SZEX, SZERELEM

Hosszú, keskeny, húsos orr - A romantikus

Szerző:
Szabó Anna
Az orr nagysága, formája sokat mondhat a férfi személyiségéről, szándékairól, szexuális étvágyáról. Tehát szimatra fel!

Hosszú, keskeny, húsos orr

A romantikus

Túlzottan érzékeny, gyakran lesz rosszkedvű. Az érzelmi válságok megviselik, de nem untatják. Látványosan biztos magában, közömbösséget színlel, de alapvetően önbizalomhiányban szenved. Kicsit magányosnak látszik – gyakran hangoztatja: „nincs szükségem senkire”. Nagyon válogatós és sznob. Viszont hatalmas szíve van.

Például: Owen Wilson, vagy Jean Reno

A szerelemben
Nagyon komplikált. Sokat álmodozik, fél a kudarctól. Nem rögtönző típus. Szüksége van arra, hogy ő irányítsa a játékot – hol, mikor, kivel és hogyan. Mindent ellenőrizni akar, mindenről tudni szeretne.

Így szerezd meg
Mesélj boldogtalan gyermekkorodról: egy apáról, aki elment a titkárnőjével, stb. Egy anyáról, aki egyedül nevelt súlyos anyagi gondok közepette. És a hosszú, magányos éjszakákról, amikor úgy érzed, mindenki elhagyott.

Így vezesd az orránál fogva

Ne kritizáld soha az ízlését, ruhatárát, barátait – személyes támadásnak veszi. Szeress mindent, amit szeret, mondj rosszat az általa utált emberekről.

Így szakíts vele
Mesélj neki más férfiakról, volt szerelmeidről. Ezek legyenek szépek, gazdagok, hódítók. Nem fogja elviselni a konkurenciát, ez biztos.

Vissza a többi orrtípushoz »

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL