2018. május 22. - Júlia, Rita
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 22. - Júlia, Rita
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Lásd magad angyalaid szemével

Keszthelyi Katalin

Talán korunk egyik népbetegsége, hogy nem vagyunk képesek elfogadni magunkat. Nem vagyunk kibékülve sem a kinézetünkkel, sem a tetteinkkel, és a múltban elkövetett vétkeinkről már ne is beszéljünk. De belegondoltál már abba, hogy az életben, egyedül TE állsz magad mellett?

 


Egy nagy zsidó misztikus, Hillel mondta a következőket, melyen igen jól megvilágítja a problémát: „Ha Te nem állsz saját magad mellett, ki fog melletted állni?"
Persze, hallom válaszod... hát az Angyalok. Valóban, ők mindig mellettünk állnak, és mindenben a segítségünkre vannak. De ahhoz, hogy ők is végezni tudják dolgukat, az kell, hogy Te is elfogadd magad, az életed. Nem is elfogadd... annál mélyebb dologról van itt most szó, és talán nehezebbről: Szeresd! Szeresd magad, az életed, a múltad, a gondolataid, mindazt, ami vagy.

Megint nehezet kértem, ugye?

Tudom... Hisz' ha a tükörbe nézünk, sok esetben nem egy bombázó, a mai (média)kor követelménye néz vissza ránk. Nem tudunk megfelelni a kor trendjének, hibát hibára halmozunk, káros szenvedélyekkel ártunk magunknak (hm... belegondoltál, vajon erre mi szükség van? Talán ezzel is tudat alatt bünteted magad? Tudom, most az mondod, de hát ez az egy szál cigi, meg az a kis ital nem árt... Valóban?) Helytelenül viselkedünk szeretteinkkel, akaratlanul is megbántunk olyanokat, akiket nem kellene, így csak még jobban mélyül az önostorozás. Ebből kifolyólag nem is bízunk magunkban, mert ugyan, „Pont én lennék a szerencsés? Pont nekem sikerülne? Ááá, dehogy!" Ismerős szavak?

Kérhetjük persze ilyenkor is az angyali segítséget, mert mint tudjuk, ők mindig a segítségünkre vannak, de van, hogy a válasz elmarad. Hogy miért? Talán mert az ego sötét, önmarcangoló, önutálkozó, önbizalom hiányos mocsarán nem tudnak átkelni. Ők nap mint nap biztosítanak Téged szeretetükről, hisz számukra Isten Tökéletes gyermeke vagy. Miért ne lennél az? Csak gondolj bele, hogy élsz! Már ez is egy nagy csoda! Isten, vagy Létező, vagy nevezd, aminek jól esik, annyira szeretett (és szeret a mai napig), hogy megadta az élet lehetőségét, hogy boldogan élj, hogy tanulj, hogy tapasztalj. Napi száz meg ezer csoda vár Rád, hogy felfedezd, akár magadban is. Mindennap megkapod az Égtől a megerősítést, hogy szeretnek, hogy tökéletes vagy... Szeretet nélkül nincs élet. Szeretet árad felén az egész Univerzumból, és ez az, ami éltet.

Nem szereted önmagad?

A másik legnagyobb gond azzal, ha nem szeretjük magunkat és nem bízunk magunkban, hogy akkor ki fog? Elárulom: senki. Ha Te nem fogadod el magad, ha Te nem szereted magadat, senki nem is fog tudni sem szeretni, sem bízni benned. Tudom, kemény szavak, de igazak. Igen, nem tetszhetünk mindenkinek, nem lehetünk szimpatikusak mindenkinek, de nem is ez az, ami számít. Ha TE képes vagy szeretni és elfogadni magadat, mint az élet nagy csodája, és képes vagy bízni magadban, az ítéleteidben és őszintén, tiszta szívből kommunikálni, sokan fognak melléd állni. Sokan fognak szeretni és sokan fognak bízni benned. Lesznek persze ellenségek, de ők arra jók, hogy tanuljunk tőlük. Őket is örömmel kell fogadnunk, mert nem véletlenül küldik őket utunkba. Általuk fejlődünk, tanulunk.

Így hát, kedves Olvasó, tudom, hogy nehéz feladatra hívtalak, de ha valóban boldog életet akarsz élni, akkor annak a nyitja az önszeretetben, önelfogadásban rejlik. Ha egyedül nem megy, folyamodj angyalaidhoz, hogy segítsenek megtisztítani az előítéletektől, a múlttól, és lásd meg magadban a gyermeki énedet, aki hosszú évek óta csak arra vár, hogy végre átöleld, magadhoz szorítsd, és szeresd... hidd el, meghálálja.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Kend fel ezt a maszkot az arcodra, és láss csodát - 20 perc múlva 10 évet tagadhatsz le!

Kend fel ezt a maszkot az arcodra, és láss csodát - 20 perc múlva 10 évet tagadhatsz le!

Nincs nő, akit akár tudatosan, akár tudat alatt ne zavarna a ráncosodás, a bőr öregedése. Tudtad, hogy erre van egy remek megoldás? Ha kipróbálod ezt a maszkot, te magad is meggyőződhetsz róla, ugyanis már egyetlen alkalommal legalább 10 évet letagadhatsz a korodból.

Tovább »
15 egyszerű szokás, mely éveket adhat az életedhez - Gondolkozz el rajta, és becsüld meg!

15 egyszerű szokás, mely éveket adhat az életedhez - Gondolkozz el rajta, és becsüld meg!

Ki ne szeretne egy kicsit tovább élni? Jó, ha tudod, hogy néhány egyszerű változtatással, már sok mindent elérhetsz ennek érdekében. Ez a 15 egyszerű szokás például nem csak egészségesebbé tesz, hanem a várható élettartamot is növeli.

Tovább »
Mennyire éget meg a szerelem a tüze a nyáron?  Oshun istennő már most megjósolja a nyári szerelmeket

Mennyire éget meg a szerelem a tüze a nyáron? Oshun istennő már most megjósolja a nyári szerelmeket

Oshun az egyik legnépszerűbb istennő az afrikai joruba vallásban. Ő a szerelem, a szexualitás, a termékenység, a szépség és a folyók, de még a jövőbelátás istennője is. Mint láthatod, hatalmában áll már most megmondani, hogy mi vár rád az idei nyáron, mit hoz neked a szerelem, egész pontosan, mennyire éget meg és akár még azt is megtudhatod, hogy ki által!

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tarcsay Mária

Szín- és stílus tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tarcsay Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép