SZEX, SZERELEM

Kicsi, keskeny, kemény orr - A cinikus

Szerző:
Szabó Anna
Az orr nagysága, formája sokat mondhat a férfi személyiségéről, szándékairól, szexuális étvágyáról. Tehát szimatra fel!

Kicsi, keskeny, kemény orr 

A cinikus


Személyes érdekeinek megfelelően változtatja véleményét, szándékait. Szeszélyes, önimádó, másokra fittyet hány. Nincs lelkiismeret-furdalása, ha igazságtalanul kioszt másokat. Ha válaszút elé kerül, dolgozni kezd benne a kisördög.

Például: Mark Dacascos, vagy Vince Vaughn

A szerelemben
Sok van a tarsolyában. Nagyon szeret szeretkezni, de gátlásos. Imádja a váratlan dolgokat (kivéve az ágyban). Nem éppen szenvedélyes típus, hamar kimerül, és gyorsan kielégül. Szeret egyszerre több vasat tartani a tűzben, szerinte jobb, ha több kapcsolatot tart fenn.

Így szerezd meg
Játszd el a titokzatos nőt. Mondj ellent, imádja a szócsatákat. Ha mérges, nevess, viszont ne nevess, ha mindenki nevet a viccén.

Így vezesd az orránál fogva
Sose hívd meg magadhoz, inkább te menj hozzá. Ha nála alszol, reggel mindig hozd el magaddal a fogkefédet: ezt a férfi értse úgy, hogy más is van az életedben, és ne érezze magát nyeregben.

Így szakíts vele
Naponta rendezz féltékenységi jelenetet, állíts be hozzá váratlanul, és kérdezd meg: „ki járt itt?”. Közöld vele, hogy eladod a lakásodat, és hozzá költözöl. Ha még ez sem hatásos, akkor kérj tőle kölcsön egy nagyobb összeget.

Vissza a többi orrtípushoz »

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL