PASISZEMMEL

Pasik a nőkről, akiket nem csak egyszer hívnak randira

Szerző:
Szabó Anna
Eltekintve most attól a sztereotípiától, hogy a férfiak csupán azért hívják meg a hölgyeket egy italra, vagy akár egy gyertyafényes vacsorára, mert intimitásra vágynak, nézzünk a dolgok mélyére. Kik azok a nők, akik történelmet írnak, és meghódítják a férfiak léhaságát?

 

Az első randi


Meggyőződéssel állíthatom, hogy női megnyilatkozások alapján, nem volt még olyan, hogy a hölgyek ne ismerték volna el, hogy mikor randevúzni vitték őket, első és egyben legfontosabb aggályuk a nagy kérdés volt. „Vajon csak a testem kell neki?". Teljesen őszintén tehát, elmondhatom, hogy a férfiak olyan érdekes, és szokatlan aggyal, rendelkeznek, amely specifikusan a látottakat veszi figyelembe. Ennek ismeretében tudom, és merem jogosan védeni a férfi nemet, hiszen nem önhibájuk révén veszik elsőként észre azt, ami a szemük előtt van, ez csupán biológia. És igen, ez azon a bizonyos első randin is igen számottevő a számukra. Esztétikusabb, és kellemesebb egy csinos, és egészséges nővel tölteni az estét.


Milyen is az a csinos és esztétikus nő?


Félreértés ne essék, nem mindig az alak a fontos. Nekünk férfiaknak kifejezetten bőséges a fantáziánk, és rengeteg testforma képes lázba hozni bennünket. Az első szempont tehát a kisugárzás. A jó kisugárzás pedig az egészséges test és lélek összhangja. És most jön a nagy kérdés, hogy mi féle biztos alapokon nyugszik ez a kijelentés, ha először arról beszélünk a külső fontos, aztán hirtelen a kisugárzás átveszi a helyét. Most akkor, hogy is van ez pontosan?


Hogy függ össze, amit rajtatok látunk, és amit magatokból mutattok?


Ami azt illeti abszolúte remekül. A stabilitás és magabiztosság rátok van írva, ott van az arckifejezéseitekben, a testtartásotokban, a mosolyotokban, a gesztusaitokban, a tekintetetekben, és igen ez éppúgy a szemünk előtt van, mint mondjuk a feneketek formája. Ha egy nőnek a mosolya nem őszinte, és ölbe tett kezével kifejezi érdektelenségét a randi iránt, sőt ha annyira sem tisztel meg bennünket, hogy kihúzza, magát az nem jelent túl sok jót ránk nézve. Így ha esetleg megpróbálnánk az alkalmat megismételni, gyakran értjük meg inkább az egyszerűbb és kifejezőbbnek tűnő, elutasító választ, mintsem valami haloványnak tűnő reményt, akarjunk hajszolni.


Kit viszünk el többször is randizni?


Ahogy ti nők is azokba a férfiakba szerettek bele, akár első pillantásra is, aki teljes nyitottsággal fordul felétek, és tulajdonságainak negatív oldalát is bátran megosztja veletek már a kezdetekben, mi pontosan ugyanúgy gondoljuk veletek kapcsolatban. Mert imponáló. Az őszinteség olyan dolgokat szabadíthat fel, amire a férfi leginkább vágyik. A férfiak is remek emberismerők, és ennek köszönhetően tökéletesen meglátják, kiben valósulhat meg számukra a megfelelő lelki társ. Semmiképpen sem fog habozni a kérdéssel a férfi, hogy kétszer, vagy többször is időt töltsön egy olyan hölggyel, akivel jól érezte magát.

A jó érzés paradoxonja


Ti nők azt gondoljátok, hogy a szép és jó találkozás alapja, hogy romantikus legyen, és hatalmas érzések szabaduljanak fel. Én pedig most elmondom nektek, hogy mi férfiak nem akkor érezzük jól magunkat, ha a romantika rózsaszín ködében hempergőzünk, egy-két randi után, hanem ha olyan dolgokat mondhatunk el, amik természetesek, hétköznapiak. Szeretünk csak beszélni mindennapos dolgainkról, és mivel nincsenek túl nagy igényeink, el sem tudjátok képzelni milyen csodálatos érzés, ha valaki ezekre kíváncsi. Nem csak nagy szavakra, hanem a mi egyszerű, és számunkra sokszor sablonosnak tűnő életünkre, énünkre.


Milyen nőt tartunk érdemesnek a randevúzásra évek múlva is?


Bizony vannak olyan értékes, és nem hétköznapi szerelmek számunkra is, hogy mindenképpen meg szeretnénk mutatni, mire vagyunk érte képesek, hosszútávon is. Ezek a nők pedig azok, akik nem veszítik el önmagukat mellettünk. Önállóan, és két lábbal állnak a talajon, és nem függnek tőlünk lelki értelemben. Saját életükben mi csupán azok vagyunk, akik bearanyozzák a napjukat, de nem a boldogság kulcsát jelentjük. Nem tekintenek bennünket a mindenüknek. Szokatlanul hangozhat, de így igaz. Ha nem érezzük, hogy kötelesség, amit teszünk és érzünk, és nem kell attól félnünk, hogy a végén megjegyzi az étterem falszínét, milyen lehangolónak érzékelte, akkor mi bizony nem hátrálunk meg további boldog percek megvalósításától.


A mi szerepünk az életetekben


Mi ráadások akarunk lenni, olyan támaszok, akik ott vannak a bajban, de nem gondoljuk, hogy minden, ami mi nem vagyunk, az rossz. Nekünk olyan nőkre van szükségünk, akik felfogják, hogy gyerekkorukban sem azért voltak boldogak, mert volt egy férfi mellettük, hanem kizárólag önmaguk miatt, az élet miatt, a testvérek, a barátnők, egy jó érdemjegy miatt. Tehát azok a lányok, akikről tudjuk, hogy akkor boldogok, ha éppen nincsenek mellettünk, feltalálják magukat, s nem valami közös időtöltésben bízva ülnek egész nap a kanapén, míg haza nem érünk, azokat hívjuk mi a kiválasztottaknak. Ők azok, akik megértik, a férfiak önállóságát, és kiveszik részüket ebből a hitből, és életformából, a zsémbeskedés, problémázás, és depressziózás helyett. Mindezek tükrében kívánom minden nőnek, hogy találja meg önmagát, és a megfelelő ember tisztelni, és szeretni fogja hosszútávon is.


Az öt legfontosabb instrukció a Nőknek, ha hosszútávon is fontosak szeretnének maradni


1. Kenjetek magatokra kevesebb sminket, és nevessetek többet.

2. Legyenek önálló gondolataitok.

3. Mi fizetünk, ti képviselitek, a lelki értékeket.

4. A naplemente szépsége mellett, legyen szemetek arra is, ami minket, férfiakat érdekel.

5. Legyetek a férfihibáknak őszinte kimondói, de ne ellenségei.

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL