GASZTRO

Lebbencsleves

Szerző:
Szabó Anna
Egy igazi örökzöld finomság. Egyszerű, nem kellenek hozzá drága alapanyagok, mégis utána megnyalhatjuk mind a tíz ujjunkat.

Lebbencsleves


Hozzávalók:
- 15 dkg lebbencstészta
- 5 dkg füstölt szalonna
- 40 dkg burgonya,
- hagyma
- petrezselyem
- só
- pirospaprika


A szalonnát apró kockákra vágva kisütjük, rádobjuk a tésztát és egy kávéskanálnyi finomra vágott hagymát a szalonnazsíron megpirítunk, paprikával majd megszórjuk paprikával. Felengedjük meleg vízzel és a karikára vágott burgonyával együtt lassan puhára főzzük. Sózzuk, finomra aprított petrezselyemmel megszórjuk.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL