UTAZÁS

Élvezd Angliát

Szerző:
Szabó Anna
Volt már olyan, hogy titkos és különleges dolgot találtál, amely nagyon megfogott? Lehet, hogy egy kellemes piknikezőhely, vagy egy kisvendéglő, ahol életedben a legízletesebb ételeket etted, netán egy szeles tengerparti séta, a végén egy kandallós-grogos kocsmával?
Anglia tele van ilyen titkokkal, és csak is arra várnak, hogy felfedezd őket

Ott van például atz isteni finom „Sticky Toffee Pudding”, vagy a városi boltocska Cartmelben, Cumbriában. Meg aztán a szélfútta tengerpart Holkhamban, Észak-Norfolkban.


Ha tengert akarsz, homokos partot, titkos kis utcákat és csempészeket - irány”Robin Hood's Bay” Észak-Yorkshire-ban, és még Maryondale Fisheries hagyományos és csodálatos hal-krumpli kombóját is megkóstolhatod. Vagy fedezd fel Durham, Anglia egyik legrégibb városának titkait, nyugodtan kanyarodj be az egyik mellékutcába (vagy a másikba) csinos kis kávézók, üzletek várnak rád.

Meglepetést akartál? Megkapod! Kalandot vagy egyszerűséget, nyugalmat vagy luxust, Angliában minden van. Felfrissülsz, újra erővel töltődsz fel. Mert ott minden más.




Ne feledkezz meg róla: Anglia nem csak London


Tele van rengeteg tenni- és néznivalóval, csodás tájakkal, fantasztikus tengerpartokkal, vibráló és mégis ősöreg városokkal, falvakkal.




Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL