuk, akkor a szakemberek tincsenként helyezik a saját hajunk közé a vendéghajat. Szintén megoldható úgy, hogy mások által ne legyen észrevehető.



A hőillesztés

Ez az eljárás annyiban hasonlít a mikrocsomózáshoz, hogy szintén tincses megoldás. A saját hajat apró tincsekre szedik, és tincsenként illesztik hozzá a vendéghajat. Mindezt egy speciális - hőre kötő - ragasztóanyaggal rögzítik. A ragasztóanyag abszolút haj és fejbőrbarát anyagokat tartalmaz, tehát nem kell attól tartani, hogy káros hatásokat fejt ki. Ajánlott azon hölgyeknek, akiknek annyira rövid a hajuk, hogy egyik technikát sem lehet alkalmazni náluk. Ez a módszer ugyanis már 1-2 cm-es saját haj esetében is elvégezhető.



És amire figyelnünk kell

Szakértők szerint európai ember haja közé kizárólag európai haj való. Ez azt jelenti, hogy nem keveredhet más eredetű hajjal. Pl. ázsiai, vagy indiai haj. Az európai ember hajának felépítése, minősége, vastagsága ugyanis merőben más, mint a keleti népeké.


{KIRALYLANY}
GYÉMÁNT HAJKLINIKA

Cím: 1035. Budapest, III. kerület, Raktár u. 4.

Telefonszámok:  06/20/416-2704

Webcím: www.hajklinika.hu


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL