ANGYALISKOLA

Teljesülnek be vágyaid az idén! - Angyali kívánságfa

Szerző:
Szabó Anna
Úgy érzed nincs több vesztegetni való időd és nagyon szeretnél már áttörést az életedben? Arra vágysz, hogy az idei év a Beteljesülés Éve legyen a számodra? Akkor készítsd el az éves angyali kívánságfádat az agyalok segítségével!

Azok közé tartozol, akik úgy érzik eleget vártak, és idén most már be kellene következnie egy csomó mindennek? Meg kellene találni a Nagy Ő-t, vagy igazán eljegyezhetne a párod, de minimum találhatnál egy fix és neked tetsző állást. Avagy megkaphatnád a lakáshitelt, de legalább sikerüljön leadnod a felesleget és megszabadulj az anyagi gondoktól. A lista lehet bármilyen hosszú a lényeg az, hogy pontos és részletes terveid legyenek arról, minek kell megtörténnie az évben veled.

Kellékek

1 darab lila gyertya

1 darab narancsszínű gyertya

Szobafácska

Színes papírok

Toll

Kívánságfa készítése

Először is, szerezz be egy neked tetsző, kis vagy akár nagy fát, ami mindennap a szemed előtt lesz, tudsz róla gondoskodni és figyelheted a növekedését. Erre alkalmas szobanövény lehet a fikusz és sok más fás szárú dracéna fajta.

De ha úgy véled, már meg van otthon ez a tökéletes fa, akkor nem szükséges másikat beszerezned. Ám fontos, hogy ezt a fát kicsit másként kezeld, mint a többit, ezért is legyen mindig szem előtt, hiszen ez a fa lesz, amely magában hordozza majd a vágyaid beteljesülését.

Most pedig színes papírokból készíts kisméretű téglalapokat, amikre a kívánságaidat fogod írni és annak az angyalnak a nevét, akitől a segítséget kéred a megvalósuláshoz. A következő megfelelések szerint dolgozhatsz:

Asmodel - kozmikus szeretet – rózsaszín

Karmael – karma, reinkarnáció, kozmikus harmónia, terhek feloldása - narancssárga

Anael – szex, szerelem, szenvedély - piros

Ariel – erő, bátorság, állatok védelme - kék

Chamuel – emberi kapcsolatok, béke - narancssárga

Haniel – öröm, boldogság - narancssárga

Jofiel – szépség - citromsárga

Metatron – kreativitás, írás, alkotás - lila

Raphel – gyógyítás, egészség, fejlődés - zöld

Sandalphon, Raphel - gyermekszülés, gyermeknevelés, terhesség, örökbefogadás - rózsaszín

Gabriel – álom, kreativitás, spiritualitás, hit, célok elérése - lila

Michael – védelem, akadályok és problémák legyőzése, igazság - kék

Uriel, Emkiel, Barachiel – jólét, bőség, szerencse, siker – zöld/arany

Ezek alapján kerüljenek fel a papírokra, miket szeretnél elérni az évben. Új munkahely. Megtalálni az életcélomat. Teherbe esni. Megtalálni életem szerelmét. Stabil anyagi helyzetet teremteni.

Ezután telepedj le az oltárod elé, gyújtsd meg a gyertyákat és helyezd a papírokat a két gyertya közé. Mond el a következőt:

„Hívom a Világmindenség angyalait, hogy legyenek segítségemre és áldják meg életem lapjait, hogy az idei év más legyen és végre beteljesüljenek a vágyaim. Töltsétek fel lapjaimat erővel és végzettel, hogy a változások az életembe beköszöntsenek."

Hunyd be szemeidet néhány pillanatra. Lazíts. Meditálj. Tudd és lásd a lelki szemeid előtt, amint az angyalok, akiknek a segítségét kérted, működésbe léptek, megáldják a céljaidat, elindítják a folyamatokat és az idei éved a beteljesülésről fog szólni. Képzeld csak el, hogy mindaz, ami a papírokon szerepel, végre megvalósul!

Végül nincs más dolgod, mint felakasztani a papírokat a fácskádra. Ha nagyon precíz, vagy kretaív akarsz lenni, akkor dob fel a kaspót vagy a cserepet is, amiben benne van. Ragassz vagy tűzz rá egy angyal matricát, figurát vagy írd rá, hogy kívánságfa, amit csak szeretnél. Minél egyedibb, minél több szeretet és figyelmet fektetsz a gondozásába, ápolásába és szépítgetésébe annál inkább eléred a vágyaid megvalósulását. Foglalkozz vele rendszeresen, beszélj hozzá és ahogy növekszik, úgy gyarapodnak, haladnak a céljaid is a megvalósulás felé!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL